Nasze marzenie - część druga :-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze marzenie - część druga :-)

Post »

No widzisz Osiu jak ja was lubie hehehe :D
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Madziu masz jak w raju ,nic Cię nie ogranicza .Żyć nie umierać .Okolica cudowna ,działeczka zadbana ,widać że zaopiekowana jak trzeba .Taki wiatraczek ,to sama bym sobie sprawiła .Pięknie . :uszy
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2011, o 00:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu ,masz w piękny miejscu działkę, okolice tez ;:63 cisza bez tłoku ludzi można tam spokojnie odpocząć i lekko ci pozazdrościć .
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuś z tym nic to nie tak do końca.. kasa ogranicza. Niestety. Mam tysiące pomysłów itd. Ale pieniążków brak. Muszę robić to co najpotrzebniejsze. Siatkę pociągnąć i wyrównać choć trochę drugiej strony żebym wjazd miała jak się ogrodzimy. A to znowu wszystko kosztuje. Marzy mi się altanka itd. Ale może kiedyś będę ją miała. Póki co cieszę się z tego co mam i musi mi to wystarczyć :) Powietrze tamtejsze i w ogóle pobyt tam mi rekompensuje wszystko czego jeszcze nie mam. Kocham to miejsce.
Wiesiu to prawda, jest cicho i to duży plus. Tłok i hałas mam w mieście. Co prawda okolice też mam spokojną i bujno zieloną ale to zupełnie nie to samo co działeczka :)
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Madziu mówię to samo co Osia, Ewa-Rozalka i Misia: w bardzo ładnym miejscu masz działkę,cisza, spokój i obcowanie z naturą.Z rozmysłem zagospodarowujecie Waszą działkę. Jest coraz ładniej.Znakomite miejsce na wypoczynek.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Madziu wiesz dobrze ,że kasa to nie wszystko .Ja całe życie biedę klepię i nic sobie z tego nie robię.A przecież masz bardzo dużo i masz się czym cieszyć .Ja zawsze mówię tak ;dopóki masz się czym podzielić ,to jesteś bogaty .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuś bardzo piękne i mądre słowa napisałaś. Dziękuję Ci. Dobrze że są ludzie tacy jak Ty i mają takie mądre rzeczy do przekazania innym ludziom. ;:168
Julianko dziękuję. Staram się jak mogę żeby było ładniej.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Ewuniu mądre słowa ale kurcze bez kasy też źle.
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2011, o 00:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewo masz rację być bogatym to nie wszystko wazne by być szczęśliwym ,czy pieniądz w życiu jest najwarzniejszy .Czasami kasa ludzią przewraca w głowach i różnie się potem w rodzinie układa.Mozna by duzo o tym pogadać.....
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Madziu oj tworzysz Ty cudeńka w swoim ogrodzie ;:138 masz super pomysły a to połowa sukcesu a okolica piękna ;:3
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiecie co.. bo to świat a może polityka tak nam w głowach namieszała. Ciągle coś podnoszą żeby drożej tylko było i tak wszystko ostatnio się w okół pieniądza kręci. Ja się nie zgadzam że pieniądze szczęścia nie dają. Dają. I to duże. Ale sens tego jest taki.. że jest mnóstwo bardziej wartościowych rzeczy niż pieniądz takich jak np miłość, szacunek, rodzina itd. A ludzie często przez nadmiar/brak pieniędzy obstawiają tylko tą jedną jedyną wartość. Przez sytuacje jaka jest teraz z pracą i zarobkami niestety ludzie się zatracają. I nie ma się co dziwić.
Wiecie.. ja bez altany czy kwiatów przeżyję jakoś. Ale najgorsze jak ludzie nie mają co jeść, gdzie mieszkać itd.
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

mądre słowa i prawdziwe... ;:108
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale melancholijnie się dziś u mnie zrobiło :) Czasem tak trzeba. A ja mam dzisiaj dobrą wiadomość..chyba dla siebie :D Prawdopodobnie pojadę na działeczkę w czwartek z samego rana. Niestety eM musi dojechać busikiem bo musi pracować. Także na 99% odliczanie w tym tygodniu będzie stosunkowo krótkie :)
Leosiu Jak tam dzisiaj na działeczce?
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

byla przedziwna pogoda od upału , poprzez wiatrzycho ogromne, w pewnym momencie jak jechałam skuterem na dzialke myślałam że mnie przewróci :shock: aż wieczorem przywiało burze, ale niebo przed samym deszczem było przepiękne, kosiłam trawe na działce , rwałam rzodkiewki, dosiałam też nowe i tyle my czekamy do weekendu bo wtedy małż dopiero będzie miał czas na dokończenie kibelka :)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to pięknie! Ładne anomalia hehe. Wy na tej swojej działeczce to idziecie jak burza. Zaskakujecie mnie z dnia na dzień. Nie wiem skąd bierzecie siły hehehhee.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”