Hej!
Jak Wam minęła sobota? Popracowaliście w ogrodach? Ja niestety nie. Przedpołudnie spędziłam w robocie, a potem udzieliły mi się emocje sportowe. No niezły, wczoraj mieli dzień nasi olimpijczycy, niezły

....
Asiu, nie przesadzaj z tym talentem. A Ty co, może brzydkie zdjęcia robisz? Tak się składa, że mnie zachwycają

....
No. aha,....... ja już też nie wiem, co chciałam jeszcze napisać ...
Aguś,

.
Marta, czytałam gdzieś co wyprawialiście z łóżkami... A nie mówiłam, że coś z tego będzie !
Aniu, ja nie lubię różu!

Właśnie uświadomiłam sobie ten paradoks. Poza ogrodem to kolor, którego nie trawię, w ogrodzie - kocham!
Januszu, jest w moim ogrodzie kilka odstępstw od dominującego trendu lila-róż. Tzw. "rabata czerwona" jest jednym z takich wyjątków. Miło mi, że podoba Ci się jej struktura

.
Bozuniu, do wysiania mam kobeę, lobelię, a z własnych zbiorów werbenę patagońską, jeżówki i czosnek Szuberta (nie wiem, czy z tego ostatniego coś będzie...). Ja też wczoraj pracowałam

.
Życzę owocnych łowów w
Tikeju 
, mają teraz rzut akcesoriów ogrodniczych.
Kasiu, no jakoś same mi w łapki wpadają

. Nożyce kosztowały około 40 zł. Czytałam, że bardzo produktywnie spędziłaś wczorajszy dzień?
Aguś, więc patrz, bardzo proszę

. Dostęp nielimitowany ....
Elwi, ta roślinka wyglądająca jak po wizycie u szalonego fryzmajstera to czosnek o wdzięcznej nazwie - nomen-omen - Hair.
To czekam, aż Ci się "buszek" rozrośnie

...
Margo, ja tego sama nie napisałam, tylko skopiowałam exif, czyli automatyczną wizytówkę, jaką posiada każde zdjęcie, zapisaną przez aparat

. Aż taka mądra, to ja nie jestem

. Ale fakt, coraz częściej staram się robić fotki na całkowitym manualu, a nie na trybach preselekcji. Pełnego automatu raczej nie używam.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę pogodnej niedzieli

!
Może by tak słońce zechciało się dziś zaprezentować

....
Kończą się zdjęcia, kończą.... Wiosno przybywaj!!!