Ogród w dolinie część 2
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród w dolinie część 2
Aniu ślicznie, juz wiem dlaczego masz taki duży ogród - inaczej nie pomieściłabyś tych pięknych okazów. Jeśli niebo istnieje musi wyglądać podobnie 

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Halo Aniu jestem
Cudne foteczki, akurat rozgrzewają mnie w pracy bo ani kawusia ani farelka nie pomagają

Cudne foteczki, akurat rozgrzewają mnie w pracy bo ani kawusia ani farelka nie pomagają

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Śliczne foty, ale niektórym roślinkom się lekko pomieszało
Mam nadzieję że to nie zapowiedź kolejnej dziwacznej zimy bo w zeszłym roku też tak było 

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Na mojej działeczce wzeszły astry, mają juz po 7-10 cm. Zastanawiam się czy w doniczce na parapecie w domu zakwitną jak przesadzę, bo na działce nie zdążą.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu u Ciebie przegląd wszystkich por roku....no prawie wszystkich bo zimy jeszcze nie zapraszamy
Śliczne wiosenne i letnie i jesienne akcenty, kolorowo i wesoło, jest co podziwiać

Śliczne wiosenne i letnie i jesienne akcenty, kolorowo i wesoło, jest co podziwiać

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko (beata68)! No niestety nie ma grzybów, ale w sumie nie tylko po to poszłam do lasu. Wypada mi nie tylko poprawić nieco kondycję, a i oderwać się od domu nie zaszkodzi. Coraz bardziej także wracam do pierwotnych zainteresowań czyli botaniki i zoologii
Aguniu (Aguniada)! Obiecuję, że będę zamieszczać ostrzeźenia o p., specjalnie dla Ciebie
Bys spokojjnie mogła ogladnąc moje zdjęcia i nie tylko. Aboslutnie nie chcę byś mi 'wykitowała'!
Aniu (wielkakulka)! Trzeba walczyć z fobiami, szczególnie że szkoda by było unikać tak pięknych miejsc jak las
Anetko (_ninetta_)! Wiedziałam, że mnie kiedyś nakryjesz, wzdychającą w Twoim ogródku
Dziękuję Ci za Cherry Brandy
Nad Avalonem deliberowałam, wahałam się, a teraz codziennie jak na nią patrzę, to cieszę się, że ją kupiłam (a dokładnie je, bo mam 4 krzaczki).
Pomarańczowe (czy łosoiowe, ewentualnie herbaciane) też mnie kręcą
Jednak w sumie, to dopiero zaczęłam z różami, więc wiele przede mną! Cieszę się, że do mnie wstąpiłaś 
Elu (ElleBelle)! Jakby miał mi kto zrobić sushi... U nas niestety marnie z grzybami, specjalnie pytałam w pracy.

Aguniu (Aguniada)! Obiecuję, że będę zamieszczać ostrzeźenia o p., specjalnie dla Ciebie

Aniu (wielkakulka)! Trzeba walczyć z fobiami, szczególnie że szkoda by było unikać tak pięknych miejsc jak las

Anetko (_ninetta_)! Wiedziałam, że mnie kiedyś nakryjesz, wzdychającą w Twoim ogródku

Pomarańczowe (czy łosoiowe, ewentualnie herbaciane) też mnie kręcą

Elu (ElleBelle)! Jakby miał mi kto zrobić sushi... U nas niestety marnie z grzybami, specjalnie pytałam w pracy.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Sweety, śliczna ta różyczka Avalon
W ogóle ślicznie zdjęcia makro
ciekawa jestem jakie rózyczki zaprosisz jesienią do ogrodu...
Miłego dnia

