Alu rozmrożona, ale ugotowana, mam krtań operacyjnie uszkodzoną
Marysiu Mar biedni jesteśmy alergicy ale dużo nas!
Misiu ale czy z tego powodu można dostać wysypki?
Elu nie jestem i nie byłam panią profesor, a zdjęcie będzie wisieć dopóty dopóki nie pójdę do fryzjera - to jest mobilizacja

Nasiona liliowca są dojrzałe na jesieni widać po nasiennikach. Ja nie wkładam do lodówki kazali mi je przesuszyć do lutego i wysiać tak zrobię jak nie wyjdą będę dopytywać dalej

widzisz
Różyczko
Miłego!
Aniu odkryłyśmy tego lata zupę z pokrzywy smakuje lepiej niż szpinakowa. podaję ją z sersem białym krojonym w kostkę Miłego dnia!
Dorotko życzę powodzenia ja mam już sześć

a sadźca mam od Ewy w i mam nadzieję że po zimie go zobaczę
Olgo 
nie mam dobrych wiadomości moje begonie też źle się czuły u mnie, ale postanowiłam jeszcze raz dać im szansę. Zyskałam taras więc chcę w doniczkach powiesić i liczę, że będą ładne (na razie to nie wiem czy w dobrą stronę wsadziłam)

W moim ogrodzie było mało krzewów, a te co były to zaniedbane więc można powiedzieć od nowa organizuję ogród! krzewy do wąskiego ogrodu są dużo korzystniejsze niż drzewa (które niestety są).
Marzenko dziękuję i wszystkiego dobrego !
Jagódko no każdy ma jakiś wątek

- ja też

Miłego
Lidziu smakuje mi i już dawno miałam na nią ochotę, a jak przeczytałam ile tysięcy lat jest to się zdecydowałam
Jureczku 
cały poszedł do Ciebie, bo u mnie coś tam posypie ale marniutko.
Dziękuję! dobrze, że to czwartek

Braciszku Najlepszego! Niech Cię dziewczyny kochają!
Pat nie mam żadnych ansów, spodobał mi się dostawca i mam nadzieję że przyśle nam dobre rośliny. Dzisiaj nie miałam prądu to zaoszczędziłam

podwójnie!
Kasiu, a ja sałatki nie jadłam
Elu cóż bywa!
Liduniu odzyskałam prąd i
życie