Nasze pragnienia i radości-podziel się z nami...cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Nasze pragnienia i radości-podziel się z nami...

Post »

Biały się wepchał więc biały będzie następny ale tego to już prawie wcale nie mam.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Joluś ależ peleton energetyczny słoneczny cudnie kwitnąco wiosennie i letnio jeszcze troszkę i tak będą wyglądać nasze ogródki. :D ;:196 ;:138
Awatar użytkownika
matt55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 cze 2012, o 22:10
Kontakt:

Post »

U do mnie wreszcie też dotarła zima.
Trochę śniegu, niewielki przymrozek i jest okej. Byleby nie było znów takich zasp metrowych.
Piękne wspomnienia. Jednak brakuje mi tutaj zdjęć dzisiejszych, pokaż co Ci zima przyniosła.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Beatko,witaj Mateuszu dopiero teraz mogłam usiąść do kompa wcześniej albo kuchnia albo porządki wiecznie zajęta.Osłoniłam wreszcie małą magnolię klon palmowy i rododendron nie wiem czy nie za późno ale jeszcze nie było takich wielkich mrozów,może mi się udało.Beatko musiałam coś zrobić żeby troszkę rozweselić mój wątek było za szaro więc ratują wspomnienia.Przy okazji widzę czego mi brakuje i co z czym zestawić .W tym roku więcej czasu poświęcę kwiatom niż warzywom bo te ostatnie mnie ole.. . ;:131
Mateuszku niestety nie zdołałam dzisiaj wypaść z aparatem ale może w dzień Nowego Roku udzielę się fotograficznie ;:177 ;:32 Zima podobnie jak u ciebie inna nie będzie mogłaby taka być. :wit
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale miło oglądać takie fotki , od razu robi się cieplej ;:3
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć Aguś właśnie taki miałam zamiar ocieplić rozweselić a przy okazji przypomnieć samej sobie co powinnam mieć z wiosną i latem.Lecę do ciebie może coś odgapię jak pozwolisz? :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu zaglądaj kochana , zaglądaj , będzie mi bardzo miło :) Tylko muszę troszkę ponadrabiać wpisy w swoich wątkach . Miałam aparat w naprawie i nie miałam jak fotek wklejać .
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć Aguś ja z kolei nie mam wolnego jak jest pogoda i słoneczko żeby pstryknąć jakieś fotki dzisiaj jest plucha i ponuro nie ma sensu z moim aparacikiem nic by nie wyszło ale jeszcze będą ładne dni w końcu trafię .Teraz muszę poszperać i zastanowić się co takiego nowego chciałabym mieć w ogrodzie.Na pewno jest to gunera którą już zamawiałam ale nie mieli na stanie i chyba poszukam odmian cieniolubnych do posadzenia przy moich tujach różyczki nie bardzo tu lubiały poszły w inne miejsce przynajmniej ich część.Wszystkiego najlepszego w tym 2015 dla Ciebie Aguś i wszystkich forumowiczów. :wit ;:167
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Wszystkiego dobrego Jolu życzę i tych pięknych radosnych roślin w naszych ogrodach.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Beatko dziękuję za piękną karteczkę i życzenia ja na Święta jak zwykle nie zbyt wyrobiona ale do wiosny może się ogarnę ;:131 postanowiłam w tym roku nie siać na parapety ale nie wiem czy wytrzymam bo już mnie ciągnie jak zobaczyłam w piwnicy nasiona śmierdziuszków :;230 a nasiona w szafie leżą i czekają do maja na pewno nie wytrzymam.Ty jakie masz chciejstwa na ten rok?Ja zapoluję na Gunerę tylko już miejsca nie mam za wiele jak to zrobić żeby roślinki mieć a nie zagracić sobie działeczki?Wszystkiego najlepszego w tym roku i żeby dzieciaczki i wszyscy Twoi domownicy tryskali zdrowiem należy Ci się to jak nic. ;:138 ;:167
Awatar użytkownika
matt55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :wit Trochę spóźnione ale zawsze coś :wink: Zdrowia, spełnienia marzeń i siły do działań w ogrodzie, a przede wszystkim dobrej pogody i dużo słoneczka ;:3
Jak tam pogoda u Ciebie? Także U Ciebie też takie lodowiska wszędzie? U mnie przez ostatnie dni to strach z domu wychodzić, ale już trochę roztopiło się.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć Mateuszku, dzisiaj lodzik przysypało śnieżkiem i było "wybij zęby" ledwo wyjechaliśmy na górkę kościelną teraz może by było troszkę lepiej, ale na powrót łapie mróz i rano będzie tak samo, na szczęście mam jutro wolny dzień nie muszę marznąć na przystanku. Dziękuję bardzo za życzenia, miejmy taką nadzieję, że wszystkim nam będzie pomyślnie w tym roku, a tak dla pewności można już planować co chcieli byśmy zdziałać w ogrodzie i nie tylko. Ja na pewno dokupię róż i nie będę szukać super drogich, lepiej kupić więcej i zrobić różaną plamę, sianych dużo pójdzie wprost do gruntu tylko muszę pozaznaczać. Moja nowa magnolia ma chyba jeden pączek kwiatowy, zobaczymy czy będzie żółta. Poza tym muszę skupić się na oszczędzaniu kasy na ocieplenie domu w końcu nie mogę myśleć tylko o swoich zachciankach. :wit
Awatar użytkownika
matt55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

U mnie lody trochę puściły wczoraj, a dziś w nocy śnieg sypnął.
Ja powoli za planowanie także się zabieram.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mateuszku czy znasz jakieś fajne miejsce-sklep gdzie można zakupić przez wysyłkę roślinki tylko dobrą firmę żeby mnie nie naciągnęli na koszt i nie przysłali badziewa.Trzeba powoli zamawiać. :wit
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Joleczko , gdybyś do mnie zajrzała , wiedziałaś byś wszystko. ;:108 ;:108 ;:333 Tak , że nic nie powiem , wpadnij , info pewne. ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”