Nasze marzenie - część druga :-)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze marzenie - część druga :-)
No widzisz Osiu jak ja was lubie hehehe 

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu masz jak w raju ,nic Cię nie ogranicza .Żyć nie umierać .Okolica cudowna ,działeczka zadbana ,widać że zaopiekowana jak trzeba .Taki wiatraczek ,to sama bym sobie sprawiła .Pięknie . 

- misia53
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu ,masz w piękny miejscu działkę, okolice tez
cisza bez tłoku ludzi można tam spokojnie odpocząć i lekko ci pozazdrościć .

Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ewuś z tym nic to nie tak do końca.. kasa ogranicza. Niestety. Mam tysiące pomysłów itd. Ale pieniążków brak. Muszę robić to co najpotrzebniejsze. Siatkę pociągnąć i wyrównać choć trochę drugiej strony żebym wjazd miała jak się ogrodzimy. A to znowu wszystko kosztuje. Marzy mi się altanka itd. Ale może kiedyś będę ją miała. Póki co cieszę się z tego co mam i musi mi to wystarczyć
Powietrze tamtejsze i w ogóle pobyt tam mi rekompensuje wszystko czego jeszcze nie mam. Kocham to miejsce.
Wiesiu to prawda, jest cicho i to duży plus. Tłok i hałas mam w mieście. Co prawda okolice też mam spokojną i bujno zieloną ale to zupełnie nie to samo co działeczka

Wiesiu to prawda, jest cicho i to duży plus. Tłok i hałas mam w mieście. Co prawda okolice też mam spokojną i bujno zieloną ale to zupełnie nie to samo co działeczka

Madziu mówię to samo co Osia, Ewa-Rozalka i Misia: w bardzo ładnym miejscu masz działkę,cisza, spokój i obcowanie z naturą.Z rozmysłem zagospodarowujecie Waszą działkę. Jest coraz ładniej.Znakomite miejsce na wypoczynek.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Madziu wiesz dobrze ,że kasa to nie wszystko .Ja całe życie biedę klepię i nic sobie z tego nie robię.A przecież masz bardzo dużo i masz się czym cieszyć .Ja zawsze mówię tak ;dopóki masz się czym podzielić ,to jesteś bogaty .
-
Ewuś bardzo piękne i mądre słowa napisałaś. Dziękuję Ci. Dobrze że są ludzie tacy jak Ty i mają takie mądre rzeczy do przekazania innym ludziom.
Julianko dziękuję. Staram się jak mogę żeby było ładniej.

Julianko dziękuję. Staram się jak mogę żeby było ładniej.
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Ewuniu mądre słowa ale kurcze bez kasy też źle.
- misia53
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo masz rację być bogatym to nie wszystko wazne by być szczęśliwym ,czy pieniądz w życiu jest najwarzniejszy .Czasami kasa ludzią przewraca w głowach i różnie się potem w rodzinie układa.Mozna by duzo o tym pogadać.....
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
Moje nadwyżki
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Madziu oj tworzysz Ty cudeńka w swoim ogrodzie
masz super pomysły a to połowa sukcesu a okolica piękna 

-
Wiecie co.. bo to świat a może polityka tak nam w głowach namieszała. Ciągle coś podnoszą żeby drożej tylko było i tak wszystko ostatnio się w okół pieniądza kręci. Ja się nie zgadzam że pieniądze szczęścia nie dają. Dają. I to duże. Ale sens tego jest taki.. że jest mnóstwo bardziej wartościowych rzeczy niż pieniądz takich jak np miłość, szacunek, rodzina itd. A ludzie często przez nadmiar/brak pieniędzy obstawiają tylko tą jedną jedyną wartość. Przez sytuacje jaka jest teraz z pracą i zarobkami niestety ludzie się zatracają. I nie ma się co dziwić.
Wiecie.. ja bez altany czy kwiatów przeżyję jakoś. Ale najgorsze jak ludzie nie mają co jeść, gdzie mieszkać itd.
Wiecie.. ja bez altany czy kwiatów przeżyję jakoś. Ale najgorsze jak ludzie nie mają co jeść, gdzie mieszkać itd.
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
mądre słowa i prawdziwe... 

-
Ale melancholijnie się dziś u mnie zrobiło
Czasem tak trzeba. A ja mam dzisiaj dobrą wiadomość..chyba dla siebie
Prawdopodobnie pojadę na działeczkę w czwartek z samego rana. Niestety eM musi dojechać busikiem bo musi pracować. Także na 99% odliczanie w tym tygodniu będzie stosunkowo krótkie
Leosiu Jak tam dzisiaj na działeczce?

Leosiu Jak tam dzisiaj na działeczce?
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
byla przedziwna pogoda od upału , poprzez wiatrzycho ogromne, w pewnym momencie jak jechałam skuterem na dzialke myślałam że mnie przewróci
aż wieczorem przywiało burze, ale niebo przed samym deszczem było przepiękne, kosiłam trawe na działce , rwałam rzodkiewki, dosiałam też nowe i tyle my czekamy do weekendu bo wtedy małż dopiero będzie miał czas na dokończenie kibelka 

-
No to pięknie! Ładne anomalia hehe. Wy na tej swojej działeczce to idziecie jak burza. Zaskakujecie mnie z dnia na dzień. Nie wiem skąd bierzecie siły hehehhee.