Odrobine w ogrodzie - Beata T
Gosiu widać taki rok mizerny dla nich
Danusiu miło cię gościć , jak na razie pelargonie ładnie kwitną ale już deszcze przychodzą więc będzie troszeczkę gorzej
Jak pisałam kiedyś moja działeczka zmieniła kształt więc zapraszam na spacer na razie tworze zarysy .....
posadziłam irysy i jednego liliowca jakie okaże się za rok
tutaj na tym ogrodzeniu myślę o pnących różach ....a wzdłuż płota powstaje rabatka i jakieś iglaki osłaniające miałam ten trawnik likwidować i wysypać kamieniem ale chyba bym przesadziła tak jakoś może by było za ponuro ....
moje choineczki no i nie wiem czy nie będą przesadzone ale o tym to jeszcze pomyśle ....
tutaj już posadziłam trawkę a pod domem na razie nic ....no i mój problem co tu pod tym płotem posadzić bo za sąsiedztwo leszczyn koszmar ....
pod domem mi ubyło działeczki za to tu mi przybyło w zeszłym roku ten kawałek doprowadzaliśmy do ładu i wygląda to tak
skalniak w trakcje i skończony

Danusiu miło cię gościć , jak na razie pelargonie ładnie kwitną ale już deszcze przychodzą więc będzie troszeczkę gorzej

Jak pisałam kiedyś moja działeczka zmieniła kształt więc zapraszam na spacer na razie tworze zarysy .....
posadziłam irysy i jednego liliowca jakie okaże się za rok

tutaj na tym ogrodzeniu myślę o pnących różach ....a wzdłuż płota powstaje rabatka i jakieś iglaki osłaniające miałam ten trawnik likwidować i wysypać kamieniem ale chyba bym przesadziła tak jakoś może by było za ponuro ....

moje choineczki no i nie wiem czy nie będą przesadzone ale o tym to jeszcze pomyśle ....

tutaj już posadziłam trawkę a pod domem na razie nic ....no i mój problem co tu pod tym płotem posadzić bo za sąsiedztwo leszczyn koszmar ....

pod domem mi ubyło działeczki za to tu mi przybyło w zeszłym roku ten kawałek doprowadzaliśmy do ładu i wygląda to tak

skalniak w trakcje i skończony

Beatko, a cóż Ty u siebie wyprawiasz. Takie zmiany
. A kiedy to zrobiłaś, nie Ty to jesteś mocna, takie cuda tworzyć
. Jestem pod wrażeniem. Całość mi się bardzo, ale to bardzo podoba. Kamienie rewelka, znakomicie kombinujesz. Pomysł ze skalniakiem znakomity, że ja o tym nie pomyślałem, a może to wina, że ja nie muszę plewić, stąd brak takich pomysłów
Bardzo fajnie Ci wyszedł, elementy drewniane
. Widzę, że robisz wielki remont, chodniczki, ogrodzenia itd. świetnie jest i jeszcze tyle miejsca, można szaleć na całego. Beatko gratuluję pomysłów i wspaniałych barwnych doniczkowców oraz dużo zdrowia życzę, aby sił nie brakło na te ary, piękne ary 

Danusiu K w skalniaczku podoba mi się ten kształt i ta nierówność którą uzyskałam , jeszcze tylko trawka i będzie ok ...no i jakieś roślinki
Oj Grzegorzu
cieszę się że Ci się podoba ja to w porównaniu do Ciebie tworze bardzo pomału ( tego zdrówka troszeczkę brak ) no i ktoś w wolnych chwilach musiał mi te kamienie nosić ja tylko je płukałam i robiłam kosmetykę w układaniu
chyba trzeba zrobić cykl pod tytułem " po kamieniach w moim ogrodzie " oj bo jest ich
W tym roku robie bardzo wielkie remonty a niektóre rzeczy robi M ze względu na koszty więc wszystkie prace porządkowe tak po trochę każdego dnia wykonuje z synem tylko już niedługo szkoła i nie będzie już pomocy 

Oj Grzegorzu

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko, widzę, że rzeczywiście bedziesz miała gdzie sadzić. Ale masz fajnie! 
No ale i tak kolorowo masz i wcale nie tak mało kwiatów. nemezje masz cudną! A moja wcale nie wzeszła
Właściwie wzeszła: 2 sztuki
A dla gaanii to jest zły rok. Zdaje się ze u wszystkich jakieś mizerne i słabo kwitną.
Beatko, czy ta róża o 6 (7?)kwiatach wpada trochę w lila, czy mnie zwodzi Twój aparat?

No ale i tak kolorowo masz i wcale nie tak mało kwiatów. nemezje masz cudną! A moja wcale nie wzeszła

Beatko, czy ta róża o 6 (7?)kwiatach wpada trochę w lila, czy mnie zwodzi Twój aparat?
Izo to mnie pocieszyłaś bo ja myślałam że tylko u mnie tak mizernie gazenia rośnie
no i przez nią nowa skrzyneczka prezentuje się mizernie no ale nemezja to istne cudo żebym wiedziała że tak zaszaleje to bym tą rabatkę ostatnią też zasiała a tak to pustki bo astrów brak
Różyczka ta co na dole kupiona jako fiolet no i wpada w taki lila mam dwie takie ale ta się ładniej zaprezentowała.... czekam na drugie kwitnienie

Różyczka ta co na dole kupiona jako fiolet no i wpada w taki lila mam dwie takie ale ta się ładniej zaprezentowała.... czekam na drugie kwitnienie