Krysia twoje martagony na pewno sie rozrosna.Szkoda ze tak trudno zdobyc jakies inne odmiany
c.d roslinek
Lilium martagon AUTUMN COLOR cudna i Bornholm Pinus mugo Sunshine Larix decidua Krejci i Hosta Electrocution
A tak wyglada jedna z czterech czesci mojego ogrodu
Izabelko , jeszcze masz mnóstwo trawy do wykarczowania .
Mój trawnik też stopniowo i ukradkiem gubi swoje nadmiary.
Od poniedziałku znowu pewnie coś mu uszczknę, mam trochę roślin do posadzenia i nareszcie urlop.
Łoł to masz boisko piłkarskie a nie ogród Martagony wielce wysmakowane,nie posiadam. Jakoś mi szkoda tej kupy pieniędzy na nie Większe lilie do mnie przemawiają Jak to mówią jednemu córka ,drugiemu matka
Ania dziekuje Krysia trawnikow mam duzo ale juz ich nie przekopuje i nie powiekszam jakis rabatek bo z nimi mam wiecej pracy niz wykoszenie trawy.Milego ulopu Marzena każdy sadzi w ogrodzie to co lubi a na wsi mozna sobie pozwolic na takie boisko piłkarskie i to nie jedno Ela sa ladne ale za gesto rosna i beda coraz drobniejsze
Trafiłam do Ciebie przypadkowo i od razu bardoz mi się spodobało. Taki teren, to pewwnie łatwo nie było z zagospodarowaniem? sama też mam sporą działkę, ale jestem dopiero na starcie urządzania ogrodu, więc będę się inspirować Twoim ogrodem i go podglądać.
Nie komentuję kolekcji piwonii, bo mowę mi zabrało. Nigdzie u nikogo takiej nie widziałam
Piotrze owoce nie sa smaczne .W tamtym roku oberwalam po pierwszych przymrozkach i nie wiedzialam co mam z nimi zrobic to wlozylam do zamrazarki i do dzisiaj tam sa Krysia liliowce juz wykwitaja ale slabo . roots23,Sosenki4 witajcie i dziekuje Maja a gdzie ty tam slonce widzisz one rosna w cieniu.
Jestem pod ogromnym wrażeniem wspaniałych okazów jakie posiadasz, na pewno będę bardzo częstym gościem w twoim ogrodzie, aby podziwiać Twoje wspaniałości !!!