Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Witaj Agnieszko!
Bardzo się cieszę, że akurat trafiam na sesję sasanek! Uwielbiam te puchate łebki i czarujące koszyczki kwiatów ;:173
U mnie już powoli widać kosmate pączki, jak słonko dusze to szybko będziemy je podziwiać w tym roku ;:138
Pozdrawiam serdecznie ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu cieszę się, że trafiłam z kolorkami w Twoje klimaty ;:196

Słodka Aniu jeśli będziesz chciała to po kwitnieniu wyślę Ci nasionka..... wspaniale wschodzą i mogą pojawić się prawdziwe perełki wśród siewek :D

Dominiko koniecznie musisz posadzić sasanki, bardzo namawiam 8-) one są przepiękne i niesamowicie dekorują wiosenne ogrody :D

Aniu nawet nie wiesz jak mi miło czytać takie słowa, dziękuję Ci bardzo i serdecznie zapraszam ;:196
Dziękuje za słoneczko.... u mnie niestety po wczorajszych przebłyskach, wciąż szarówa.... ale ja już nie wytrzymam w domu dłużej..... zaraz idę do ogrodu....

Kasiu witaj ;:167
Do Ciebie wiosna przychodzi dużo wcześniej niż do mnie...... u Ciebie widać już pąki sasanek..... u mnie dopiero pojawiają się noski krokusów..... ależ już chce mi się tych kolorków..... wciąż chodzę i zaglądam czy coś się pojawia, a tu roślinki wciąż śpią.....
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
sniezek
100p
100p
Od: 19 lis 2011, o 20:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko na pewno posadzę, najpierw muszę doprowadzić ogród do ładu , mieszkamy na wsi dopiero od 4 miesięcy, przez zimę nic robione nie było, a chwasty sięgały do 2 m , trochę wykosiliśmy , ale odrastają, najpierw więc ziemię do ładu muszę doprowadzić ;:183 ale kiedy to nastąpi to nie wiem , teraz przeziębienie mnie dopadło , codziennie pracuję z mężem w firmie i mam tylko max 2 godzinki dziennie dla ogrodu , a ogród duży i zapuszczony , na wynajęcie specjalistów kasy brak ;) no to sobie pomarudziłam :;230

Całe szczęście wiosna idzie i coś się ruszy ;:138
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit witaj kolorow zakrecona...ależ dałaś po oczach:lilie, liliowce, rododendrony, irysy, floksy, tulipany a nawet twoje włochate sasanki... ;:172
...o piękności zdjęć nie wspomnę...Aguniu przyznaj się, jaką lilię najbardziej lubisz?
Piękny ten twój ogródeczek....mogę dopytać z jakiego źródła masz liliowce? ;:196
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

Piękne tulipanki i sasanki. Tych drugich jeszcze nie posiadam. Trzeba to zmienić :D .
Pozdrawiam cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
Matemax
1000p
1000p
Od: 14 sty 2010, o 19:27

Post »

Agnieszko, ale super masz sasanki, czy próbowałaś wysiewać ich nasiona? Naprawdę warto, zaraz po zbiorze.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko cudne te Twoje sasanki , ale to chyba z zeszłego roku zdjęcia bo moje to jeszcze w pąkach , ale już nie mogę doczekać się do kwitnienia .
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dominiko jestem pewna, że stworzysz naprawdę piękny ogród..... fajnie, ze trafiłaś na forum, tu znajdziesz mnóstwo inspiracji :D Super, że możesz zaczynać od początku.... planować rabaty, zastanawiać się nad roślinami, które posadzić..... o rany.... to coś wspaniałego :D Bardzo namawiam Cię, żebyś robiła zdjęcia już teraz..... zanim ogród zacznie się zmieniać..... później wspaniale jest wrócić do takich zdjęć z początków i aż trudno uwierzyć, ze w tak krótkim czasie następowały tak ogromne zmiany..... I koniecznie załóż swój wątek, będziemy z ciekawością śledzić Twoje ogrodowe zmagania i Ci kibicować :D
Mam nadzieję, że przeziębienie już przechodzi, życzę Ci dużo zdrówka ;:167

Agusiu witaj, zapracowana kobietko ;:196
Pytasz jaką lilię najbardziej lubię..... otóż trudno mi odpowiedzieć.... uwielbiam prawie wszystkie.... a tak całkiem na szczycie listy to jest Big Brother, Santarello, Muscadet, Casablanca, Garden Affaire, Flashpoint....
Liliowce mam z różnych źródeł..... część ze sklepów ogrodniczych, część z wymian forumkowych a najwięcej z allegro, :D

Edytko na sasanki namawiam, to przepiękne kwiaty, ja zawsze baaaardzo na nie czekam... Jeśli zechcesz, to po kwitnieniu wyślę Ci nasionka :D

Mateuszu o tak, wysiewam nasionka od lat, czasami wychodzą prawdziwe perełki..... prawie wszystkie te, co mam, to właśnie z wysiewów :D

Tak Geniu wszystkie zdjęcia, które pokazuje są z zeszłego roku :D Moje sasanki nawet jeszcze się nie pokazują...... u nawet krokusy jeszcze nie kwitną.... Szare, zimne przedwiośnie.... Twoje już w pąkach ;:oj ??? Ależ zazdroszczę tej Waszej wczesnej wiosny..... u mnie przychodzi dużo, dużo później.... co najmniej 2 tygodnie .........

Skok z wiosny do lata 8-) ....hortensje ogrodowe....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Eda_S
500p
500p

Post »

Agusiu, pewnie że bym chciała. Z góry bardzo dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Edytko to zapisuję, ale kochana bardzo Cię proszę przypomnij się po kwitnieniu, bo nie zawsze zajrzę do zapisek :D
Eda_S
500p
500p

Post »

Będę pamiętać :D .
Hortensje ogrodowe okrywasz na zimę, bardzo pięknie i bujnie kwitną ;:333
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

śliczne hortensje,ale ja jestem oczarowana sasankami
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

Witaj Aguś :wit

Z przyjemnością obejrzałam lilie i wszystkie inne kwitnace i kolorowe wspomnienia z zeszłego sezonu. Ale na kolana powaliły mnie sasanki ;:180 ;:180 ;:180 ;:180 Cudniaste są ! A ja ich nie mam ;:145 ;:145 MIejsca brak, wiec musisz robic im duuuuzo zdjęc i wrzucać tutaj do zachwycania sie nimi ;:170
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Dzięki za piękne zdjęcia hortensji.. Powoli zapoznaję się z bukietowymi, jako pewniejszymi, jednak to ogrodowe królują- nie można im odmówić urody! Ja jestem bardzo zadowolona, bo w tym roku chyba żadna gałązka nie przemarzła i spodziewam się, że pięknie zakwitną i obficie. To hortensje u Mamy- kwitną co roku ale czasem tak wymarzały że nie byłyśmy pewne.. U siebie też chciałabym mieć chociaż kilka okazów- a pomysł podsadzenia ich hostami- super! Ja w tym roku u Mamy planuję tak podsadzić rododendrony.
Aguś- jeszcze trzeba trochę poczekać na takie widoczki w ogrodzie, a ja się ju tak nie mogę doczekać ;:145 Dobrze, że śniegu nie ma.. ale ta wiosna tak się u nas wlecze..... ;:14
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Aguniu ale cudowne sasanki,masz talent do robienia zdjęć! ;:180 potrafisz każdy szczegół w taki piękny sposób uchwycić na zdjęciach. Hortensje ;:138 a próbowałaś z patyczków pozyskać nowe sadzonki?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”