Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Witaj Aniu,piękne masz to swoje królestwo, do takich miejsc chce się wracać,pozdrawiam i życzę miłej niedzieli 

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kolekcja jeżówkowa już spora, u mnie im za sucho.
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Aniu bardzo uroczy masz ten domek
drewno zawsze ma urok a czym starsze tym piękniejsze
córka mojego sąsiada też ma taki drewniany wygląda cudnie może kiedyś wrzucę zdjęcie
ogród piękny zadbany a kwiatuchy jak zawsze
drewno zawsze ma urok a czym starsze tym piękniejsze

ogród piękny zadbany a kwiatuchy jak zawsze

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, super zdjęcia zrobione wieczorową porą, szczególnie ognisko z domkiem w tle i ten księżyc też boski. Piękne masz jeżówki, a i cynie wpadły mi w oko, tyle wszystkiego siałam, ale o nich w ogóle zapomniałam, czytając o marcinkach poleciałam zerknąć na swoje i rzeczywiście zaczynają pomału startować, aż strach myśleć, że to już jesień za pasem, a potem znów zima 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Mnie też to zdjęcie z ogniskiem bardzo się podoba
U Ciebie mimo, że nie ma wykończenia, to jest bardzo ładnie utrzymane. U mnie jakos się nie udało zachować w ryzach, co chwila poszerzało się samo dalej w miare palenia.
Daltego zdecydowałam się na wymurowanie paleniska.
A M. grzybów szuka?
U Ciebie mimo, że nie ma wykończenia, to jest bardzo ładnie utrzymane. U mnie jakos się nie udało zachować w ryzach, co chwila poszerzało się samo dalej w miare palenia.
Daltego zdecydowałam się na wymurowanie paleniska.
A M. grzybów szuka?

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Aniu i mój Hibiskus pokazał dziś kwiaty 2 szt ale za to ogromne .
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, mam dokładnie tak samo jak Ty, też wszystko co mi rośnie i w dodatku kwitnie lubię
Hortensje i jeżówki

Hortensje i jeżówki

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu malinki Złota Rosa są przepyszne ,też je mam
bardzo dużo mają owoców , warto je mieć, mam też odmianę czerwonych ale nie wiem jak się nazywają,wolę właśnie jesienne bo nie mają robali
Kwiatki u Ciebie są cudowne 

- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Aniu Jak zawsze wszystkie zdjęcia przepiękne, najbardziej spodobały mi się zbliżenia wilców, wyglądają jakby wydobywało się z nich światło 

- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10

Masz juz sporą kolekcję jeżówek, to śliczne kwiaty, chyba i ja muszę się zacząć za nimi lepiej roglądać.
Pięknie kwitną Ci hortensje.
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Wieczorne ognisko
...sielskie klimaty
... miło i przyjemnie u Ciebie Aniu !

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Mój Niecierpek tez jeszcze kwitnie.Czy zbierasz nasionka?Jeżówki cudne oj nacieszyłam oko 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
bwoj54-Bogusiu ; korzo_m-Dorotko; IWONA1311 Witaj,dziękuję za miłe słowa.A w jeżówkach się zakochałam i odkochać nie mogę,ciągle ich mam mało
baasik-Basiu Na razie marcinki rozkwitają pomału,wychodzą na salony ogrodowe,jak żółw,
ale jeszcze trochę ,to będzie ich mix kolorów w każdym wątku
heliofitka-Iwonko A ty wiesz ,że ja jak idę to patrzę jakie ludzie maja firanki w oknach i co jest w ogrodach,,,bo jak jadę to tylko ogrody mogą zobaczyć.To jest firanka
Iwonko,jak najbardziej dziel hosty przy przesadzaniu najlepiej podzielić,bo jak komuś trzeba to odkopuję ale trochę się tak uszkadza,ale nie mam wyjścia i tak gęsto mam,to mogę sobie na to pozwolić ;. Ja na wiosnę planuję te wielkoludy przesadzić oddzielnie aby bardziej pokreślić ich urodę ;
koziorozec-Marto Masz rację takie miesce ciągnie jak magnez
Lubię ładnie i stram się ciągle upiększać ten mój kawałek raju
Amara-Małgosiu dziękuję
usa1276-Ulu Witaj,dawno Cię nie było u mnie . Domek pierwotnie miał być murowany,,nawet takie plany były,, to zasługa mojego M,że coś mu się odmieniło i tworzył drugi plan na drewniany,,,w czasie to się przeciągnęło,,ale chyba było warto
A zdjątko sądadeczki domku wrzuć ,chętnie zobaczę może coś podpatrzę;
ilona2715; marpa-Maryniu dziękuję za pochwały
Lubimy czar ogniska ,często jak nocujemy toje rozpalamy i napwapamy się jego magią.Jeszcze przed nami imprezka piecznego ziemniaka
Marcinki wkrótcebędą krółowały w każdym ogrodzie i każdy wątku
I masz rację aż stach pomyśleć,że już prawie jesień a potem zima,Nie lubię zimy i jestem zmarżluchem,o
Margo2-Gosiu W tym roku jeszcze rabaty wykończałam.a są to wykończenia z kamienia, i do ogniska tez tak chcę,pomału i tam zrobię wykończenie kamienne.Na razie ciągle zamieniam kawałek tarawika w jakąś rabatkę i jeszcze jedna przeróbka mnie czeka ,liliowce mi się nie mieszczą .Jedną rabatę zrobiłam jeszcze jedną muszę ,bo tyle ich zciągnęłam-kupiłam
i wykończenie jej
TaccaNo widzisz Danusiu doczekałaś się ,Ja jeszcze jakiś jasny chciałabym bylinowy,,piękne one maja kwiaty i jak zaczną to do mrozów kwitną
tesia39-Teresko Bo te ogrodowo-zakręcone tak mają.I fajnie jak wszystko kwitnie i cieszy i oczy i serce
gracha-Grażynko Ja ma tylko tą Złotą Rosę i czerwone pózniejsze ale ja tak wolę ,masz rację nie mają robali i owocują do mrozów
Dziękuję za miłe słowa
Darmokot-Michale Jesteś zawsze bardzo miły dla mojego fotografowania.To uskrzydla.
A zwłaszca ,że do tego roku fotografowałam tylko pejzarze, miasta, ludzi i ich porteciki,,,, roślinki,kwiatuszki wyszły w tym roku pierwszy raz na potrzeby tego wątku
maika-Elu dziękuję za pochawały. oj rosnę w piórka
jonatanka-Asiu Właśnie nie zbierałam nasionek,kilka mi się wysiało z poprzedniego roku ,ale z tych kilku chyba zbiore i wysieje je drugi rok.Jeżówki jeszcze ma młode .Tylko różwe 2 większe.A te inne to tegoroczny zakup.Myślę,że na drugi rok będzie bardziej na co popatrzeć
Ogrodowo
nasturcja- świetny uzupełniacz ;
[/URL] 
róże;
Rosa ISABEL RENAISSANCE '
[/URL]

