Mój ogród
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród
Podziwiam Izuś za kolekcję. Jesteś niesamowita. A gdzie przechowujesz przez zimę swoje skarby?
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Piękna wiosna
Koleusy wysadzasz do ziemi czy w doniczkach robisz kompozycje ?? Mam ich tez trochę i zastanawiam się gdzie ich wysadzić ??
Pelargonie z ozdobnymi liśćmi wszystkie mi padły - nie wiem dlaczego ??

Koleusy wysadzasz do ziemi czy w doniczkach robisz kompozycje ?? Mam ich tez trochę i zastanawiam się gdzie ich wysadzić ??
Pelargonie z ozdobnymi liśćmi wszystkie mi padły - nie wiem dlaczego ??

- Magda30
- 500p
- Od: 10 sie 2013, o 23:32
Witaj koleusy i pelargonie gratuluję będziesz miała kolorowo ja w tym roku nastawiłam się na pomidory i paprykę ,kwiatków z rozsądny brak 

-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Fajna ta żurawka. Bardzo mi się podoba. Hiacynty takie kolorowe ale coś słabiutkie. Myślisz że to wina donicy? Chyba nieee.
Pelargonie i koleusy bajeczne
.Wiosna rozkręca się u Ciebie na całego.Piękny kolor przylaszczki i śliczne liście żywokostu.

- MagdaB2701
- 200p
- Od: 26 cze 2013, o 16:34
Kochani! Przyjechały do mnie kolejne piękne pelargonie
Wielkie buziaki dla Uli i Moniki
Zdjęcia trochę później - dzisiaj na działce wielkie sadzenie
UlaL na pewno kilka nowości pelargoniowych wpadnie Tobie w oko - więc śmiało pisz :196 Coleusy muszą w końcu wziąć się w garść, bo coś marnie rosną!
Karolacha, Iwek bardzo dziękuję
JacekP muszę w końcu zajrzeć do Ciebie i zobaczyć jakie masz pelargonie!
PEPSI witaj
Rośliny przechowuję w różnych miejscach: na działce, w domu, u mojej mamy i w pracy!
TerDob do tej pory coleusy wsadzałam do donic i skrzynek, ale w tym roku postanowiłam poeksperymentować i wysadzę co niektóre do gruntu! Robią niesamowite wrażenie
Nie wiem dlaczego Twoje pelargonie padły - albo miały za mokro, albo dopadła je jakaś choroba grzybowa!
Magda30 to też będziesz miała kolorowo - jak papryczki i pomidory dojrzeją
Ale mimo wszystko polecam pelargonie i coleusy!
Pashmina2006 dziękuję za pochwały w imieniu żurawki
Cebulowe w tym roku bardzo słabiutko, bo zapomniałam je wsadzić do donic na jesieni
I tak im nieźle poszło, bo myślałam, że w ogóle nie zakwitną!
Emma1966 wielkie dzięki
Przylaszczkę mam od niedawna i chyba powiększę kolekcję, bo są to bardzo urocze rośliny! A żywokost rośnie na potęgę!

MagdaB2701 Pierwsza pelargonia to skies of italy, a druga to chelsea diane
Zdjęcia nowości palargoniowych później, a w dalszym ciągu będę męczyła Was ogrodowymi:

UlaL na pewno kilka nowości pelargoniowych wpadnie Tobie w oko - więc śmiało pisz :196 Coleusy muszą w końcu wziąć się w garść, bo coś marnie rosną!

Karolacha, Iwek bardzo dziękuję

JacekP muszę w końcu zajrzeć do Ciebie i zobaczyć jakie masz pelargonie!

PEPSI witaj

TerDob do tej pory coleusy wsadzałam do donic i skrzynek, ale w tym roku postanowiłam poeksperymentować i wysadzę co niektóre do gruntu! Robią niesamowite wrażenie

Magda30 to też będziesz miała kolorowo - jak papryczki i pomidory dojrzeją

Pashmina2006 dziękuję za pochwały w imieniu żurawki

Emma1966 wielkie dzięki

MagdaB2701 Pierwsza pelargonia to skies of italy, a druga to chelsea diane

Zdjęcia nowości palargoniowych później, a w dalszym ciągu będę męczyła Was ogrodowymi:

- iwek
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Iza w ten sposób możesz mnie męczyć
czekam i ja z ciekawością na pelargoniowe nowinki 

Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56

- UlaL
- Od: 27 cze 2013, o 23:30
Izo
Buziaki odwzajemniam, a dalsza wymiana roślinek na pewno nastąpi. Trzy dni byłam bez internetu, bo zmieniałam umowę, ale już teraz będę na bieżąco. Wpadłam na chwilę do domu, na kawę i zaraz dalej do pracy, w ogrodzie oczywiście
Pozdrawiam i

Buziaki odwzajemniam, a dalsza wymiana roślinek na pewno nastąpi. Trzy dni byłam bez internetu, bo zmieniałam umowę, ale już teraz będę na bieżąco. Wpadłam na chwilę do domu, na kawę i zaraz dalej do pracy, w ogrodzie oczywiście
Pozdrawiam i

Pashmina2006 każdą wolną chwilę spędzam na działce - mam mnóstwo pracy, bo po kilku dniach mojej nieobecności (poniedziałek - piątek) sprawia, że działka zarasta w tempie ekspresowym!

UlaL bardzo mi miło, że do mnie zaglądasz

Iwek męczenia ciąg dalszy......
ale na początek zdjęcia miłego gościa, który dosyć często nas odwiedza z rodziną

i szkodnik ciągle brudzący nam lusterka w samochodzie - nie może się nadziwić jaki jest piękny

oraz taka parka

W końcu pelargonie

p. Ben Franklyn

p. Jack Simmons

p. Lucy Gunnet

p. Hollie

p. Turtles Surprise

p. Fir Trees Silver Wedding

miłego dnia

- iwek
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Iza sarenki u mnie też żyć nie dają ,ślimaki mam tylko bez domków i paskudzą strasznie zjadając wszystkie,a pelargonie pięknie się zapowiadają 

Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- MagdaB2701
- 200p
- Od: 26 cze 2013, o 16:34
Witaj,dzięki za odp.w sprawie pelargoni,skies of italy zamówiłam sobie,ale niestety nie otrzymałam
w zamian dostałam chelsie.Świetnie zapowiadają się pelaśki u Ciebie,może pod koniec sezonu zrobimy jakąś wymiankę?też mam sporo fajnych
Zwierzaki sympatyczne Cię odwiedzają,ja je lubię póki nie robią szkód,pewnie zresztą jak każdy.

Zwierzaki sympatyczne Cię odwiedzają,ja je lubię póki nie robią szkód,pewnie zresztą jak każdy.