Wpadłyśmy z Ania do ciebie jak po ogień,ale myślę że uda nam się to nadrobić

Do OBI nie dojechałam wczoraj.
Buziaki

Odrobiłam prawie wszystkie zaległości, nacieszyłam się roślinkami. Doszłam do wniasku, że jesienią muszę przerobić żurawkową rabatę. Jedne żurawki rosną lepiej, drugie gorzej, chcę też, jakoś kolorystycznie je pogrupować
 Odrobiłam prawie wszystkie zaległości, nacieszyłam się roślinkami. Doszłam do wniasku, że jesienią muszę przerobić żurawkową rabatę. Jedne żurawki rosną lepiej, drugie gorzej, chcę też, jakoś kolorystycznie je pogrupować   Dzisiaj pościnałam liście liliowców, prawie wszystkie już przekwitły
 Dzisiaj pościnałam liście liliowców, prawie wszystkie już przekwitły   Zapełniłam dwa wielgachne worki
  Zapełniłam dwa wielgachne worki   

Piękna, zdrowa i pachnąca róża, no i ten kolor
 Piękna, zdrowa i pachnąca róża, no i ten kolor   
  Będziesz zadowolona
 Będziesz zadowolona   

Udało się bez problemu, wyszły mi dwie dorodne sadzonki
 Udało się bez problemu, wyszły mi dwie dorodne sadzonki  

Czy mam talent...........nie wiem
 Czy mam talent...........nie wiem   Dużo nauczyłam się tutaj na FO a teraz też w innym miejscu . Stosowałam się do danych mi wskazówek i udało się
 Dużo nauczyłam się tutaj na FO a teraz też w innym miejscu . Stosowałam się do danych mi wskazówek i udało się   
  A finał przeciągnie się ........Dziękuję za zainteresowanie
 A finał przeciągnie się ........Dziękuję za zainteresowanie   

Obiecywałam sobie, że nic nie będę zmieniać
 Obiecywałam sobie, że nic nie będę zmieniać   

Zakochałam się w niej w tamtym roku, też miałam dwie w donicach
 Zakochałam się w niej w tamtym roku, też miałam dwie w donicach   Nie udało mi się ich przezimować, przyszedł pierwszy lekki przymrozek i ścięło mi je
 Nie udało mi się ich przezimować, przyszedł pierwszy lekki przymrozek i ścięło mi je   Teraz już nie wyobrażam sobie donic bez tych traw
 Teraz już nie wyobrażam sobie donic bez tych traw   

Fakt, nie są do końca białe, ale śliczne....moim zdaniem.
 Fakt, nie są do końca białe, ale śliczne....moim zdaniem. Jakbym jednak, jakimś cudem się wybrała, to zadzwonię
 Jakbym jednak, jakimś cudem się wybrała, to zadzwonię   

To  trawa abisyńska
 To  trawa abisyńska   

Blue Bird to hirtensja piłkowana - podobała mi się i dlatego znalazła miejsce u mnie
  Blue Bird to hirtensja piłkowana - podobała mi się i dlatego znalazła miejsce u mnie   . Z hortensjami dopiero raczkuję, ale się uczę pilnie  i nabywam sadzoneczki.
 . Z hortensjami dopiero raczkuję, ale się uczę pilnie  i nabywam sadzoneczki.