Mój fijoł - cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kamcia
500p
500p
Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój fijoł - cz.3

Post »

Ewo jabłoń wygląda jak bonsai, stylizacja super ;:138

Piszesz, że na razie kupiłaś 14 host :shock: , to ile planujesz docelowo?

Ja niestety nie mam cienistego miejsca i mam tylko jedną hostę.
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewa i Ty walczysz? Ja póki co sie przymierzam, ale coraz intensywniej :lol:
Kupiłam nawet medykamenty i w torebce noszę ;:14
Jak sądzę wiosna byłaby dobrym momentem na rzucenie palenia, w pracy nie palić, w ogrodzie przy plewieniu nie da się palić :;230 zoastaje wieczór, ale człowiek tak zmączony wraca, że tylko kąpiel i spać ;:224
Jak sądzisz?
Jagusia pisze:Jak rzucałam palenie to najgorsze były imprezy....
No imprezach klubowych i tak już dużo łatwiej nie palić.
Kiedyś można było wewnątrz, teraz trzeba wychodzić i o dziwo mi to odpowiada :D
Trzymam kciuki ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kamila, M poszalał :D Nie planuję ilości host, posadzę tyle, żeby było je widać. W całkiem dużym ogrodzie to wcale nie takie proste.
Jola, to jest możliwe :D Raz już mi się udało. Najgorzej, że M pali i mnie kusi :evil: Ty też próbuj rzucić, będziemy obie złe przez kilka dni-potem zdenerwowanie przechodzi :D Jedno jest pewne-trzeba przymierzyć się raz, a dobrze :;230
Pogoda marna, odwilż-co popada, zaraz topnieje. Jednak wciąż biało za oknem. A wiosną będzie tak :D
Obrazek
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Ewa mój M nie pali ;:108 kiedyś tylko na imprezach próbowała, ale bardzo dorywczo.
On właśnie mnie motywuje, choć niezbyt natrętnie :;230
Tu i tam cm są więc zawsze mówiłam, "że rzucę, jak schudnę dychę, abym mogła złapać dychę :;230".
Nie schudłam i jak tu rzucać :lol:
U mnie krajobrazy białe, tesknię już do zieleni, czasem w nocy śni mi się, że spaceruję po ogrodzie :lol:
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42

Post »

ewamaj66 pisze:Marta, żebyś wiedziała, że stres :D Najgorzej, że kiedy już wytrzymam kilka dni, zdarza się coś głupiego i znów wracam do nałogu :evil: ..
Mój ostatni papieros (nie paliłem już kilkanaście lat) był na środku Wisły gdy dowiedziałem się że z tego to co zatonęło widać czubek masztu a załoga uratowana - czyli reszta właściwie to pikuś....
a to że wcześnie zacząłem dało mi luźne podejście do palena ;:108

i zmieniając temat: jabłonka ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Majka, na jabłoni wyrosło sto tysięcy wilków, znów trzeba będzie brykać na drabinie O wystawie jeszcze nie myślałam, rządzi M.

:;230 :;230 wilki na jabłoni i brykanie. Tekścik bardzo dobry, poprawiłaś mi humorek :;230 :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ewa, jak Ty się zastanawiasz czy masz miejsce na nowe zakupy, to co ja mam powiedzieć?
Będe obsadzać doniczki :D
Trzymam kciuki za rzucanie :uszy
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10

Post »

ewamaj66 pisze:Ala, mam nadzieję, że dostanę to, co zamówiłam :D Kiedy myślę o wiośnie, zaczynam się zastanawiać, czy ja faktycznie mam aż tyle miejsca na nowe nasadzenia :;230
No jak każde kolejne Twoje zamówienie będzie liczyć po kilkanaście sztuk danej rośliny, to nie dziwię się Twoim obawom :D
Ach wiosenne kolorki, już tęsknię za cudownym zapachem świeżej trawy, ba nawet palonych gałęzi i innych roślinnych pozimowych odpadków, i jeszcze wielkie ogólnodziałkowe porządki wiosenne ;)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jola, to są kombinacje-co tu zrobić, żeby jeszcze nie rzucać :;230 Znam z doświadczenia.
Zbyszek, jabłonka to dzieło M :D Właściwie pomysł, bo wykonała wszystko tania siła robocza.
Majka, dopiero po przeczytaniu Twojego postu przyjrzałam się wilkom na jabłoni :D Brzmi zabawnie.
Gosia, trochę paniki przed sadzeniem nie zaszkodzi :D Zobaczymy w marcu czy i gdzie mam jeszcze miejsce.
Ala, dam radę :D Wiosną zaczynam porządki od sprzątnięcia suchych pędów chmielu i przycięcia modrzewi. Potem grabienie i palenie resztek liści. Marzę, żeby to móc już zrobić :D

Pogoda spłatała nam niezłego figla-opady śniegu były tak duże, że prąd gdzieś zaginął :;230 Jesteśmy z wizytą u mojego brata i wieczór spędziliśmy przy świecach. Bardzo miła atmosfera, tylko martwię się trochę o powrót do domu. Wczoraj przez ten śnieg świata nie było widać.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
EwaM
500p
500p
Od: 1 gru 2007, o 13:19

Post »

Cześć, przy tej ogolonej jabłoni posadziłabym pnącą różę
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

No tak, wy nadal w oparach tytoniowego dymu...w końcu przez Was znowu zacznę palić :twisted:
Idę pod "wyskubaną" jabłonkę"...ehhh...to niebo nad nią ;:167 a u mnie nadal ołowiane, tylko patrzeć, jak mi spadnie na głowę :?
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03

Post »

ewamaj66 pisze:Pogoda marna, odwilż-co popada, zaraz topnieje. Jednak wciąż biało za oknem. A wiosną będzie tak :D
Obrazek
Ewuś, mogę poprosić o "indeks"? Chodzi mi o ten fiolet z lewej i prawej ;)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewa, nie mogę posadzić tam róży. Miałam taką koncepcje, ale M zapytał grzecznie, czy mam zamiar sama ganiać po konarach przycinając wilki. Jakoś się nie rwę, więc róży nie będzie. Za to jedną posadziłam pod świerkiem :D
Iwona, cały czas z nieba coś leci :evil: Natomiast na zdjęciach trwają przyjemne chwile :D
Agata, najwięcej miejsca zajmuje kozłówka długoszyjkowa. Jeśli chcesz trochę, to mów, bo będę ograniczać. W prawym rogu firletka smółka, pełna (też możesz dostać :D ). W środku trochę serduszki wspaniałej-i nią mogę się podzielić ;:108 To raczej różowe niż fioletowe kwiaty. Szczególnie firletka daje po oczach, nie sposób jej nie zauważyć :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Czytam i widzę,że nie tylko mnie puchnie głowa,gdzie posadzić zam owione piękności :lol:
Trzymam za Was (za Ciebie,Pamelkę i każdego kto próbuje rzucić palenie) wszystkie członki. ;:136
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ania, sprawdzając finanse czarno widzę swoją przyszłość :;230 Rośliny się zmieszczą, tylko nie chciałabym ich potem przesadzać. Na razie dziś jeszcze pożegnanie z nałogiem-od jutra się znów męczę :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”