poproszę o wpisanie na listę klubowiczów leśnych.
Bardzo lubię las, nawet jak grzybków mało.
Działa na mnie kojąco ,wyciszająco. Niby po takim łażeniu jestem zmęczona, ale...wypoczęta.
Absolutnie zgadzam się z ra-barbarą
LOKI - bo w lesie jest pięknie Jeszcze jak zaświeci słoneczko to raj
EWCIU - miło mi że się zjawiłaś Może już teraz osiądziesz na miejscu Oczywiście że już jesteś w klubie Ja też jak wracam z lasu i jestem bardzo zmęczona fizycznie to właśnie tam ładuję akumulatory
DOROTKO- wiem że tęsknisz za takimi widokami To napatrz się u mnie i oczywiście jesteś na liście Pewnie grzybki tam możesz dostać ale to nie to samo co nazbierać samemu
No i co, gdzie ta Polska Złota Jesień??!! U nas szaro, buro i ponuro. I do tego zimno!! Jak tak dalej pójdzie, to grzybki powiedzą DOŚĆ i w zimnie nie będą rosły!!
Powoli trzeba będzie zacząć wspominać początki jesieni w ogrodzie, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz będzie już zima...
Elu pokazuj, pokazuj ogród bo rzeczywiście zima tuż tuż.U mnie zimno i znowu leje, nie da się do lasa ani po chrust ani po grzyby
Kolory u Ciebie jeszcze soczyste
BASIU- jeszcze coś kwitnie ale nawet nie chce się wychodzić na ten ziąb a do tego i deszczem przeplatany ,ja mam jednak nadzieję że jeszcze słoneczko zaświeci
Dzień dobry Elu .Z nikim się indywidualnie nie witała .Do Ciebie zaglądam specjalnie .Wątek niestety pprzeglądnę kiedyś indziej b-jak dam radę .A wiem że będzie co oglądać .
Mam nadzieję że wszystko jest ok.że zdrowiem , że nic się nie zmieniło .
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Elu w prognozie widzę jeszcze ciepełko to może jednak złota...... będzie! Ja miałam dzisiaj znośną pogodę i dużo udało mi się zrobić. Wieczorem było bardzo zimno, ale na termometrze było 9 stopni a odczuwalna chyba 2