Marysiu taka praca to sama przyjemność, troszkę dotleniłam się ,jutro jak będzie pogoda taka jak dzisiaj odpalamy grylla
Marysiu -Masko wiesz że to samo mi chodziło po głowie ,tylko mój M mnie wstrzymał ,powiedział czyśty zwariowała przecież jeszcze nikt nie sieje,ale po niedzieli już mnie nie powstrzyma
Grazynko- widze,że praca już w pełni.Porządki wzorcowe
Ja byłam dzis ,ale jeszcze jak dla mnie za zimno.Jutro planujemy dłużej ,bo córka ma wolne,i pewnie też cos splonie bo dziś tylko krzaczory.
Pozdrawiam
Jadziu u mnie z grubsza porobione , poodkrywałam wszystko ,tak było ciepło że żal mi było żeby roślinki tak się kisiły i nie widziały takiego pięknego słoneczka, tylko z różami nic jeszcze nie robiłam ,czekam aż zakwitnie forsycja
Ale masz ładniutkie zwiastuny wiosny, u mnie dopiero zaczynają wychodzić!
Chodniczek i rabatka przygotowana pod zasiewy, brawo!
My idziemy na działkę jutro, dzisiaj w nocy padał u nas deszcz i na pewno było u mnie grząsko.
Miłej niedzieli
Grażynko, widzę że prace działkowe masz już bardzo zaawansowane
Ja dopiero zaczęłam, pozdejmowałam stroisze i uporządkowałam dwie rabatki. Jeszcze dużo przede mną
Marzenko kusisz mnie tym sianiem ,chyba bób i groszek też już wysieję a najlepiej to już wszystko bym wysiała,tak mi się chce Alu wykorzystałam wolną sobotę i troszkę podgoniłam ,to co najpilniejsze zrobiłam,teraz to tylko popołudniami , dobrze już dzień wydłuża się pomału Teresko praca u mnie już zaczęła się i z tego bardzo cieszę się ,dosyć siedzenia w domu
Grażynko już przygotowałam bób do zamoczenia (no część), a tu zimno i minusowa temperatura w nocy, a jak teraz nie wysieję to dopiero w kwietniu. Też będzie dobrze tylko późno będzie zbiór
Witaj Grażynko,ale ty pospieszna jesteś z tym sianiem,u mnie dzisiaj było zimno niby słonecznie ale tak goliło,w nocy są przymrozki ,chyba że będziesz tą siewkę nakrywać na noc,działka widzę pięknie przygotowana do uprawy to cię nosi,miłej nocki życzę
Witaj
Grażynko ja też się cieszę ,że dzień jest dłuższy .Bo jak skończy mi się ta gonitwa ,której szczerze już mam dość to też ruszę z ogrodem
Miłego dnia