Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5
Aniu piękne zdjęcia.
Tak się nakręcamy różami, żeby tylko zima i lato było dla nich łaskawe.
Tak kusisz cebulami, że pewnie nie wytrzymam, bo jeszcze parę doniczek gdzieś mam. 
- Rozana
- 1000p

- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Posadziłam je obok Queen Elizabeth ,Eden Rose i Candy rain ..A za nimi powojniki. 
Aniu, a co z różami wielkokwiatowymi? Czy te które masz u siebie to takie?
- Tolinka

- Od: 1 mar 2013, o 23:30
Aniu a u ciebie znów cebulowo
kurcza chyba dzisiaj skoczę do L.przydałyby mi się takie trawki
a i czosnkami też bym nie pogardziła
No nie, nie dało się nie skusić ,jesteś usprawiedliwiona

-
chmielakowo
- 200p

- Od: 11 mar 2015, o 20:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
oj chyba jutro odwiedze leroy 
Paulina
Chmielakowo-początki
Chmielakowo-początki
- sangwinaria

- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Kontakt:
Piękne masz rośliny ale i ogromny talent do robienia zdjęć 
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Aneczka, szalona ty kobieto. Jak ja widzę kolejne cebulowe zakupy w twoim wątku to od razu humor mi się poprawia
. Myślę sobie, aha, Aneczka znowu wywąchała promocję
U mnie właśnie są w trakcie budowania "liroja merlina" tak więc w przyszłym roku będziemy razem szukać promocji
Kolczaste pannice piękne i rozrośnięte.. ach jak to miło odbierać taką paczkę..
Kolczaste pannice piękne i rozrośnięte.. ach jak to miło odbierać taką paczkę..
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Hej hej hej!
Już wtoreczek za nami. Już lada moment będę mogła pohasać po działce i wsadzić ostatnie nabytki.
Do piątego listopada ma być ładna pogoda, to może się wyrobię z porządkami przed zimą.
Sabinko życzę Ci owocnych polowań w przyszłości w LM. Ceny mają tam dość wysokie ale na takiej wyprzedaży 50% to już co innego.
Paczkę a i owszem bardzo miło było odebrać ale jeszcze milej będzie te panny w czerwcu podziwiać.

sangwinaria witaj u mnie.
Dziękuję za miłe słowo. Zapraszam częściej. Czy oprócz chryzantem masz jeszcze jakieś inne ulubione rośliny?

Paulina byłaś w LM? Upolowałaś coś?

Dorciu a dlaczego nie kwitła? Wiesz może? A masz tę co kwitnie wiosną? Czy może tę jesienną?

Tolinko dziękuję za usprawiedliwienie i zrozumienie. Prawda, że była okazja?
A Ty? byłaś? Wybrałaś coś dla siebie?

AguJa nie mam róż wielkokwiatowych. Zdecydowanie wolę burzę mniejszych kwiatków niż kilka większych.
Choć na dniach ma przyjechać do mnie jedna panienka wielkokwiatowa od pewnej fajnej Panienki.

Soniu gdzieś przeczytałam, że w końcu przyjdzie taka zima, która zrobi nam miejsca na nowe nasadzenia. No mnie jakoś to nie ucieszyło. Wolę już sama świadomie decydować z czego zrezygnować, by zyskać coś innego. Zimy niech jednak zostaną takie jak dwie ostatnie.

-- 27 paź 2015, o 19:42 --
Od razu dodam, że wiem, że to muszysko to nimułka różana.
Czy teraz poza ręcznym ubijaniem coś jeszcze robić?
Już wtoreczek za nami. Już lada moment będę mogła pohasać po działce i wsadzić ostatnie nabytki.
Do piątego listopada ma być ładna pogoda, to może się wyrobię z porządkami przed zimą.
Sabinko życzę Ci owocnych polowań w przyszłości w LM. Ceny mają tam dość wysokie ale na takiej wyprzedaży 50% to już co innego.
Paczkę a i owszem bardzo miło było odebrać ale jeszcze milej będzie te panny w czerwcu podziwiać.

sangwinaria witaj u mnie.

Paulina byłaś w LM? Upolowałaś coś?

Dorciu a dlaczego nie kwitła? Wiesz może? A masz tę co kwitnie wiosną? Czy może tę jesienną?

Tolinko dziękuję za usprawiedliwienie i zrozumienie. Prawda, że była okazja?

