Irenko jak wstawiłam zdjęcia nasienników to padły pytania co to, a potem czy można dostać więc podzieliłam kto chciał Iwonko późną wiosną albo nawet początkiem lata są siewki Marto jeszcze teraz będę przysypywać to może w przyszłym roku się ukorzeni Lidziu testujemy sposób Marty
Kurcze ,ale miałam nadrabiania pędzisz Maryś jak Ferrari tak ,że nie nadążam Jestem ciekawa bluszczu 'Goldheart' czy on chwyta się ściany bez podpórek i czy potrzebne mu dużo słonka ????Twoje astry wciąż mnie urzekają oba .Moim obrazkom jakaś gadzina obgryzła liście czyżby ślimaki o tej porze żerowały ????
Jadziu ja pędzę jak moja limuzyna astry jak się rozrosną to będzie czym dzielić ślimaki nadal buszują i napychają brzuchy czym się da, nie patrzą czy to dobre czy nie tylko zjadaj wszystko co teraz napotkają po drodze 'Goldheart' nie potrzebuje podpórki trzyma się ściany bardzo dobrze
Marysiu, nasionka doszły, a że mnie mniej na FO, to zabyłam Ci zameldować . Dziś znów ryłam w ogrodzie, ale to już końcówka. Ma być od czwartku deszcz ze śniegiem.
Zmykam lulu, jutro też sadzę.