Kwiatostan Agi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kwiatostan Agi

Post »

Aguś Twoje zielone kąciki są extra :) gratuluję kwitnienia eszka :wit
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;:138 sliczne rosliny za zdjeciach
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś masz cudowne roślinki Hibiskusy wprost zachwycają kwiatkami !! Pozdrawiam Lidka
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Ale u ciebie kolorowo...jest na czym oczka pozawieszać:) A kwitnienie tego kwiatka co przeoczyłabyś cudne:) widać,że mu u ciebie dobrze jest:)
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42

Post »

:wit w ten paskudny jesienny dzień :(

Chcę i na pewno nie ja jedna ;:3

Bardzo serdecznie Wam dziękuję za odwiedziny, miłe słowa i mam nadzieję że dobrze się będąc u mnie czujecie :wink: Piszę tak szybciutko i zmykam do pracy życząc Wam miłego dnia ;:196 Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa :oops:
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
APe
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 23:17

Post »

Agusiu-obejrzałam Twój wątek od deski do deski i doszukałam się wielu podobnych kwiatów jakie i ja mam ,nawet i osłonkę bananka też mam :D
Kolekcja duża i zadbana ;:138
Pozdrawiam, Anna
-------------------------------------
Moje kwiatki:)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Obejrzałam jeszcze raz Twój kwietnik i faktycznie z brązowymi podstawkami lepiej wygląda, te białe to od początku mi się wydawały tandetne.
Zaczynam poszukiwania.. :tan
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Pooftopuję trochę agarow, ale ty Stokrotkaniu zaczęłaś :-P
Wydaje mi się, że cały dowcip polega nie tyle na kolorze podstawek, co zgraniu podstawek z doniczkami. W sumie białe podstawki z białymi doniczkami wyglądają ok, ale jeśli mam być szczera, to faktycznie białe podstawki z brązowymi doniczkami już nieco gorzej :roll: Ty masz przewagę brązowych doniczek czy tez osłonek, więc w sumie brązowe podstawki byłyby faktycznie lepsze, może uda ci się wymienić te, które kupiłaś. Jak już inwestujesz w ten kwietnik, to idź na całość :uszy
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

Ja również wszystkie białe doniczki powymieniałam na brązowe z brązowymi podstawkami.Wyglądają bardziej estetycznie i naturalnie.Ale to tylko moje zdanie,a o gustach się podobno nie dyskutuje. :wink:
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

tak, aga trafiłaś w sedno, wyglądają mniej na plastikowe, bardziej na ceramiczne ;:108
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

rapunzel ja piszę na temat (o kwietniku Agi), więc o off-topie nie ma mowy. :D
Ja już zanim kupiłam kwietnik to wypytywałam się czy można zmienić podstawki
(ot tutaj 7 sierpień http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0 ),
bo od początku mi białe jakoś mi nie podchodziły.
Faktycznie jeśli bym się skusiła na białe doniczki, to wyglądałoby to nawet ok, ale brązowe doniczki z białymi podstawkami już mniej.
Oczywiście jak to słusznie aga111 zauważyła o gustach i guścikach się nie dyskutuje.
No teraz to faktycznie off top, zawsze mogę coś dodać o kwiatach, żeby post off topem nie był.. :;230

Aguś nie moge napatrzeć się na Twoją perełeczkę,
agarow78 pisze:Dzisiaj pokażę co mnie rano ucieszyło

moja perełeczka

Obrazek
śliczny hibcio ;:138
Awatar użytkownika
renka1
500p
500p
Od: 10 mar 2011, o 11:56

Post »

Ślicznie wygląda Twój kącik zielonych.Brawa dla hojeczki.A hibcio słodziak. ;:138
Pozdrawiam! Renata
Moje kwiaty doniczkowe
Awatar użytkownika
pmpeem
50p
50p
Od: 29 paź 2010, o 01:01

Post »

