Zaczarowany ogród V

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
jagusia111

Re: Zaczarowany ogród V

Post »

Dorotko u mnie za to na odwrót. Do południa bylo dość ładnie i ciepło, ale pochmurno, a wieczorem zaczęło siąpić.
Spróbuj odwrócić te zdjęcia w jakimś programie graficznym, albo w aparacie i dopiero wstaw.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Dorotko,masz piękny ogród, dużo tajemniczych zakątków i super ciekawe odmiany,dlatego jesień u Ciebie taka śliczna,pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dziewczyny odwracałam te zdjęcia już na wszystkie strony. I tak jak wklejam to one wariują. ;:223
pela11 pisze:Dorotko, pogoda nas nie rozpieszcza a pracy w ogrodzie jeszcze trochę jest . Ja też czekam na róże ,miały przyjść w tym tygodniu , ale przełożyli dostawę co mnie bardzo martwi bo się okaże że będę jechała w Święto Zmarłych do ogrodu sadzić . Pewnie z pracami zachaczę jeszcze o listopad bo inaczej się nie wyrobię .Muszę jeszcze zrobić porządek w domku i dopiero mogę pozamykać dom i ogród na zimę . Pozdrawiam serdecznie , platan śliczny . ;:167
U mnie wysyłka była po 15-tym. W ogrodzie jeszcze pracy jest. Przede wszystkim zgrabić liście. I tak będę je grabić aż ostatni z drzewa spadnie. Ale za to będzie super ziemia liściowa. ;:138
amba19 pisze:Dorotko - poszukaj koniecznie. Bardzo jestem ciekawa Twoich irysów :lol: Czytam sobie od początku tę część Zaczarowanego Ogrodu. Bardzo fajna lektura.
-------------
U nas w Gdańsku dzisiaj była mgła ale za to bardzo ciepło. Aż mi się szkoda zrobiło, że my już w mieście.....
U mnie teraz właśnie jest taka mgła, że świata nie widać. Mam nadzieję, że nie będzie padać i będę mogła na cmentarz pojechać.
jagusia111 pisze:Dorotko u mnie za to na odwrót. Do południa bylo dość ładnie i ciepło, ale pochmurno, a wieczorem zaczęło siąpić.
Spróbuj odwrócić te zdjęcia w jakimś programie graficznym, albo w aparacie i dopiero wstaw.
Nic z tego. Walczą ze mną te zdjęcia zaciekle. Na razie wygrywają. A ja już nie będę ich obracała bo one uparte są. I na swoim cały czas stawiają. Czyli na głowie. ;:223
koziorozec pisze:Witaj Dorotko,masz piękny ogród, dużo tajemniczych zakątków i super ciekawe odmiany,dlatego jesień u Ciebie taka śliczna,pozdrawiam :wit
I ja Ciebie cieplutko pozdrawiam. :wit Zakątków w zaczarowanym faktycznie sporo. Można się nawet zgubić. :;230

Jeszcze zielone nasionka.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ale masz cudowne kolory w ogrodzie ;:oj \
O tej porze roku to właśnie drzewa i krzewy robią całą robotę.
Powaliła mnie szczególnie kalina
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Fajna ta ostatnia fotka, takie tajemnicze przejście do kolejnego zakątka zaczarowanego ogrodu. ;:138 ;:138
Świetny czerwony kolor perukowca a te jabłuszka na trzmielinie wspaniale się tam wpasowały.Piękna jesień u Ciebie. ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Ale mnie wygło przy oglądaniu poprzednich zdjęć ;:306 i kolorki śliczne, pięknie jest Dorotka, tylko tego słonka ciągle brak ;:108
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Dorotko i mnie kiedyś tak powywracało zdjęcia , nie dałam rady choć zawsze mi wychodziło. ;:oj

Obrazek

Chyba z innego kompa czasem się da. ;:306 . Piękna jesień u ciebie a perukowiec zachwyca. ;:180
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

A róże zamawiałam tylko dwie ale po dwie sztuki. Nevada i Marguerite Hilling.
Dorotko, może i tylko dwie, ale za to jakie ;:oj To cudne róże, które podziwiam u Daysy.
I właśnie w ten sposób zorientowałam się, że jej watek gdzieś mi się zapodział. Idę szukać
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko ,jak Ci się rozrosną to będzie szał ;:oj
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Dorotko, jeśli nie będzie przymrozku i zaświeci słonko, to szkarłatce dojrzeją koraliki. ;:108
Gdyby Ci jednak zginęła po zimie, to ja suszę całą kolbę. Da się podzielić. ;:333
U mnie teraz leje jak z cebra. ;:145
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Margo2, Gosiu, faktycznie teraz drzewa pokazują na co je stać.

stasia_ogrod, Stasiu i wyobraź sobie, że to pnącze sadziłam tej wiosny. ;:oj A jabłuszka w trzmielinie faktycznie super wyglądają.

iwona0042, Iwonko, faktycznie słonka bardzo brak. ;:222 A czemu mi zdjęcia się poodwracały, nie mam pojęcia.

Zuzia111, Zuza, dzięki za odwrócenie. Mnie nie wychodziło. Mogłabyś jeszcze resztę mi poodwracać? Proszę.

Iwonka1, Iwonko, Tobie też się podobają te róże? Mi baaaardzo. Już nie mogę się doczekać jak zaczną u mnie szaleć. ;:138

pela11, Elu ja też nie mogę się dozekać efektu jak się te róże rozrosną. ;:138

plocczanka, Lucynko nie wiem czy zdążą te nasionka dojrzeć. ;:222 U mnie na razie nie pada. Ale za ciepło też nie jest.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Dorotko, pobuszowałam ;:306 po Twoim uroczym, jesiennym ogrodzie. Jest urzekający. Ciekawa jestem też odmiany czerwonego perukowca. Ośmielam się prosić o patyczki, a jak byłyby ukorzenione to jeszcze lepiej ;:108
Zdjęcia możesz ustawić w odpowiedniej pozycji , przed wstawieniem w wątku za pomocą zakręconych strzałek w programie, w którym zapisujesz je. Ja korzystam z programu Picasa/przesyłam je z aparatu lub komórki/ , natomiast na FO wstawiam odpowiednio obrobione :;230 za pomocą Fotosika . Pozdrawiam serdecznie!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Myślę ,ze róże już posadzone a u mnie dalej pada i dalej nici z pracy w ogródku ;:222 Czas niestety nieubłaganie ucieka oby tylko jeszcze przyszły ciepłe dni a nie muszą nawet być ciepłe byle bezdeszczowe
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Dorotko na życzenie..... ;:180

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
lanceta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 wrz 2010, o 19:39

Post »

Dorotko,Twoja otwartość i pracowitość zawsze będzie zjednywać ,jeżeli nie przyjaciół,to grono życzliwych osób.Masz swoją grupę fanów,do której ja też się zaliczam. ;:167
Twój wątek śledzę od dawna,często zastanawiałam się,jak Ty to wszystko ogarniasz.Ja jestem na emeryturze,ale czasu mi ciągle brakuje....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”