Aniu Ds-oj,tak .W tym roku dopisał wysyp kwiatow.Niewyobrażalnie dużo na każdym pędzie.

Dla Ciebie Colette-wreszcie kolor lilii i liliowca jest taki jak chcialam a nie niespodzianka w postaci niezamawianego koloru.
Basiu pierwsze wrażenia-tak-Bailando a potem malutka wątpliwość.Kolor-on jest bardzo zmienny.Kwiaty zasychają i długo kwitną.
Reasumując-wszystko wskazuje na tą różycę.Dla Ciebie biała niewinność
Deirde-Małgosiu to był strzał w dziesiątkę,że ją kupiłyśmy. Masz rację pasuje Baronesse -u mnie jest po przeciwnej stronie.Z Artemis jest La Franse ,potem Old Port i różowa angielska różyczka .Piękna tawułka dla Ciebie
Reniuniuek-Reniu to nowo zakupiona róża w Czechach-jej imię to Ilmenau.Skusiłam się ,bo widzę w ogródku Alionuszki jak pięknie się rozrosła(kupiła ją wcześniej) i jakie piękne ma te małe kwiatuszki.Dzięki za odwiedziny-kącik kawowy zawsze czynny

Ilmenau uśmiecha się do Ciebie
Grażynko 226-tak w tym roku to explozja kwiatow.U Ciebie też cudnie i kolorowo a na dodatek to niesamowite tło-czyli
las.Taka mała,urocza Larissa
Ewcia -koniecznie fotografuj bo jak się spóżnisz ,kwiatuszek już przekwitnie.
Night Embers i ja kupiłam ale jeszcze nie kwitnie.Maluszków mam troszkę,zobaczymy czy będą zgodne z tym co zakupiłam.
Kogro-Grażuś przecież wiesz skąd ta miłość do liliowców i lilii się wzięła

Załuję ,że nie mam poletka aby więce i więcej ich nasadzić.Kuszę
Agnieszko no z Twoim rajem nie ma porównania ale te małe powierzchnie zagospodarowałam jak się tylko dało.Dzięki za dobre słowo.Morelowe kolorki lubisz-prawda?
Danusiu jakie kupilam mam zapisane tylko znaczników nie porobilam.Jak zakwitną będę dopasowywać i podpiszę.Te maluszki kupione w 2011 roku-wcale nie są aż tak male(30-35 cm)raczej 40-45. Poczuj ten upojny zapach
Majko gdzie ja to mieszczę?Sama nie wiem-każda wolna dziureczka zagospodarowana.Właśnie 3 róże muszę koniecznie przesadzić bo w ogóle ich nie widać i słabo rosną.Ach,ta chciwość na te pięknotki jest chorobliwa.Życie jest piękne-prawda?
Shirall-przed Tobą jeszcze wiele różanych wyzwań.Na pewno Artemis polecam ,bo to zdrowa i piękna róża.Dzwoneczki dla Ciebie
Tosia trzymam kciuki.Szybko z bałaganem się uwiniesz i będzie cudnie.Twoje róże są ogromne no ale papu dostają wysokokaloryczne. :DTwoja Vanille piękna ale i mojej nic nie brakuje