Piękna pogoda sprawiła, że pojawiło się więcej krokusów.Na działce jest ogrom pracy ale na początek poprzycinałam wierzby i hortensje. Na rabatkach powycinałam suche badyle i troszkę zruszyłam ziemie.
Witaj. Teraz jest więcej słoneczka więc Twoje rośliny z pewnością pokażą swoją urodę. A co to jest na trzeciej fotce za pąk? Koteczka urocza . Pozdrawiam .
Nareszcie do nas też dociera ciepło, rośliny wreszcie ruszą. Drobnocebulowe malutkie, ale cieszą wyjątkowo kolorem, krokusy śliczne. Porządki pewnie zrobione, skoro ognisko się paliło.
Piękna pogoda sprzyja pracom na działce. Dziś troszkę popracowałam ale żeby całość ogarnąć potrzebuję więcej czasu, zwłaszcza, że w pracuję zawodowo i nie mogę pójść do pracy wypompowana. Teraz będę miała kilka dni wolnego i jak pogoda dopisze to wszystko posprzątam i wypielęgnuję rabatki.
Ewelino roślina o którą pytasz to omieg. Bardzo go lubię, bo kwitnie wczesną wiosną.
Rafale Twoja prognoza pogody sprawdziła się. W nocy była burza, a teraz pada deszcz.
Najpilniejsze prace na działce zrobione, więc mogę zregenerować siły i wyprostować plecy .