JAGÓDKO ciekawe z tego co piszesz ona bardzo delikatna ta Papageno .Moja koperkowa piwonia też jeszcze malutka i dzisiaj łaziłam po ogródku szukając dla niej miejsca oczywiście reprezentacyjnego .Na razie musi zadowolić sie doniczka aż będe mieć pomysła jak to Kiepski mówi
OLU ,ale zwabiłam wszystkich do siebie relacją z Ołomuńca Nasza Chorzowska wystawa to jest nic w porównaniu z tą czeska .Fakt ,że za wejscie trzeba było zapłacić 100 koron ,ale reszta wejść była w cenie biletu .W tym pawilonie królowały lilie a ich zapach był obłędny
TOSIA Ja siaty kładłam na ziemię i fociłam ile sie dało Na następna taką wystawę moge nie jechać .Jak tam z tymi bramborovymi flakotami szukałam dzisiaj tego po necie .
oj Jadziu jak pięknie!
szkoda tylko, że ja ... wyrywny - posadziłem dzisiaj kaktusy na gruncie i to w tym roku w doniczkach, ale teraz dopiero widzę jak to powinno wyglądać
nic to - nie będę już zmieniał, ale zapamiętam na następny rok.
TOSIA nie wiadomo czy znów będzie taka fajna wycieczka .Nasza chorzowska wystawa może sie schować w porównaniu z tą .Sasankę juz mam teraz potrzebna pełna Sangwinaria
MAJKA wiesz ,ze warto było i cieszę sie ,ze Tosia tak mnie namawiała na ten wyjazd .Był tam też p. Tomszak rozmawialismy z nim i duzo wystawców z Polski
ANDRZEJU dla twoich kaktusów były cudne piętrowe donice ,doniczki i doniczusie .W komplecie od największej do najmniejszej .Pokażę Ci jeszcze jeden kaktusowy pojemnik
LUCYNKO pięknie tam było nie ma o czym gadać
Teraz troche dzisiejszych ogrodowych
Dorotko tak ta wystawa jest co roku i warto pojechać ,ale z 1000 koron nie masz za bardzo co zaszaleć
MARIOLKO ta Bonica to moja wyhodowana z patyczka .Mam je 3 i każda w innym miejscu .Jedna jest w końcu ogródka ,druga w donicy będzie prowadzona na drzewko i moze zajmie miejsce po Chopinie a ta to 3 sadzonka
MAŁGOSIU już napisałam u Ciebie bo oglądałam fotkę .To omiegi wschodnie
TOSIA wpadnę ,ale do południa ,bo po południu przyjedzie brat na kawkę .