Be4atko widać gościu nie wiedział co sprzedaje ale schodziło mu to jak ciepłe bułeczki- będę okrywać
Grażynko ja tylko cykałam ....no prawie
Jadziu witaj
No Reniu biora mnie te kwiatuchy ja tu rozgladam się po necie za zachciankami a one na mnie czekają na targu jak tu nie brać???
Irenko może szkoda, że nie masz w pobliżu takich możliwości ale z drugiej strony nie ma uszczerbku w budżecie prawda Ewciu-majowa?. Jeszcze kalina koralowa chodzi mi po głowie i jakaś krzewuszka to tak z tych poważniejszych bo jeszcze szukam trawki rozplenicy japońskiej, która padła mi zimą
Słuchajcie bardzo mi głupio ale czy ja czasem nie chołubię jakiegoś chwaściora?? Takie krzaczysko mi wyrosło ale podobne widuję w okolicznych rowach
Może po kwiatach da się poznać, ale obstawiam nawłoć albo krwawnicę-pewności nie mam. W każdym razie oba ładne, choć chwastowate-sieją się na potęgę. Niech no tylko pojawią się kwiaty
Czasem się cieszę, że dostęp do kupowania roślin mam mocno ograniczony
No cóż jeśli takie widujesz w rowach to być może jest właśnie to a w ogródku ma wszelkie wygody może to nawłoć u mnie też próbuje sie zaaklimatyzować ,ale nie ma szans wypatrzę ją zawsze
Czy Ty wiesz ,że pokazywanie takich okazów z Targu ,grozi poważnymi konsekwencjami dobrze ,że mieszkasz daleko mnie też to wygląda na Nawłoć ale cóz poczekaj aż zakwitnie
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa