Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-a-a
100p
100p
Od: 9 lip 2008, o 17:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Irenko właśnie skończyłam przechadzkę po twoim wspaniałym ogrodzie.
Jest cudowny !!! Twoje rabatki są zachwycające. Jejciu jak mi sie u Ciebie podoba.

Pozwolisz ,ze będę Twoim częstym gościem ;)
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękne kompozycje kwiatowo iglakowe

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Zenku jak zwykle miłe i sympatyczne słowa, pięknie dziękuję. Wrócę jeszcze do Twojego "łowcy kretów" jest taki śliczny, że chętnie "pożyczyłabym" go na kilka dni oczywiście nie za darmo, powiedzmy za ... koszyk malin, wyściskalibyśmy to śliczne stworzenie i "oddali" z powrotem.

Aneczko miło, że mnie odwiedziłaś i podobało Ci się, dziękuję za miłe słowa. Wybieram się również z wizytą do Ciebie.

Danusiu i Tobie również dziękuję za pochlebne słowa. Twój ogród jest nie tylko duży ale i piękny, ogromna różnorodność roślin, wielu z nich nawet nie znam, tym bardziej jest mi przyjemnie, że zwróciłaś uwagę na moją skromną działkę.

Serdecznie pozdrawiam moich miłych gości. Irena
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Irenko
Już Ci mówiłam,że Twoje iglaki robią wrażenie i patrząc na kwiaty nie widać u Ciebie jesieni
Życzę miłego wieczoru
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przedstawiam jeszcze kilka zdjęć, wśród nich dwa iglaki (zdjęcia z wiosny) a reszta to już prawie jesienne. Na 5 zdjęciu tawuła zakwitła po raz drugi, a pergola ugina się od jabłek. Miłego wieczoru.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

Irenko, spieszę donieść, iż nabyłam taśmę/obrzeże /do trawników :D Mam nadzieję, choć trochę mieć tak schludnie.
Miłego wieczoru :D
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Te ostatnie zdjęcia są takie żywe i radosne....po prostu śliczne. Irenko - przypomnij mi co to za roślinka rośnie z szałwią?Obrazek
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
x-a-a
100p
100p
Od: 9 lip 2008, o 17:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

!!! UWAGA !!!

Zgłosiłam Irenkę do Konkursu AF wrzesień 08

PROSZĘ O GŁOSY :)

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ht=konkurs
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko cieszę się, że kupiłaś taśmę, będziesz mogła wymyślać i tworzyć różne kombinacje z trawnikami i nie będą się wrastały. Miłego wieczoru.

Basiu na tym zdjęciu jest rdest wężownik, ta roślina dość mocno się rozrasta, ale całe lato ładnie kwitnie i ma piękne błyszczące zielone liście, ładnie prezentuje się w ogrodzie, u mnie rośnie na słońcu i w półcieniu, ładniejsza jest na drugim stanowisku.

Anusiu przed chwilą przeczytałam wiadomość od Ciebie, zaniemówiłam, zaskoczyłaś mnie totalnie, nie wiem co powiedzieć, chyba tylko tyle, że bardzo serdecznie dziękuję i ciepło pozdrawiam.
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p
Od: 2 gru 2007, o 22:46

Post »

Witaj Irenko :)
Bardzo daaawno u Ciebie nie byłam. Zapewniam, że wrażenia po obejrzeniu zdjęć Twojej działki takie same jak przed kilkoma miesiącami. Ślicznie, kolorowo, czysto...brak słów. Najbardziej podziwiam u Ciebie tę swobodę połączenia naturalności i porządku. O braku najmniejszego chwaścika nawet nie wspomnę. Super pięknie i elegancko. A przede wszystkim zdrowo.
Wiązówka oczywiście, na liście zakupów :)

Pozdrawiam serdecznie
Mira
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mireczko dziękuję za tyle pochlebstw i miłych słów. U Ciebie to dopiero jest co podziwiać piękny dom i duży ogród, różnorodne kwiaty, no i różaneczniki, które szczególnie lubię. Porządek i czystość widać w każdym miejscu. Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Te szare, ponure i zimne dni zaczęły mnie przygnębiać, pomyślałam, że może wrócę do przyjemniejszych, słonecznych i ciepłych obrazów, no i zrobiło się trochę raźniej, do tego ciasto na rumie, Was też zapraszam i świat się rozjaśnił. Życzę ciepłego i miłego popołudnia.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p
Od: 2 gru 2007, o 22:46

Post »

Witaj Irenko :)
Dzięki za odwiedziny u mnie i komplementy :) Roślin rzeczywiście jest sporo, ale jeszcze małe i nie widać efektów mojej pracy. A do tego te wstrętne chwasty, które przerastają wszystko ;:145
Zdjęcia Twoich azalii przyprawiają mnie o zawrót głowy. Muszę Ci powiedzieć, że będąc przypadkiem w czerwcu tego roku w bardzo znanej szkółce RH nie widziałam tam tak wspaniałych okazów. Rododendrony - tak, ale azalie marniutkie w porównaniu z Twoimi :)

Pozdrawiam Cię serdecznie
Mirka
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

O tak!!! W taki ponury dzień przyjemnie nacieszyć oczy pięknymi kwiatami...
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mireczko miło mi, że zdjęcia choć trochę poprawiły nastrój w tych deszczowych i pochmurnych dniach, dziękuję też za komplementy. Pięknie kwitną Twoje powojniki.

Jolu dobrze, że trochę poprawiłam Ci nastrój, dziękuję za odwiedziny.

Serdecznie pozdrawiam.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”