Witajcie :):)
Urlop mam może wieczorkiem wszystkim na spokojnie odpiszę, bo teraz jeszcze troche spraw muszę podopinać przed środowym lotem
Na razie pozdrawiam urlopowo
Agatko, miałam takiego klonika. Niestety stanął na drodze mojego psa. płamał wszystkie gałązki tuż przy szczepieniu. Jakis kikutek wystaje, ale nie wiem, czy przetrwa. Muszę go chyba przenieśc do donicy, tak jak u Ciebie
jestem, jestem choć przyznaję, że długo mnie nie było co prawda nie miałam aż tyle urlopu, ale po powrocie każdą wolną wakacyjną chwilę też wykorzystywaliśmy na letnie wyjazdy
Pogoda w tym roku na wyspach dopisuje ! Upałow oczywiście nie ma, ale najważniejsze że nie pada !!!! Jeździliśmy, zwiedzaliśmy - mam całą masę zdjęć Wgrywam i wgrywam... miejsca brakuje
Jutro dzieci zaczynają rok szkolny, więc myślę ze życie wróci na bardziej uporządkowane tory
A tymczasem sądzę, ze warto pokazac jak wyglądał moj ogród w lipcu, po powrocie z urlopu
wszystko baaardzo urosło nowa rabatka juz nie wygląda na taką nową
Aniu - tą lawendą jestem zachwycona ! To odmiana 'hidcote' - kwitnie zachwycająco i jak pachnie ! po drugiej stornie mam tą zwykłą, angielska (angustiflolia)- ale ona mocno mi się wykłada i rozkłada na wszystkie strony
Igus - potrzeba matką wynalazków mój ogród pęka w szwach, liczy się każdy skrawek ziemi A jeszcze taki z cieniem dla wybranców bezcenne
Ależ mam zaległości na FO.... kiedy ja to nadrobie
Bardzo fajnie wyglądają obwódki z lawendy i bukszpanu, rośliny ładnie się rozrosły.
Ogródek prezentuje się elegancko, ławeczka wpasowała się świetnie w całość.
Ja też jestem bardzo zadowolona z pogody, wprawdzie było trochę upałów, ale lepsze to niż ciągłe deszcze jak rok temu. U nas wakacje trwają do 3 września, zamierzamy wybrać się jeszcze na kilka dni do Polski.