A mnie się marzy...
- masik
- 1000p
- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: A mnie się marzy...
W Gdyni, jest w plastyku. Kolejna nieprzydatna społecznie, z głową w chmurach i wizją "świata inaczej"...a mieszka w Gdańsku Gł. w internacie. 

Masik - jak możesz tak o swojej latorośli mówićmasik pisze:W Gdyni, jest w plastyku. Kolejna nieprzydatna społecznie, z głową w chmurach i wizją "świata inaczej"...a mieszka w Gdańsku Gł. w internacie.

- masik
- 1000p
- Kontakt:
No scoooo? Ja szczera jestem
A Ty Agunia zamiast się tu chichrać namierzaj Dorotkę, bo fajne roślinki ma i pewnie mieszkacie za miedzą. Tylko pozazdrościć takiego sąsiedztwa

A Ty Agunia zamiast się tu chichrać namierzaj Dorotkę, bo fajne roślinki ma i pewnie mieszkacie za miedzą. Tylko pozazdrościć takiego sąsiedztwa

Madziu popieram Agnieszke jak możesz
jak ja bym chciała miec kiedys głowe w chmurach i nie myslec o niczym 

o domu, obowiązkach, pracy lub jej braku i wielu innych mniej lub bardziej przyziemnych rzeczach - chciałoby się wrócić do czasów szkolnych 

Agnieszka po zdjeciach kwiatków poznała okolice gdzie mieszkammasik pisze:No scoooo? Ja szczera jestem![]()

hahaha
poznałam bo często swego czasu tam bywałąm
prawie przez 5 lat pracowałam na manhattanie i grono znajomych z tamtej pracy mieszka Dorotko właśnie obok Ciebie 

Ja tez kiedys pracowałam na manhattanie chyba 10 lat temu a pózniej na grunwaldzkiej
Ale ten swiat mały
musimy sie kiedys spotkac. A gdzie Magda sie podziała
Ale ten swiat mały

- masik
- 1000p
- Kontakt:
No mówiłam, że mieszkacie za miedzą
Cudnie!!
Właśnie moją córcie siłą wypchnęłam za drzwi. Wraca do Gdańska. A ja...ja odpoczywam po nalocie szarańczy. Lodówka pusta, ja z szaleństwem w oczach i rozwianym włosiem.
Nie ma to jak "łykendowy" najazd kloników na dom.

Cudnie!!
Właśnie moją córcie siłą wypchnęłam za drzwi. Wraca do Gdańska. A ja...ja odpoczywam po nalocie szarańczy. Lodówka pusta, ja z szaleństwem w oczach i rozwianym włosiem.

- no koniecznieDorotak pisze:Ja też kiedys pracowałam na manhattanie chyba 10 lat temu a pózniej na grunwaldzkiej
Ale ten swiat małymusimy sie kiedys spotkac. A gdzie Magda sie podziała

- zasłonić żaluzje, wymienić zamki w drzwiach, wyłaczyć telefony, wczesniej wysłać wiadomość, że Cię nie ma dla nikogomasik pisze: Właśnie moją córcie siłą wypchnęłam za drzwi. Wraca do Gdańska. A ja...ja odpoczywam po nalocie szarańczy. Lodówka pusta, ja z szaleństwem w oczach i rozwianym włosiem.

- masik
- 1000p
- Kontakt:
Dziewczyny
Teraz powinnam zakrzyknąć "Gdańsk górą"! (co z tego, że mieszkam w leju po bombie, lokalny patriotyzm mi doskwiera)
btw
Jak już zdejmę te ogórki z oczu, skończy się relaksacyjny masaż, a świeczki zapachowe się wypalą, wyłączę telefon i zmienię zamki

Teraz powinnam zakrzyknąć "Gdańsk górą"! (co z tego, że mieszkam w leju po bombie, lokalny patriotyzm mi doskwiera)

btw
Jak już zdejmę te ogórki z oczu, skończy się relaksacyjny masaż, a świeczki zapachowe się wypalą, wyłączę telefon i zmienię zamki

Ja bardzo chętnie dołączę do tych ogórków na oczach i zmienionych zamkach, przydałby mi się relaks 

- krokusik164
- 200p
- Od: 18 paź 2012, o 22:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masikówna nie żal się
Moja mama też zawsze tak marudziła, a jak dłużej nie przyjeżdżałam to zaraz sto telefonów i smutki 

Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Jak was tak poczytam to mi humor wraca 

- krokusik164
- 200p
- Od: 18 paź 2012, o 22:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A my lubimy być czytane 

Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.