Dziewczyny, ale mnie zawstydzacie
Lidka mi też się tak wydawało i broniłam się przed nimi przez 2 lata! Potem znalazłam forum i przepadłam.
Okazało się, że róże są łatwe w uprawie i sprawiają mnóstwo radości.
Asiu jak mi miło! Jakaś telepatia

))
Może tylko Ci się wydaje, że wiem więcej. Dopiero dowiedziałam się co to chloroza. Ja podziwiam twoje rabaty i czuję się żółtodziób!
Czasu niestety brakuje jak każdej młodej mamie. Zaglądać mi nie jest mi trudno, bo pracuję przy komputerze (w domu) a linki wyszukuje mi pinterest - samo ;) Klikam fajne zdjęcie i już- hop. Często trwa to nie więcej niż 5 minut i już czuję się zainspirowana ;) Naprawdę polecam. Mój naprawdę, samolubnie wolny czas to teraz - późno wieczorem ;)
Jak miło zobaczyć w tobie pokrewną duszę. Już myślałam, że coś nie tak ze mną skoro opłakuję drzewo. Jestem ciekawa jak poradziłaś sobie z tym słupem.
Lekcji fotografii udzielam czasem znajomym. Łatwo pokazać co i jak jak się ma bezpośredni kontakt i można na żywo popstrykać zmieniając ustawienia. W Internecie do tej pory tego nie robiłam. Znam jednak osoby, które zaczęły zajmować się profesjonalnie fotografią a swoją wiedzę zdobyły czytając fora, które w każdej dziedzinie są kopalnią wiedzy.
Jeżeli złapałaś bakcyla, to jestem pewna, że szybko zrobisz duże postępy.
Twoje zdjęcia są bardzo ładne! Jeżeli potrzebujesz jednak jakieś rady to śmiało pytaj.
Asiorku witaj