Wiedziałam, że jak tylko uda Ci się wstawić zdjęcia - to jak zwykle powalisz mnie kolorami na działeczce.
Romciu, Ty ledwie przyjechałaś i już pewnie jedną nóżką jesteś na sanatoryjnym wyjeździe.
Będzie na pewno fajnie, bo jesienny Bałtyk jest bardzo zdrowy.
Piękne widoczki, znać rękę dobrej ogrodniczki, a może ogrodnika? Przyznaj się.
Mam chyba dziwaczka, ale muszę sprawdzić. Bo jak wykopię jakieś zielsko albo kwiatek jednoroczny i będę go przechowywała przez zimę...
Witaj Romciu ! czytam, że po długim wypoczynku wybierasz się na następny do sanatorium. Ja też czekam ale pewnie jeszcze pół roku trzeba będzie poczekać. Piękne roślinki ! bardzo dobrze, że dałaś się przekonać do Minusa, bo z F. można zdrowie stracić.
Życzę zdrowia dla M. i pomyślnych wyników badań
Kuruj się abyś na wiosnę mogła pracować w ogrodzie a nie chodzić po lekarzach .. Moja godecja już przekwitła a dyptam wywędrował z podwórka na nowe rabaty .. Różyczki piękne , moje też jeszcze ładnie kwitną i mają sporo pąków ale najładniej w tym roku kwitną dalie ,całe w kwiatach ..
Romciu
przyszłam zobaczyć ,co u Ciebie i czytam,,że do senatorium się wybierasz,,,kuruj się kuruj,,bo zdrowie bardzo cenne,,,ja jadę w listopadzie,tak chciałam,bo wtedy woly czas od działki i domu i innych parc
Piękne róze,tytoń
no i dyptam piękny,,,ja mam biały,,,ale uważam,że różowy jest ładnieszy
Witajcie w sobotni wieczór Spędziliśmy miły wieczór z rodzinką I już mogę być z Wami Ewuś zdążyłam się rozpakować i teraz zaczynam pakowanie do sanatorium Cieszę się ze podoba Ci się kolorowy ogródek Helenko , mój ogrodnik kopie dołki i wykonuje prace zlecone ..............ale na szczęście zaczyna zauważać kwiaty i wyrażać swoje opinie np. mogłabyś posadzić hortensje ... ........podobają mi się To jest wielka zmiana jeżeli chodzi o mojego eM Dziwaczka co roku sieję nie wykopuję Marysiu ,udało mi się naprawić relacje z fotosikiem ............pierwszy raz coś się pokićkało ,na ogół nigdy nie miałam problemów ,przyzwyczajenie to nasza druga natura Mam nadzieję że będzie jeszcze pięknie ...............my też sporo czekaliśmy Janeczko ,[/b]u mnie też pięknie kwitły dalie i nawet nie wykopałam przed wyjazdem, mam nadzieję że mi nie zmarzną Niestety lekarz jest przypisany do daty urodzin Aniu ,ja niestety nie mam możliwości wyboru ale dobrze nam się udało w październiku , po grzybobraniu i na działce koniec sezonu ...........za zimno w letnim domku
Frau Karl Druski..............
Gelbe Dagmar Hastrup ............
-- 12 So 28 wrz 2013 21:59 --
Stasiu,ja jestem zawsze spóźniona Ten krzew to pęcherznica
Mój M do tego etapu jeszcze nie doszedł. Rozróżnia róże i hortensje. Reszta to bliżej nie określone kwiatki.
Super, że jedziecie do sanatorium, na pewno przyda się taka dodatkowa kuracja. Działeczka jak oaza, szkoda, że nie blisko domu.
Witam późnym wieczorkiem Myślałam że dzisiejszy wieczór spędzę na forum ale niestety ...............eM mi się rozchorował 39
stopni temperatura Mam nadzieję że do piątku wydobrzeje Pewnie jakiś wirus .............o już woła ..........lecę