Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Grażynko, dobrze, że jesteś ;:196 Cudny las, a ile liści jeszcze na drzewach ;:oj U mnie las był w takim stanie dobre 2-3 tygodnie temu :wit
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cieszę się, że się odzywasz, Grażynko... zdjęcia lasu zjawiskowe - w moim jest już dużo mniej liści... warto jednak spacerować, bo widoki wciąż nieziemskie ;:167
Miłego wieczoru! ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dobrze że jesteś ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Bardzo mi Was brakowało Kochani... tym samym cieszę się przeogromnie, że mnie odwiedzacie i wspieracie... Dziękuję Wam serdecznie ;:167 Pomimo tego trudnego czasu cały czas o Was pamiętałam tylko z weną do pisania było do kitu.. ale już jest dużo lepiej, nasza Mała bohaterka dzielnie walczy z chorobą... Damy radę!
Jesień piękna... jej kolory mnie nieustannie zachwycają... i wcale się nie obrażę, gdy będzie nas tak rozpieszczać do grudnia :D
Reniu oj ale mam zaległości u Ciebie ;:196 Ale powolutku wszystko nadrobię... Nas dobre myśli nie opuszczają i wszystko się uda! Jak Gosia po zawodach?
Agulka faktycznie masz świętą rację, że człowiek zaczyna doceniać życie tak naprawdę dopiero w obliczu takich sytuacji... Wierzę głęboko w to, że wszystko będzie dobrze!
Moniu prawda, że wspaniali sąsiedzi? Uwielbiam ich... to takie cudne zwierzęta ;:167
Zaraz lecę do Ciebie ;:65
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Milenko witaj ;:196 Ależ mamy piękną jesień prawda? Uwielbiam ten czas tych soczystych kolorów... i las o tej porze wygląda bajecznie... Moi sąsiedzi są obłędni, codziennie rano przychodzą po jabłka i stoją dotąd aż im je wyniosę :D
Iwonko mam nadzieję, że kawkę nadrobimy :D Mam zaległości na FO więc chwilkę to potrwa zanim wyjdę na prostą... i koniecznie chcę nadrobić Twoją relację z urlopu ;:196 Cieszę się, że podobają Ci się moje skrzynie :D Buźka!
Aguniu witaj ;:196
Faktycznie był czas, ze na FO po prostu nie miałam głowy, weny i czasu... Są takie chwile w życiu, kiedy trzeba się na chwilkę zatrzymać i na spokojnie wszystko przemyśleć i poukładać... Ja wierzę, że wszystko co dzieje się w życiu ma jakiś głęboki sens i ukryte przesłanie... a w każdym końcu zawsze szukam początku czegoś lepszego i bardziej wartościowego. Dziękuję Ci serdecznie za wsparcie ;:196
Ciesze się, że podobają Ci się moje skrzynie :D Buźka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguniadko ;:196
Z Małą jest już dużo lepiej, lekarze są przekonani, że wszystko skończy się dobrze. Damy radę!
Jesień fantastyczna... temperatura letnia... aż trudno uwierzyć, że to prawie listopad ;:173
Właśnie zaczęłam szkołę i muszę się dobrze zorganizować aby na wszystko wystarczyło mi czasu... :D
Cieszę się bardzo, ze podobają Ci się leśne zdjęcia... to moja trasa do biegania :heja i miejsce do wypoczynku :D Aguniu zaraz lecę do Ciebie i Twojego cudnego ogrodu ;:196
Madziulka witaj Kochana ;:196
Całe szczęście, ze wróciłaś do nas...;:196 Spokojnego wieczoru!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Gosiu witaj :wit
Dziękuję za takie miłe słowa... one zawsze człowiekowi dodają skrzydeł :D A dzisiaj komentarze okraszone dobrym słowem to rzadkość, tyle w ludziach zawiści i jadu...(chyba... że być może muszę zmienić towarzystwo :D ) Żurawki uwielbiam za ich kolory i praktycznie są bezobsługowe.. także dla mnie w sam raz :D Tobie też serdecznie polecam..
Faktycznie z takimi chorobami u dzieci ciężko jest się pogodzić... ale trzeba mieć nadzieję.. Wszystko będzie dobrze... Jestem tego pewna! Gosiu dziękuję Ci serdecznie za wsparcie i za to, że jesteście i zaglądacie ;:180 Miłego wieczoru!
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Grażyno zdjęcia Lasu śliczne , w niedzielę oglądałam takie piękne widoki na własne oczy ale aparatu brak ;:224
Nie masz za co dziękować , oby wszystko było dobrze życzę tego tej małej kruszynce z całego serduszka. Choroba w każdym wieku jest nie sprawiedliwa ale na cierpienie dzieci nie umiem obojętnie patrzeć. Czasem się na te moje urwisy denerwuję , nie ma ideałów. Ale w głębi duszy dziękuje za to co mam i nigdy nie chcę stracić. Oby u was zmartwienia szybko poszły w niepamięć ;:168
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Grażynko bardzo się cieszę, że maleńka walczy z chorobą.... będzie dobrze....musi być dobrze ;:167
Cudownie, że masz już lepszy nastrój i że wróciłaś na Forum, bardzo Cię brakowało ;:196
Ależ piękny widok pokazałaś..... jestem pewna, że bieganie w takiej bajecznej okolicy jest prawdziwą przyjemnością.... a tak w ogóle to niesamowicie podziwiam Cię, za to, że biegasz, że Ci się chce..... ja to straszny leń jestem do wszelkich sportów :oops: :roll:
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Grażynko, miłego, udanego dnia ;:196
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko miłego dnia ;:196
Ja jestem drugi dzień po chorobowym w pracy i jeszcze nic nie wiem ;:306 Oby do piątku :;230
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Witam :wit przywędrowałam do bardzo ładnego ogrodu zauroczona hortensjami....widoczkami zza okna.....pasja córki....odpoczynkiem nad zalewem (gdzie to ?)....pozwolisz że czasem zajrzę ? Też jestem z podkarpackiego ale chyba z zupełnie innej części...
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Twoja poranna kawka Grażynko była dziś bardzo wczesna ;:oj ależ wczesnie wstajesz....Ja dopiero teraz się zwlekłam, ale dziś mogę - pracuję w domu ;:138 . Jakie dzis masz plany?
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witaj Grażynko :wit
Ładny dzień się zapowiada - mam nadzieję, że będzie dla Ciebie dobry.
Kulinarnie to wiesz, co planuję - może Ty też? Albo możesz zrobić szybszą namiastkę - gulasz z piersi kurczęcej, z pieczarkami, w śmietanie. Nie trzeba długo dusić. Pyszne z ryżem, czy ziemniaczanym puree.

Pozdrawiam Cię serdecznie!
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11

Post »

Witam :wit Byłam sobie na wyspie u Marysi i widzę coś znajomego ;:oj , toż to taki sam awatarek jak mój! I to jeszcze skąd- mam nadzieję, że te bliższe mi rejony Podkarpacia. Musimy mieć podobne upodobania i sposób pojmowania świata :uszy . Nadrobiłam cały wątek, poznałam Twoją córcię- gratulacje! Powtórzę po wszystkich bywalcach- HORTENSJE PRZEPIĘKNE ;:180 , przypomniałam sobie jak upalne było lato ;:3 Małej sąsiadeczce ślę dużo, dużo pozytywnych myśli i energii ;:168 Cudne masz klimaty w swoim ogródku i jeśli pozwolisz, będę do Ciebie zagladać. Miłego dnia życzę ;:304
Pozdrawiam Gosia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”