AguJa nie mam róż wielkokwiatowych. Zdecydowanie wolę burzę mniejszych kwiatków niż kilka większych.

Martuś ale co posadziłaś?Rozana pisze:Posadziłam je obok Queen Elizabeth ,Eden Rose i Candy rain ..A za nimi powojniki.

Soniu gdzieś przeczytałam, że w końcu przyjdzie taka zima, która zrobi nam miejsca na nowe nasadzenia. No mnie jakoś to nie ucieszyło. Wolę już sama świadomie decydować z czego zrezygnować, by zyskać coś innego. Zimy niech jednak zostaną takie jak dwie ostatnie.

-- 27 paź 2015, o 19:42 --
Od razu dodam, że wiem, że to muszysko to nimułka różana.
- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Aneczka, ostatnie zdjęcie - śliczne ujęcie
Zdradź choć tajemnicę czy ten new aparat to lustrzanka?
Różnica w zdjęciach jest oszałamiająca
No i oczywiście oko masz do wyszukiwania takich ujęć, aż się boję co będzie jak już opanujesz ten aparat
Zdradź choć tajemnicę czy ten new aparat to lustrzanka?
Różnica w zdjęciach jest oszałamiająca
No i oczywiście oko masz do wyszukiwania takich ujęć, aż się boję co będzie jak już opanujesz ten aparat
- aneczka1979

Zuziu chciałam kupić lustrzankę. Niejednokrotnie przekonywano mnie jednak, że teraz ma ona jakby "młodszy, lepszy model". Jeśli chciałam aparat uniwersalny, którym to będę robić zdjęcia swoim dzieciom, kwiatkom a i na wczasy będę zabierać, to po co mi ciężka lustrzanka? Do której najlepiej dokupować też dodatkowe obiektywy? No fakt, niekoniecznie chciałam dokupować obiektyw do makro, kolejny do nocnych ujęć, itd.
Wiem, wiem... ile ludzi tyle opinii. Liczę się z tym. I sama nie wiem, czy za jakiś czas będę rzeczywiście zadowolona z wyboru.
Nie mniej u mnie padło jednak na Sony RX 100 II. Cena dostępna. Lekki. Zdjęcia robione przez laika -zadowalające. Oby tak dalej.

Wiem, wiem... ile ludzi tyle opinii. Liczę się z tym. I sama nie wiem, czy za jakiś czas będę rzeczywiście zadowolona z wyboru.
Nie mniej u mnie padło jednak na Sony RX 100 II. Cena dostępna. Lekki. Zdjęcia robione przez laika -zadowalające. Oby tak dalej.

- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Kochana, bardzo mnie cieszy to co piszesz, bo sama mam chrapke na nowy aparat, a mi też nie uśmiechało się biegać z ciężką lustrzanką np. po moich ulubionych górach. Dobrze wiedzieć że można z takiego również uzyskać takie śliczne zdjęcia
Teraz też mam SONY, ale już dziadusia - DSC-W150 i chyba czas na nowszy model
Teraz też mam SONY, ale już dziadusia - DSC-W150 i chyba czas na nowszy model
- aneczka1979

- wagabunga123
- 1000p

- Od: 11 lip 2013, o 14:34
Aniu, jak na laika, to robisz piękne zdjęcia i pamiętaj, to nie aparat je robi
Widać, że zakup udany
Widać, że zakup udany
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Aneczka, uwierz na słowo, te kilka miesięcy do czerwca zleci tak szybko, że ani się nie obejrzysz. Poza tym, będziemy jeszcze czekać na marzec - kwiecień i nasze cebulowe w ilościach hurtowych
Aparatem jestem mile zaskoczona. Szukam właśnie czegoś takiego lekkiego, żeby zawsze zmieścił się do torebki. Obecnie korzystam z Nikona D90 i faktycznie to dosyć ciężka zabawka, a jej możliwości i tak nie jestem w stanie wykorzystać z moim zapałem do instrukcji obsługi
Aparatem jestem mile zaskoczona. Szukam właśnie czegoś takiego lekkiego, żeby zawsze zmieścił się do torebki. Obecnie korzystam z Nikona D90 i faktycznie to dosyć ciężka zabawka, a jej możliwości i tak nie jestem w stanie wykorzystać z moim zapałem do instrukcji obsługi