Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Teraz zobaczymy co udało mi się złapać z wiosennych efektów. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek to były cebulice a teraz krokusy - Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek jeszcze cebulica Obrazek i skalniakowe rozchodniki Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cudnie, Jolcia cudnie.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Jolka piękna wiosenka,
miłej niedzieli ;:3
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mam zamiar dłużej zanudzać was zdjęciami bo dzisiaj trochę gadać mi się nie chce nawet pogoda mi nie pomoże.A więc dalszy ciąg wiosenki: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekmoje begonie czekają na włożenie do kielichów ale muszę kupić nowe bo stare wyglądają strasznie. Teraz taras bokiem i nowa rabatka z różami w głównej roli.

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Z dnia na dzień teraz widzć coraz większe zmiany a nie długo to już przekwitną tulipany. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
na razie żółtki a co dalej zobaczymy... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek te kremowe bardzo mi się spodobały ciekawe czy uda mi się je przechować do następnego roku. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekna końcu to moje witaminki.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Trochę mi się zdjęcia poprzestawiały i śmisznie wyszło ale się domyślicie.Dalszy ciąg sesji... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek narożnik robi się coraz bardziej kolorowy żurawka ta jasna dobrze się prezentuje. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Na ostatnim zdjęciu widać jak to nie ma efektu jak nie ma czym zakończyć rabatki. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek będzie się powtarzał nieskończony taras bo niektóre dopiero się rozrastają a na kostkę nie ma nadziei. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek mam nadzieję że ta zdjęciowa monotonia was nie denerwuje. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Berberysik żółty dobrze zniósł tę zimę. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek nie wiem dlaczego ale te wiosenne to dla mnie najweselsze kwiatuszki. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekten widok to już znacie z tamtego roku ale ponowiły kwitnienie. Obrazek teraz czekam żeby rod. pokazał co potrafi,ale jeszcze poczekam. ;:138 ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57

Post »

Jolu napisałam posta do Ciebie już wcześniej,ale chyba coś poknociłam i napisałam chyba gdzieś indziej,ale będzie zdziwienia ;:219 Piękne masz tulipany,tak kolorowo...na 24 stronie na ostatnim zdjęciu widać jakieś liście , co to za roślinka?
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Elunia jak dobrze pamiętam to chyba dziewanna sama się zasiała a że jest z kraju tarasu to jej nie usuwam to taki dzikusek może nie mieć wybitnych kwiatów.Chyba że przed jej zakwitnięciem mój zdąży uciułać na kostkę i robić taras to grozi jej morderstwo. :;230 Ale spokojnie mój już 4 lata kończy ten taras. ;:222 ;:131 :wit
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jolu , ale jak się spręży , możesz mieć niespodziankę :;230 :;230 I dziewanna pójdzie precz. ;:202 Możesz jeszcze wstawić fotki , mnie nie denerwuje. :wink:
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tadziu z ciebie facet jakich mało ,a jak mój się spręży to już dziewanny żałować nie będę byle by taras po ludzku wyglądał.Gdyby jakiś kolega mu na ambicję wjechał to prędzej byłby skutek ale praktycznie on nie ma kolegów a już na pewno nie takich co mu prawdę w oczy powiedzą.W następnym 10-cioleciu się doczekam może przed śmiercią zdążę usiąść na tarasie z kostki. :;230 :?
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57

Post »

Jolu, jak już wybrałaś się do mnie na spacerek to widziałaś, że mam jeszcze dużo do ogarnięcia w ogródku, a jeszcze w tym sezonie czeka mnie ukończenie, elewacji,kostkę na tarasie też chciałabym położyć....zobaczymy jak będzie z kasą... :ogródek będzie pewnie też trochę składem budowlanym... Ale ogródkowy "złom budowlany" jest super, :;230 :;230
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Joluś ! Jak tam kochana grzebiesz coś w ogródku? Pogodę mamy upalną.
Jednak przydał by sie deszczyk ,może dziś w nocy.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Elunia jak my wszyscy od razu naszych marzeń nie zrealizujemy kaska najpierw na życie a potem na coś przyjemnego nie mamy innego wyjścia ale małe kroczki też cieszą ważne żeby w ogóle były czasami trzeba wielu lat tylko żebyśmy jeszcze zdążyli się pocieszyć tym co stworzymy. ;:167

Ewcia owszem byłam na starej górce i troszkę bardziej dopracowałam moje przyszłe oczko ale nie stać mnie na folię na razie robię małe nasadzenia wokół ,drzewka jesienią nasadzone puszczają listki tylko dwie grusze jakoś niepokojąco się ociągają trudno prawdopodobnie będą ofiary jak to w życiu.Spiekło mi wtedy plecy i jeszcze czuję niczym się nie nasmarowałam a słońce teraz ostre.Widziałam już pierwsze młode ślimaki znowu będą zniszczenia.Lecę zwiedzać wasze ogrody może mnie coś zainspiruje. :wit ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”