Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12

Post »

Ewa, nie dziwi mnie Twój nastrój - ja też nie cierpię szarych, ponurych dni... u nas dziś było słonecznie, cóż z tego, skoro dzień spędzony w fabryce, a po niej to już tylko kieliszek wina pozostaje...

Moje miłe, chciałabym Wam przekazać mały up-date dotyczący mojej głowisi... a mianowicie, kończę opakowanie (czyli 4-ty tydzień) leku migrenowego, który mam przyjmować 2-3 miesiące, i w tym czasie głowa bolała mnie dwa razy - raz przeciwbólowy Cinie nie pomógł, drugi raz zadziałał rewelacyjnie. Funkcjonuję - gdyby nie problemy pracowe - pod tym względem bardzo dobrze... chciałabym w tym stanie dociągnąć do wiosny, a jak już ta nastanie to ze szczęścia nic mnie nie ruszy ;-)
To taka mała optymistyczna w tej szarości rzecz, która mnie cieszy i którą chciałam się z Wami podzielić :)

Oglądam właśnie po raz kolejny Diabeł ubiera się u Prady i utwierdzam się w przekonaniu, że Pan Sowa to właśnie taki diabeł, z którego rogami po prostu muszę się na co dzień zmierzać... dam radę!

Spokojnego wieczoru!
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguniu śliczne letnie fotki wstawiłaś, jak zawsze. ;:138
Taki kwitnący krzew przy ognisku, to bez Palibin, czy inny?
Ja swoje lilaki muszę koniecznie poprzycinać, gdyż kwiaty mają coraz wyżej, na samych czubkach.
Cieszę się, że lek okazał się skuteczny, gdyż taka pogoda nawet bez bólu głowy może dołować. :)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Tereniu, dobry wieczór :wit
Cieszę się, że zajrzałaś - Ty zawsze z serdecznym słowem przychodzisz ;:196
Tak, to lilaki Palibin - rosną sobie przy tarasie, to trzy krzaczki, które pięknie się rozrosły i niesamowity zapach rozpościerają wiosną... Miłego!

Skoro o wiośnie mowa... to:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Prawdę mówiąc zastanawiałam się, czy ta pogoda nie wywołuje u Ciebie boleści, a tu taka przyjemna wiadomość :D
Śliczna wiosna, chcę już :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

Agnieszko, o ile dobrze wyczytałam polowałaś na różę Pasmina we wrześniu. Czy udało Ci się ją dostać?
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agnieszko, ja też chodząc dzisiaj po forum zerkałam na Diabeł ubiera się u Prady. Ha, teraz mogę sobie zwizualizować Pana Sowę :;230 . Dobrze, że masz pozytywne nastawienie, ono na pewno bardzo pomaga. I dobrze słyszeć, że lepiej się czujesz ;:108 . To bardzo ważne, a wiem jak takie bóle migrenowe mogą dołować.
Zdjęcia jak zwykle z najwyższej półki - jednak wiosna to jest to, a w Twoim obiektywie zawsze wygląda pięknie i zjawiskowo ;:63
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Ewa, nie dziwi mnie Twój nastrój - ja też nie cierpię szarych, ponurych dni... u nas dziś było słonecznie, cóż z tego, skoro dzień spędzony w fabryce, a po niej to już tylko kieliszek wina pozostaje...
Aguś, Taki codzienny kieliszek bywa niebezpieczny ;:7 ;:7 A pogoda faktycznie nieciekawa. Choć ostanie dni w miarę przyjemne. Tylko , że krótkie i po pracy już ciemno. ;:oj
Wtsawiaj fotki , to umila długie wieczory.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Aguś, rewelacyjne wieści.
Oby ból głowy uleciał na zawsze.
Czasem taki
Ja mam szczęście jak na razie do szefów. Tylko moja bezpośrednia przełozona ostra, ale i tak się już poprawiła, w porównaniu do poprzednich lat.
Ale czasem jest napięcie. To chyba wpisane jest w zawodowe przezycia. Myślę, że dasz sobie radę ze wszystkim.
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

:wit Aguniu!...kręgosłup uspokoił się...nie wiem na jak długo...ale myślę,że do wiosny pozwoli mi wkroczyć do ogrodu. W styczniu znowu mam rehabilitację ...Wracając do fotek -urzekają i porażają swoim pięknem ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aga,twoje rabaty to perfekcja w kazdym calu.Powtarzam to juz któryś raz z kolei,ale naprawdę nie widziałam jeszcze tak uporządkowanej osoby jak ty.Kolorystyka,dobór roslin,wszystko w kazdym szczególe dopracowane,że z wielka przyjemnoscia oglada się zdjęcia.Jakis remont się szykuje,czy cos przeoczyłam?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Napisałam post i diabeł ogonem przykrył.
Aguniu bardzo się cieszę z twojej głowisi, bo nawet myślałam o tym ostatnio jak to pogodzisz, ale jak tak to dasz radę i z takimi zdjęciami nie ma mocnych.... na ciii
Dziękuję Ci za link, bo jest w ulubionych i podczytuję, nawet nie wiedziałam że tyle róż może róść w półcieniu, parę zresztą mam.
Kaskada widzę okazała się dość trudna do zrobienia, inaczej na papierze, inaczej w realu.
x-P-M
100p
100p
Od: 3 paź 2012, o 11:21

Post »

Maska pisze:Kaskada widzę okazała się dość trudna do zrobienia, inaczej na papierze, inaczej w realu.
To jest to o czym pisałem przed jej rozpoczęciem, obawiałem się o efekt końcowy. Przerabiałem już tylu "fachowców", że jak mamy coś zrobić to mam dreszcze. Moje obawy jak się okazuje nie były bezpodstawne... Jak już słyszę "będzie pan zadowolony" to wszystko jasne :(
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Panie M wyobrażasz sobie, że przychodzi fachowiec i mówi no nie wiem czy będzie pan zadowolony :;230 teraz nastała era ludzi, którzy wszystko potrafią, a efekty mamy na co dzień - era STASIÓW! ( jak nie wiesz o co chodzi zapytaj Agnieszkę)
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Oj znam te bóle migrenowe - dokładnie Cię rozumiem. U mnie częściej pojawiały się w okresach, gdy miałam więcej stresu. Ostatnio, odpukać, jest dużo lepiej.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Cześć Aguś :wit
Dzięki za dawkę kolorów i pozytywnej energii z Twojej wiosny...przyda mi się dziś na pewno. Cieszę się, że kuracja przynosi efekty ;:196
Miłego dnia :)
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”