W ogóle ślicznie zdjęcia makro

Miłego dnia

- sweety
Miłko (takasobie)! Passiflory zachwyciły mnie podczas pobytu w Bułgarii, a potem dziewczyny na forum przekonały mnie, że spokojnie sobie z nia poradzę i w naszym klimacie. Teraz nie żałuję, bo kwiaty na prawdę ma śliczne! Na domowe doniczkowe także nie narzekam. Zawsze miałam i mam przepełnione parapety!
Marzenko (manenka71)! Lubię i to bardzo! Witajm Cię u mnie
Zapraszam częściej
Grażynko (Kogra)! Dziękuję za pochwały. Starałam się
W weekend znkowu pójdę i zobaczę, czy coś się w kwestii grzybów nie zmieniło. Czekam na Twoją relację
Także powoli robię porządki, ale głośno o tym nie mówię. Do zimy jakoś mi sie nie spieszy!
Iwonko (heliofitko)! Zapraszam częściej
I mnie będzie miło mieć kompana na spacerze! A nad psem ostro myślę...
Teresko! Super, że udało Ci sie znaleźć czas, by skontrolować moje działania
Dzięki za komplementy, ale co fakt, to fakt - trochę się napracowałam. Możesz oglądać moje róże ile wlezie, bo będą i to niedługo nowe. Jakieś jedenaście 
Marzenko (manenka71)! Lubię i to bardzo! Witajm Cię u mnie

Grażynko (Kogra)! Dziękuję za pochwały. Starałam się

Iwonko (heliofitko)! Zapraszam częściej

Teresko! Super, że udało Ci sie znaleźć czas, by skontrolować moje działania

- sweety
Justynko (justyna_gl)! becia 123! Cieszę się, że Wam się podobają moje róże, choć przy innych - są bardzo skromne i jest ich jeszcze niewiele! Ale zapraszam, bo już niedługo będzie ich więcej
Kasiu (robaczek_poznań)! Jak struś pędziwiatr??? Niestety ostatnio mam kłopoty z internetem, więc i mniej zdjęć udaje mi się załadować. A tyle, co mi sie uda, kosztuje mnie takie pokłdy cierpliwości
Ale nadrobię to, jak nie taraz, to w zimie
Jacku! Passiflorę kupiłam kwitnącą. Tak mi ktoś poradził jeśli chodzi o milin i przerobiłam to na ten kwiat. To taki sprytny wybieg, by nie czekać 2 - 3 lat aż zakwitnie
fajnie, że podobaja Ci się moje zdjęcia
Aniu (wielkakulka)! Nie wiem, czy dotyczy to owoców każdej odmiany passiflory. Ale np. taka marakuja
Iwonko (imwsz)! Mojemu ogrodowi daleko jeszcze do ideału, ale faktycznie roślin mam już sporo. I kocham ta moją okolicę
Krysiu (ignis05)! Z tej całej wyprawy do lasu miałysmy z córką nieżły ubaw
Znaleźć jednego grzyba
Z passiflorą nie ma takiego znowu kłopotu. Tylko zimować musi w domu!
Teresko! Lucy! Przyznam,, że początkowo nie zakładałam w ogóle róż w moim ogrodzie. Ale ta choroba i mnie dopadła
I się rozwija...

Kasiu (robaczek_poznań)! Jak struś pędziwiatr??? Niestety ostatnio mam kłopoty z internetem, więc i mniej zdjęć udaje mi się załadować. A tyle, co mi sie uda, kosztuje mnie takie pokłdy cierpliwości

Jacku! Passiflorę kupiłam kwitnącą. Tak mi ktoś poradził jeśli chodzi o milin i przerobiłam to na ten kwiat. To taki sprytny wybieg, by nie czekać 2 - 3 lat aż zakwitnie

Aniu (wielkakulka)! Nie wiem, czy dotyczy to owoców każdej odmiany passiflory. Ale np. taka marakuja

Iwonko (imwsz)! Mojemu ogrodowi daleko jeszcze do ideału, ale faktycznie roślin mam już sporo. I kocham ta moją okolicę