NN
[URL=www.fotosik.pl]
NN
Goldilocks
[url=http://www.fotosik.pl]
róża mr lincoln
[/URL] 
NN
[/URL] 
NN

Róża Mainzer Fastnacht
NN
i pajączek - Krzyżak ogrodowy ;
[URL=www.fotosik.pl]
i takie coś;
fruczak gołąbek

[/url]

baasik-Basiu Na razie marcinki rozkwitają pomału,wychodzą na salony ogrodowe,jak żółw,

heliofitka-Iwonko A ty wiesz ,że ja jak idę to patrzę jakie ludzie maja firanki w oknach i co jest w ogrodach,,,bo jak jadę to tylko ogrody mogą zobaczyć.To jest firanka

koziorozec-Marto Masz rację takie miesce ciągnie jak magnez

Amara-Małgosiu dziękuję

usa1276-Ulu Witaj,dawno Cię nie było u mnie . Domek pierwotnie miał być murowany,,nawet takie plany były,, to zasługa mojego M,że coś mu się odmieniło i tworzył drugi plan na drewniany,,,w czasie to się przeciągnęło,,ale chyba było warto

ilona2715; marpa-Maryniu dziękuję za pochwały

Margo2-Gosiu W tym roku jeszcze rabaty wykończałam.a są to wykończenia z kamienia, i do ogniska tez tak chcę,pomału i tam zrobię wykończenie kamienne.Na razie ciągle zamieniam kawałek tarawika w jakąś rabatkę i jeszcze jedna przeróbka mnie czeka ,liliowce mi się nie mieszczą .Jedną rabatę zrobiłam jeszcze jedną muszę ,bo tyle ich zciągnęłam-kupiłam

TaccaNo widzisz Danusiu doczekałaś się ,Ja jeszcze jakiś jasny chciałabym bylinowy,,piękne one maja kwiaty i jak zaczną to do mrozów kwitną

tesia39-Teresko Bo te ogrodowo-zakręcone tak mają.I fajnie jak wszystko kwitnie i cieszy i oczy i serce
gracha-Grażynko Ja ma tylko tą Złotą Rosę i czerwone pózniejsze ale ja tak wolę ,masz rację nie mają robali i owocują do mrozów

Darmokot-Michale Jesteś zawsze bardzo miły dla mojego fotografowania.To uskrzydla.

maika-Elu dziękuję za pochawały. oj rosnę w piórka

jonatanka-Asiu Właśnie nie zbierałam nasionek,kilka mi się wysiało z poprzedniego roku ,ale z tych kilku chyba zbiore i wysieje je drugi rok.Jeżówki jeszcze ma młode .Tylko różwe 2 większe.A te inne to tegoroczny zakup.Myślę,że na drugi rok będzie bardziej na co popatrzeć

Ogrodowo
nasturcja- świetny uzupełniacz ;

róże;
Rosa ISABEL RENAISSANCE '

NN

NN

Goldilocks

róża mr lincoln

NN

NN

Róża Mainzer Fastnacht