Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11

Post »

:lol:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Jula, dochodzę do wniosku, że jesteś bardziej skomplikowana niż ja :lol: Ja na tego rodzaju detale nie zwracam uwagi, ale fakt, że u mnie wszystko się wtapia w całość i nie drażni. Gdybym miała MINI poszłabym chyba w tym samym kierunku co Ty, dobierając doń rosliny. Ścięłaś już te hosty? :lol:
Jak dziś kopuła zwana czaszką? Mnie ćmi :roll:
Robaczku, niezła jazda z naszą Jule :D
Magdo, z tymi widokówkami to lekka przesada, ale przyznaję, że lubię swój ogród w wydaniu jesiennym. Pies z dredami jest obowiązkowy - nie wiedziałaś? Kupuj wiosną czym prędzej :)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witam Cię Agnieszko,
Już jutro twój ulubiony dzień czytałam jak się o nim pieszczotliwie wyrażałaś :;230 i liczę na pogodny weekend. Też mam do spalenia sporo gałęzi, a jeszcze jestem umówione z miejscowym pilarzem na większe cięcie. No, ale na palenie musi być sucho i brak wiatru, bo sąsiad obok ma łąkę, która mogłaby się nieźle palić. A potem marzą mi się ziemniaczki z ogniska, bo jeszcze w tym roku ich nie jadłam, do tego masełko i czosnek pieczony w folii. Poezja już nawet kiełbaskę komuś odstąpię. Ach rozmarzyłam się! Pracuj moja Droga, bo dopiero czwartek!
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzień doberek :D z kawką przyszłam na spacer. Co prawda praca czeka, ale spacerku po Twoim jesiennym ogrodzie sobie nie odmówię przecież :wink: Pies już od jakiegoś czasu jest na mojej liście, nawet kilka dni temu palec był nad przyciskiem "kup", ale zdecydowałam, ze poczekam do wiosny, podobnie z Inversą. Teraz gdy widzę go w jesiennej szacie tym bardziej go chcę.
Aga, gdzie zaopatrujesz się w okolicach wa-wy? Niestety w Radomiu mamy baaardzo słabo zaopatrzone szkółki (tuje, tuje, jałowce, tuje, jałowce :;230 ) a czasem jezdze do Jazgarzewa, Zalesia, Piaseczna i Warszawy więc zakupy tez mogę zrobić...

Ciepłego dnia...
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Agunia a co Ty taka do tych szlafrokowych fotek na nie jestes.....
ja tez bym chetnie , chetnie takowe poogladała, stawiam,ze szlafroczek jak wszystko u Ciebie gustowny, cieplutki i milusi....nie daj sie prosic :uszy
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Marysiu, dzięki Twoim zachętom nastawiona jestem na ognisko w sobotę... co prawda niezbyt dobrze znoszę czosnek, ale ziemniaki pieczone z jego dodatkiem (masło czosnkowo-ziołowe + twarożek) są przepyszne. Już się nie mogę doczekać :) Kiełbaski też sobie upieczemy, a co :)
Co będziesz cięła przy pomocy pilarza? Jakieś większe drzewo? Korekcyjnie? My podcięliśmy naszą jabłoń Royalty, bo jakaś drapakowata się zrobiła...
Wracam do pracy... dobrego dnia!
Iwonko, przyjedź do mnie wiosną na szkółking... tu w okolicy jest sporo fajnych miejsc, z dobrymi cenami i bardzo dużym wyborem (Kordus, Grąbczewscy, Ponderosa, Melon, Ulińscy etc.)... Inversę np. kupiłam w Kordusie... możemy też podjechać do Rawy Maz./Nowego Dworu Kawęczyn (tanio!). Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa :)
Dorotko, nie prowokuj, please :) Nie chcę mieć opinii porannej strzygi vel nimfy biegającej z rozwianym włosem po ogrodzie ;-))
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Strzygi :;230 :;230 :;230 Ty wiesz jak wyglada strzyga , no prosze Aguś , jak mozesz tak ....
Wiesz ja musze sobie sprawic takie wysokie ciapki botki ...takie pluszakowe...miałam takie fioletowe ale już musiałam sie pożegnaż ...Nie wiem , wyobrażam sobie Ciebie własnie w takich misiowatych ciapkach :uszy
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Bardzo, bardzo dziękuję za zaproszenie ;:196 Jak tylko będzie taka mozliwość chętnie przyjadę.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko i cięcie korekcyjne i całkowite (to też korekcyjne) Dwie jabłonie po poprzednikach aut , trzy leszczyny aut. Jedna leszczyna na prośbę dziewczyny syna korekta, śliwka chyba 50 letnia korekta, dużo gałęzi to podcięcia, bo cienia mam coraz więcej. Cięcie na parę dni, bo to wszystko od razu trzeba odciągać. Ale za to potem :heja będzie porządek jak w wysprzątanym mieszkaniu!
Awatar użytkownika
kasik 69
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2010, o 15:04

Post »

Hej Aguś ;:196 .Zginęłaś mi gdzieś po drodze,i bardzo się cieszę,że cię odnalazłam.Twój ogród to jeden z moich ulubionych,a że ja teraz nie mam ogrodu,tym chętniej będę zaglądać.
Zapraszam do mnie,
Moje wątki
Nasz Ogród
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

U Ciebie Aguś jak zwykle najtrudniej odrobić zaległości.
Z przyjemnością poogladałam jesienne fotki pełne kolorów ;:167
Mi, w przeciwieństwie do Jule bardzo podoba się pies w jesiennej szacie, ciekawe kiedy się taki zrobi. Na razie zieloniutki.
Za to podobnie jak Jule korci mnie żeby powycinać hosty. Takie brzydkie się zrobiły niektóre. Najlepiej trzymają się niebieskie.

Miłego dzionka, u mnie przetarło się trochę słoneczka ;:3
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Tak-tak, nabijajcie sie z malego krasnoludka :twisted:
Agus nic nie zrobilam, bo mialam pare spraw do zalatwienia i przeciagnelo sie okropnie :roll: dobrze ze zdazylam ciacho zakrecic, bo bym musiala po drodze "sama..... kupic" :wink:
A czapka mi dowala, ze hej :evil: cala noc mialam z czapki ... no nic piekna pogode za to mamy ;:3
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Aguś sliczne fotki jesienne..Mi tez brakuje słońca tej jesieni..Coraz więcej pochmurnych dni :(, ale dobrze , że tak żartowałaś , że zdjęcia będą dopiero w marcu :;230 Chcemy wciąż kolorowe barwy Twojej jesieni oglądać ;:196
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Aguś jesienny pies jest piękny. Mój jest wyłysiały na razie bo młodziak, więc w tym roku będę kochała Twojego. :D
x-P-M
100p
100p
Od: 3 paź 2012, o 11:21

Post »

Jule pisze: bo zaczynaja mnie tym zoltawym kolorkiem na nerwa dzialac :twisted:
Dlatego zielone powinno być zielone i jak już zaczyna nie być, to ma opasc i spoko :;230
Jule serdecznie polecam, działa :wink: LINK
Keetee pisze:Agunia a co Ty taka do tych szlafrokowych fotek na nie jestes.....
spokojnie, z zaskoczenia ją wezmę ;:oj

jeśli efektem tego będzie rozwód to jestem do wzięcia :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”