:wit
Wielka kolekcja pięknych i zadbanych roślin.
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42

Post »

Witajcie:)

Dzisiaj chciałabym Wam pokazać co się u mnie wydarzyło w sobotę - a więc kilka niespodzianeczek z wycieczki do cioteczki, zakupy biedronowe i inne :tan

zacznę więc od odwiedzin i "drobnej kradzieży" :oops:

Obrazek

więc mam i ja skrętniczka - ma być ponoć biały i do kompletu są jeszcze listeczki fiołeczka którym nie pstryknęłam fotki i jest jeszcze "anginka" - moczy się tzn. czekamy na korzoneczki :wink:

Obrazek

kolejny jest wsadzony do ziemi a wcześniej jeszcze do ukorzeniacza fikusik od dawidbanan - zrobiłam tak dlatego że zaczął martwić mnie - nie puszczał korzenia a wyglądał jakby miał ugnić i do tego liście są oddzielnie - mam nadzieję że nie zmarnowałam go bo bardzo bym chciała go mieć oczywiście rosnącego

Obrazek

zakup rynkowy :wink: 4 zł i jest mój :;230

Obrazek

zakup biedronkowy ( muszę się przyznać że zwinięte zostały przy tym dwa listeczki fiołkowe - niestety jeden się złamał ale... i ogonek i listeczek są w ziemi nawet gdyby nic z tego miało nie wyjść to i tak warto spróbować bo próba nie strzelba :;230 )

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

i ukochana multiflorka - nie mam jak jej poprzecierać listeczków z obawy że strącę jej pączki więc dlatego jest troszkę przykurzona i oblepiona tym co z listeczka wypuszczała

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

specjalnie dla Krysi sesja - ponieważ Krysiu byłaś ciekawa jak się On ma to proszę zobacz - a tak zanim ... no to pomyślałam czy by mu cięcia nie zrobić bo może gdybym go pocięła i do ziemi włożyła to może wyglądałby lepiej bo jak na razie to mi się nie podoba - nie jako kwiat tylko forma w jakiej jest - no wiecie o czym mówię bo cała ja jak zwykle namotałam :;230

no dobra oto on

Obrazek
Obrazek

a wieczorkiem poszłam na zakupy i spodobał mi się kwiatuszek taki jeden i mój N zapytał czy on mi sie bardzo podoba nie zaprzeczyłam i ... i go dostałam :tan a to tylko gardenka ale jaka :heja

Obrazek
Obrazek
Obrazek

teraz czekam na jej kwitnienie :wink:

a podczas szukania czegoś tam znalazłam taki uchwyt za pomocą którego można powiesić doniczkę więc go wykorzystałam tymczasowo tak - muszę tylko kupić jakąś doniczkę bo w tej chwili jest doniczka w doniczkę włożona żeby podczas podlewania nie kapała woda

Obrazek

jeszcze tylko odpowiem Jagódce (rapunzel) która zastanawiała się ile czasu zajmuje mi podlewanie kwiatów lub zraszanie

No więc nigdy nie sprawdzałam tego bo jak wejdę już w te kwiaty to się zatracam :;230 do podlewania wszystkich kwiatów potrzebuję trzy 5l baniaczki - jeśli podlewam kwiaty przed wyjściem do pracy to myślę że tak koło 10 min potrzebuję a w wolnym czasie jak to robię to każdego kwiatka prześwietlam naokoło, podlewam wycieram listeczki a wtedy to schodzi długo - bo się koło nich kręcę i zapominam o świecie :;230

i oczywiście - nie wymieniając nikogo z imienia z obawy że kogoś pominę - bardzo serdecznie dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa i zapraszam do mnie ;:196
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
nyskadu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2008, o 09:56

Post »

Ale kwiatuszków u Ciebie ;:138 a co to za roślina którą chcesz pociąć? Jakisz fikus? Bardzo ciekawa ;:224
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”