Liliowiec pięknie kwitnie

Warzywnik piękny. Różyczki pięknie kwitną

Powojniki pięknie i ślicznie kwitną.
Różyczki skąpane w deszczu ślicznie wyglądają

Gailardia pięknie już kwitnie

Twój nowy nabytek piękny

Grażynko masz jak w banku ,gracha pisze:Marysiu cudownie kwitną Twoje różyczki , moje dopiero zaczynają , gąszcz kwalifikuje się stanowczo do przerzedzenia , do nadwyżek ja jestem pierwsza
-- 10 cze 2014, o 18:05 --gracha pisze:Marysiu cudownie kwitną Twoje różyczki , moje dopiero zaczynają , gąszcz kwalifikuje się stanowczo do przerzedzenia , do nadwyżek ja jestem pierwsza
DTJ_1 pisze:Grażynko ja byłam pierwsza, wejście z powojnikiem pięknie się prezentuje i ten soczysty trawnik, ja muszę stanowczo nad tym popracować
Paulinko Dziękuję bardzo Ty jak zwykle miłaPaulii pisze:Witaj MarysiuPięknie Ci Iryski kwitną
![]()
Liliowiec pięknie kwitnieWszystko pięknie Ci kwitnie.
Warzywnik piękny. Różyczki pięknie kwitną![]()
Powojniki pięknie i ślicznie kwitną.
Różyczki skąpane w deszczu ślicznie wyglądają![]()
Gailardia pięknie już kwitnie![]()
Twój nowy nabytek piękny
Sabinko Hosty są piękne w tym roku nie spodziewałam się że tak się rozrosną .nifredil pisze:Hosty faktycznie pokazały na co je stać. Trawa się nie przebije, nie ma szans. Jeśli chodzi o powojniki to normalnie położyłaś mnie na łopatki. Nie raz w szkółkach czy w sklepach internetowych widzi się fajne odmiany, ale zobaczyć takie rarytasy w czyimś ogrodzie, uchwycone tak po prostu w całej okazałości.. to dopiero jest efekt. Po twoich zdjęciach utwierdzam się że żółto-czerwona róża to jednak Alinka.
Iwonko dziękujęiwona0042 pisze:Brakuje mi błękitnego powojnika, muszę się rozejrzeć za takim, piękny![]()
Małgosiu dziękujęPEPSI pisze:Marysiu, nie wiadomo gdzie oczy mają patrzeć. Wszystko kolorowe, zdrowe. I tyle różności wszelkich. Moje hostowisko też powoli zaczyna mnie przerażać. Czas na przesadzanie. Muszę koniecznie na wiosnę to załatwić.Ale ja lubię takie busze...nawet hostowe.
Dzwonek skupiony, firletki, to co ostatnio bardzo polubiłam. Moje kolory![]()
Dorotko moja nowa żurawka to Kassandra.dorcia7 pisze:Jaką odmianę żurawki kupiłaś ?
Patrycjo o tak coraz piękniej , roślinki pokazują na co je stać , z każdym dniem coraz bardziej zaskakują swoją urodą.patusia336 pisze:Kochana coraz piękniej u Ciebie, roślinki szaleją na maksa poczuły lato