Widać efekty że ogród a nie wycieczki ,chociaż fotki z gór wspaniałe .Miło patrzeć na orgię kolorów -floksy super ,moje już zaczynają przekwitać .Hosta obficie kwitnąca ,liliowiec -tyle kolorów ,to najładniejsza pora roku
Śliczny bukiet na właściwym miejscu i o właściwej porze.
Bardzo lubię to święto,nawet jak oficjalnie świętem nie było - w moim rodzinnym domu zawsze się świętowało...
Imieniny babci i cioci - matki chrzestnej przy okazji
Twój dom jest piękny, a ogród doskonale do niego pasuje A jakie widoki No dokładnie wszystko do siebie pasuje Rośliny dokładnie takie, jak lubię. Zupełnie jak w babcinym ogródku! Przepiękne masz irysy, a ogrom białych floksów zwala z nóg
Przy okazji pozdrowienia ze Szczyrku
Elu widziałam ten kociołek w Twoim wątku Aniu dzięki za pochwały i pozdrowienia, nigdy nie byłam w Szczyrku, tak jakoś wyszło.
Dziś rano pogoda była niespecjalna, ale potem zrobiło się tak pięknie że trochę fotografowałam.
Które bielsze
Przepiękne białe floksy! I chyba bielsze od hortensji. Muszę się o nie postarać.
Odnoszę wrażenie, że nie ingerujesz zbyt mocno w kształt swojego ogrodu, a roślinki Ci się za to odwdzięczają przepięknym kwitnięciem.