Zielony świat Moniki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zielony świat Moniki

Post »

Piękne roślinki. :D I wiesz co, dobrze, że je kupiłaś. Co by nam przyszło z tej całej silnej woli, gdybyśmy potem żałowały przez resztę roku, że nie kupiłyśmy, choć mogłyśmy?! :D
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p
Od: 3 sie 2010, o 15:40
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ten koleus jest boski ;:oj a co to za kwiat nad nim?
Awatar użytkownika
manenka71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sty 2011, o 11:45

Post »

ja nawet jak bym nie chciała to chociaż jednego na pewno bym kupiła a do domu wtedy wracam w skowronkach i tylko maluutki może byc tani kwiatuszek ,ciuszki mnie tak nie krecą ;:14
Pozdrawiam Marzena
Mój ogród Mój ogród cz.2
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Monia ale dałaś po oczach ;:152 Wszystko takie piękne, że nawet nie wiem, od czego zacząć pochwały... Ślicznie u Ciebie, tak jasno i kolorowo, ciepło i radośnie :D
A serce mało mi nie pękło z zazdrości jak zobaczyłam tą cudną begonię :lol:
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Hejka dziewczyny :wit
Linetko - święta prawda ;:oj pewno cały wieczór bym żałowała, że nie kupiłam a tak to myślałam w co posadzę i gdzie postawię :;230
Izuś - ten koleus to nawet mojemu M. się spodobał. Wprawdzie komentarz był tylko jeden "O, jaki kolorowy" ale sam fakt, że skomentował kwiatka znaczy, że mu się podoba :heja Obok koleuska jest tytoń ozdobny, a na zdjęciu nad nimi niecierpek o dwukolorowych kwiatkach ;:108
Marzenko - mi też kwiatki poprawiają humor, choćby najmniejsze ;:108 I bardzo lubię oglądać kwiaty w sklepach ogrodniczych i zaglądać ludzion do okien i ogrodów :;230 Poprawia mi to humor ;:108 Jak wracam ze spaceru z pieskiem to przechodzę koło domu gdzie parapety są całkowicie zastawione przepięknymi storczykami ;:oj Zawsze na chwilę się zatrzymuję popatrzeć bo widok jest niesamowity. W końcu mnie przegonią ;:14
Karolinko - dziękuję kochaniutka za miłe słowa ;:196 Cieszę się bardzo, że się podoba ;:168
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Monia ja tez nie umiałam przejśc koło tego koleusa , mam takiego samego , niesamowity jest ;:oj
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Piękne roślinki pokazałaś ;:oj .No i te zakupowe -cudeńka.A ten koleus ;:oj ;:oj ;:oj
Ja też czasem nie mogę przejść obojętnie obok kwiatków.A jak niedrogie to ;:224 .

Dziś chyba będę w obi.Nastawiam się,że nic nie kupię,bo tam drogo ;:185 ;:145 .
Ale może coś ułamanego ''znajdę'' ;:224 ;:131 :;230
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Piękne i kolorowe zakupy zrobiłaś;)
oksi
1000p
1000p
Od: 18 lut 2012, o 18:21

Post »

:wit to sy zaszalałaś z zakupami ;:63
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich niedzielnie :wit
Pogoda nam dopisuje, jak na razie jest cieplutko, bezchmurnie i prawie bezwietrznie ;:3
Dzisiaj czeka nas wycieczka na działkę, ale rodziców ;:108 Potem, jak mój M. zasiądzie przez telewizorem i będzie krzyczał na piłkarzy - ja będę przesadzać i szaleć na balkonie :tan
Zapowiada się wspaniały dzień ;:108
Keetee - nie uwierzysz, ale jak kupowałam tego koleusa to myślałam o Tobie ;:oj Jak tylko go zobaczyłam to pomyślałam - taki sam jak u Dorotki. A tytonie zachwalała i kupiła Jagoda. Jak u niej tak ładnie wyglądają to czemu nie u mnie ;:224
Joluś - dziękuję ;:196 Na szczęście, że w Obi jest drogo to tak nawet nie mam wyrzutów że nic tam nie kupiłam :;230 Roślinki mieli nawet ładne, ale ceny odstraszające - goździk malusieńka kępka 6 zł a passiflora dwie gałązki prawie 40,00 ;:202 Ułamanego nic nie było, sprawdziłam :;230
Filigranowa - dziękuję ;:168 Staram się jak mogę :;230
Oksi - zaszalałam, a poszłam tylko po mleko :;230
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Monia begonia oczywiście przecudna,ale takie kremowe mam dwie.Chodzi mi o taką krzykliwie żółtą.Po co wchodziłam do ciebie,jak mnie zauroczyła ta trąbkowa fuksja,kurczątka,a u nas na rynku nie ma takich cideniek.W przyszłym roku chyba uśmiechnę się do ciebie o kijki. ;:65 Juz dwa lata rozglądam się za jakimiś ciekawymi pińkami w lasach i nic nie znajduje,a tu proszę jakie piekne.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu zobaczymy czy ta moja begonia będzie żółta, na opakowaniu kolor był śliczny, właśnie taki intensywny ;:108 Jak chcesz taką fuksję to mogę ci kupić, sa u nas w takim małym ogrodniczym i przywiozę ci do Igi ;:108 Kosztuje chyba 4,90 zł. Pieńka ci nie przywiozę bo za ciężki :;230
Awatar użytkownika
mmaryla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 13:24

Post »

I wreszcie i ja jestem u Ciebie :wit . Ty to dopiero masz piękne kwiaty begonia w cudownym kolorze, pelargonie cukierkowe no i ta długa fuksja w uroczym kolorze,Wszystko dorodne i kwitnące ;:138 .
U mnie zaczną kwitnąć chyba bardzo późno,prawie nie maja paków. ;:185
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Jak miło ;:196
Tytoń jest świetny i pięknie pachnie....nie wiem czemu zapomniałam o nim :roll: O kosmosie czekoladowym z reszta tez....będzie mi go brakowało :roll: zamotało mi się w głowie od tych róż w tym sezonie ;:124
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Niunia1981 pisze:jak nic nie wskuram to wyślę mamę, ona na pewno ich skłoni do porządków, ma kobita dar przekonywania ;:14 :;230
Hm, może skłoni, a może nie skłoni, a wrogów za płotem zrobi ci na pewno...

Zastanawia mnie, czy ty uczysz się odmian kwiatów balkonowych na pamięć czy korzystasz z jakiejś ściągi :wink:

Tytoń bardzo ładny, mnie tez spodobał się u jednego faceta taki blady róż, ale miał drożej, więc ostatecznie zdecydowałam się na zakup u jednej babeczki, ale niestety takiego koloru nie miała. Teraz zaczynam trochę żałować, bo wygląda, ze kochają go mszyce. ;:224
Nie wiem, jaki będzie twój koleus rokoko, ale moje strasznie wolno rosną, o wiele wolniej niż zwykły koleus. Jednak ciągle liczę, że się wezmą do roboty. :uszy
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”