Krysiu (ignis05)! Z tej całej wyprawy do lasu miałysmy z córką nieżły ubaw

Teresko! Lucy! Przyznam,, że początkowo nie zakładałam w ogóle róż w moim ogrodzie. Ale ta choroba i mnie dopadła

- sweety
Marzenko (marenka71)! Ostatnio natrafiłam na prymulki w ogrodniczym i kupiłam, bo dotyczas miałam tylko żółtą i różową. A rudbekie to moje tegoroczne odkrycie
Grażynko (Kogra)! Nie pada, więc czekam
Maju (majka411)! Prawda, że ten Avalonek śliczny... mam go w takim miejscyu, że ze 100 razy dziennie koło niego przechodzę i niezmiennie nad nim cmokam
Aniu (wielkakulka)! Niebo mówisz
Taki duży to on nie jest, bo to niecałe 10 arów! Nie przesadzaj astrów- moim zdaniem zdążą. Jeszcze maja przeszło miesiąc!
Monia (Niunia1981)!
April! No jak patrzę na zdjęcia w niektórych watkach, to niekiedy nie wiem czy to wspomnienia z wiosny, czy coś się naszym roślinom pomieszało. Prymulka jest kupna, wiec może popędzona... Zimę poprosze tradycyjną, ale zdecydowanie nie za szybko
Agness! Dzięki za pochwały
W moim ogrodzie próbuję osiagnąć taki efekt, by o każdej porze roku było kolorowo. Chyba zaczyna mi się udawać
Do zimy także mi się nie spieszy!

Grażynko (Kogra)! Nie pada, więc czekam

Maju (majka411)! Prawda, że ten Avalonek śliczny... mam go w takim miejscyu, że ze 100 razy dziennie koło niego przechodzę i niezmiennie nad nim cmokam

Aniu (wielkakulka)! Niebo mówisz

Monia (Niunia1981)!

April! No jak patrzę na zdjęcia w niektórych watkach, to niekiedy nie wiem czy to wspomnienia z wiosny, czy coś się naszym roślinom pomieszało. Prymulka jest kupna, wiec może popędzona... Zimę poprosze tradycyjną, ale zdecydowanie nie za szybko

Agness! Dzięki za pochwały

-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Witam
Robisz cudowne zdjęcia nie mogę wyjść z zachwytu
Podzielam Twoje zdanie rozplenice w tym roku królują
Rózyczki piękne...a ja cały czas się zastanawiam dokupić czy nie dokupić
Ślicznie u Ciebie !!

Robisz cudowne zdjęcia nie mogę wyjść z zachwytu

marzenia się spełniają! Dana
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

A widzisz??. kto tu kusi, no kto ?

Zdjęcia poproszę z dożynek w P.
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Piękne kolorki u Ciebie.Pozbierałam trochę nasionek floksika dudendorfa.Miałam je 1 raz,ale się zakochałam w tych kolorach.
- sweety
W pracy był dziś strasznie trudny dzień,a przynajmniej jego końcówka przyprawiła mnie o ból głowy. Gdy niekiedy patrzę na ten świat, nie umiem zrozumieć jaki był zamysł jego stwórcy. Jak ktoś mi wytłumaczy, jaki jest sens w cierpieniu dzieci... Sami zatem rozumiecie, że dziś mój ogród spełnił wyjątkową funkcję terapeutyczną. Udało mi się nie tylko pozaglądać w każdy jego kąt, ale także zrobić, moim zdaniem, fajne zdjęcia. Zatem niech one przemówią do Was
Na początek dla kuszącej Majeczki (Majka411) ... Spójrz na to:

Już jesteś zdecydowana
???
Zamieściłabym więcej zdjęć, gdyby się dało
cdn

Na początek dla kuszącej Majeczki (Majka411) ... Spójrz na to:

Już jesteś zdecydowana

Zamieściłabym więcej zdjęć, gdyby się dało

cdn

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

ale ona jest cudna

Jak powiem, że tak, to przestanie Wam wstawiać jej zdjęcia.
Jak powiem, że nie, to ....................