Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1
Zenku jak zwykle miłe i sympatyczne słowa, pięknie dziękuję. Wrócę jeszcze do Twojego "łowcy kretów" jest taki śliczny, że chętnie "pożyczyłabym" go na kilka dni oczywiście nie za darmo, powiedzmy za ... koszyk malin, wyściskalibyśmy to śliczne stworzenie i "oddali" z powrotem.
Aneczko miło, że mnie odwiedziłaś i podobało Ci się, dziękuję za miłe słowa. Wybieram się również z wizytą do Ciebie.
Danusiu i Tobie również dziękuję za pochlebne słowa. Twój ogród jest nie tylko duży ale i piękny, ogromna różnorodność roślin, wielu z nich nawet nie znam, tym bardziej jest mi przyjemnie, że zwróciłaś uwagę na moją skromną działkę.
Serdecznie pozdrawiam moich miłych gości. Irena
Aneczko miło, że mnie odwiedziłaś i podobało Ci się, dziękuję za miłe słowa. Wybieram się również z wizytą do Ciebie.
Danusiu i Tobie również dziękuję za pochlebne słowa. Twój ogród jest nie tylko duży ale i piękny, ogromna różnorodność roślin, wielu z nich nawet nie znam, tym bardziej jest mi przyjemnie, że zwróciłaś uwagę na moją skromną działkę.
Serdecznie pozdrawiam moich miłych gości. Irena
Irenko, spieszę donieść, iż nabyłam taśmę/obrzeże /do trawników
Mam nadzieję, choć trochę mieć tak schludnie.
Miłego wieczoru

Miłego wieczoru

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Te ostatnie zdjęcia są takie żywe i radosne....po prostu śliczne. Irenko - przypomnij mi co to za roślinka rośnie z szałwią?

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
!!! UWAGA !!!
Zgłosiłam Irenkę do Konkursu AF wrzesień 08
PROSZĘ O GŁOSY
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ht=konkurs
Zgłosiłam Irenkę do Konkursu AF wrzesień 08
PROSZĘ O GŁOSY

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ht=konkurs
Agnieszko cieszę się, że kupiłaś taśmę, będziesz mogła wymyślać i tworzyć różne kombinacje z trawnikami i nie będą się wrastały. Miłego wieczoru.
Basiu na tym zdjęciu jest rdest wężownik, ta roślina dość mocno się rozrasta, ale całe lato ładnie kwitnie i ma piękne błyszczące zielone liście, ładnie prezentuje się w ogrodzie, u mnie rośnie na słońcu i w półcieniu, ładniejsza jest na drugim stanowisku.
Anusiu przed chwilą przeczytałam wiadomość od Ciebie, zaniemówiłam, zaskoczyłaś mnie totalnie, nie wiem co powiedzieć, chyba tylko tyle, że bardzo serdecznie dziękuję i ciepło pozdrawiam.
Basiu na tym zdjęciu jest rdest wężownik, ta roślina dość mocno się rozrasta, ale całe lato ładnie kwitnie i ma piękne błyszczące zielone liście, ładnie prezentuje się w ogrodzie, u mnie rośnie na słońcu i w półcieniu, ładniejsza jest na drugim stanowisku.
Anusiu przed chwilą przeczytałam wiadomość od Ciebie, zaniemówiłam, zaskoczyłaś mnie totalnie, nie wiem co powiedzieć, chyba tylko tyle, że bardzo serdecznie dziękuję i ciepło pozdrawiam.
- miwia
- 500p
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Irenko 
Bardzo daaawno u Ciebie nie byłam. Zapewniam, że wrażenia po obejrzeniu zdjęć Twojej działki takie same jak przed kilkoma miesiącami. Ślicznie, kolorowo, czysto...brak słów. Najbardziej podziwiam u Ciebie tę swobodę połączenia naturalności i porządku. O braku najmniejszego chwaścika nawet nie wspomnę. Super pięknie i elegancko. A przede wszystkim zdrowo.
Wiązówka oczywiście, na liście zakupów
Pozdrawiam serdecznie
Mira

Bardzo daaawno u Ciebie nie byłam. Zapewniam, że wrażenia po obejrzeniu zdjęć Twojej działki takie same jak przed kilkoma miesiącami. Ślicznie, kolorowo, czysto...brak słów. Najbardziej podziwiam u Ciebie tę swobodę połączenia naturalności i porządku. O braku najmniejszego chwaścika nawet nie wspomnę. Super pięknie i elegancko. A przede wszystkim zdrowo.
Wiązówka oczywiście, na liście zakupów

Pozdrawiam serdecznie
Mira
- miwia
- 500p
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Irenko 
Dzięki za odwiedziny u mnie i komplementy
Roślin rzeczywiście jest sporo, ale jeszcze małe i nie widać efektów mojej pracy. A do tego te wstrętne chwasty, które przerastają wszystko
Zdjęcia Twoich azalii przyprawiają mnie o zawrót głowy. Muszę Ci powiedzieć, że będąc przypadkiem w czerwcu tego roku w bardzo znanej szkółce RH nie widziałam tam tak wspaniałych okazów. Rododendrony - tak, ale azalie marniutkie w porównaniu z Twoimi
Pozdrawiam Cię serdecznie
Mirka

Dzięki za odwiedziny u mnie i komplementy

Zdjęcia Twoich azalii przyprawiają mnie o zawrót głowy. Muszę Ci powiedzieć, że będąc przypadkiem w czerwcu tego roku w bardzo znanej szkółce RH nie widziałam tam tak wspaniałych okazów. Rododendrony - tak, ale azalie marniutkie w porównaniu z Twoimi

Pozdrawiam Cię serdecznie
Mirka