Iwonko jakoś odkąd mam czas na ogród z mieszanymi uczuciami podchodzą do zimowego wypoczynku Lidziu
No to tak jak i u mnie śnieg rozwiązał sprawę prac ogrodowych a teraz idzie coraz większy mróz Dorotko ale jak będzie mróz to może lepiej żeby snieg spadł a ja życzę spokojnej nocy
Marysiu niesamowicie wyglądają kolorowe kwiatki pod śniegową kołderką.... u mnie śniegu jeszcze nie ma, ale jest zimno....wieczorem było -3 ....ciekawe ile będzie później....
Agnieszko lepiej żeby kołderka była bo u nas lubi przemrozić, a te roślinki co ruszyły to nie wiem jak się zachowają Aniu nie przeskoczymy i jeszcze się dość natęsknimy - póki co mam piękne słońce! Natalko dziękuję słoneczko na świeci
Marysiu zaginął mi Twój wątek i zanim go odnalazłam pojawił się nowy. Zazdroszczę już konkretnej ilości śniegu. Ogród jeszcze prześwituje kolorami spod pierzynki, ale generalnie króluje u Ciebie śnieżna biel
Czyżby czas na biegówki?
Agnieszko a w Warszawie słyszałam, że już jest Ja jeszcze liczę na ocieplenie! Olgo przy moim tempie masz szansę raz w każdej części zabrać głos ale nie przejmuj się ja co się pojawisz w powiadomieniu jestem u Ciebie O nie na biegówki jeszcze nie przyszedł czas właśnie słońce ostro świeci i pewnie za chwilę śnieg zniknie.
Alicjo prędzej czy później pewnie poprószy i u Ciebie. W okolicach Krakowa jest tak samo u jednych śnieg a u Dorotki nie ma Martusiu a mnie jakoś nie ciągnie do ogrodu, ale radośnie ze słoneczkiem do wieczora
Marysiu.
Mnie też do ogrodu wyciągnęła tylko konieczność... schowania węża i odcięcia wody w zewnętrznym kranie. Raz o tym zapomniałam i mróz rozwalił mi kranik. Więc przypominam... .
Paskudnie, zimno, mokro, psa nie wygnać, jak mówiła moja Babcia, brrrr.
Witam Cię Jagódko jak tam moja sympatia wiem że drapać za uszkiem jest go trudno, bo lejek przeszkadza, ale też wiem że ranka się goi. Czekam z niecierpliwością na wątek zimowy, bo pokoje przestały być zielone
Pozdrawiam cieplutko, bo zimno jak diabli Marysieńko u mnie dwa ale nie chcą razem - zazdrośniki! teraz po obiedzie to w ogóle toaleta przy kaloryferze