Dominiko jestem pewna, że stworzysz naprawdę piękny ogród..... fajnie, ze trafiłaś na forum, tu znajdziesz mnóstwo inspiracji

Super, że możesz zaczynać od początku.... planować rabaty, zastanawiać się nad roślinami, które posadzić..... o rany.... to coś wspaniałego

Bardzo namawiam Cię, żebyś robiła zdjęcia już teraz..... zanim ogród zacznie się zmieniać..... później wspaniale jest wrócić do takich zdjęć z początków i aż trudno uwierzyć, ze w tak krótkim czasie następowały tak ogromne zmiany..... I koniecznie załóż swój wątek, będziemy z ciekawością śledzić Twoje ogrodowe zmagania i Ci kibicować
Mam nadzieję, że przeziębienie już przechodzi, życzę Ci dużo zdrówka
Agusiu witaj, zapracowana kobietko
Pytasz jaką lilię najbardziej lubię..... otóż trudno mi odpowiedzieć.... uwielbiam prawie wszystkie.... a tak całkiem na szczycie listy to jest Big Brother, Santarello, Muscadet, Casablanca, Garden Affaire, Flashpoint....
Liliowce mam z różnych źródeł..... część ze sklepów ogrodniczych, część z wymian forumkowych a najwięcej z allegro,
Edytko na sasanki namawiam, to przepiękne kwiaty, ja zawsze baaaardzo na nie czekam... Jeśli zechcesz, to po kwitnieniu wyślę Ci nasionka
Mateuszu o tak, wysiewam nasionka od lat, czasami wychodzą prawdziwe perełki..... prawie wszystkie te, co mam, to właśnie z wysiewów
Tak
Geniu wszystkie zdjęcia, które pokazuje są z zeszłego roku

Moje sasanki nawet jeszcze się nie pokazują...... u nawet krokusy jeszcze nie kwitną.... Szare, zimne przedwiośnie.... Twoje już w pąkach

??? Ależ zazdroszczę tej Waszej wczesnej wiosny..... u mnie przychodzi dużo, dużo później.... co najmniej 2 tygodnie .........
Skok z wiosny do lata

....hortensje ogrodowe....