funkja była taka duża jak dostałam ją od koleżanki ,że trzeba było wieść ją na taczce ,podzieliłam ją na "tysiąc" kawałków i obdzieliłam znajomych ,a teraz znów jest tak duża
Witaj Mario !
Przy takiej pogodzie , spacer po Twoim ogrodzie jest dzisiaj balsamem na moją skołataną duszę...
od razu samopoczucie mi się poprawiło ... wyobrażam sobie jakie zapachy królują w Waszym ogrodzie...róże masz przepiękne ,bujne i obficie kwitnące ...widać,że masz "pomysła" na swój ogród i darzysz go uczuciem a on Ci się odwdzięcza swoim pięknem ...FANTASTYCZNIE.
Irys cudowny-nigdy nie widziałam takiego i nabrałam ochoty na jego posiadanie
Ptaki i nietoperki świetne
Podoba mi się koperek na rabatach,a róża English Garden w moim ulubionym kolorze jest przepiękna
Małgosiu z tą różą to mi się udało bo dostałam ją w centrum i już kwitła ,to są dwa krzewy myślę, że nie zmarzną. Ptak jest zrobiony na dach na odstraszanie gołębi siadają na antenę i "walą" prosto na okno i to porządnie w centrum kruk kosztuje 80zł a nie wiadomo czy podziała odstraszanie i okna w końcu będą czyste .Irys kupiony był przez synową w Cebulach trzy lata temu.Pozdrawiam -Maria
Marysiu no to niedlugo odwiedzimy nasze ogródki w realu, bardzo się cieszę White New Dawn kwitnie na pewno pięknie Ciebie i M przywita, reszta też stanie na wysokości zadania
Marysiu musiałam tutaj wpaść ponieważ Ania pisała że mieszkasz blisko niej.Bardzo się cieszę bo być może będziemy mieć okazję się poznać.Ogród masz piękny nie mówiąc o przepięknych różach no i innych roślinach.
Ja mam kamelię już drugi rok.Kupiłam w zeszłym roku na wiosnę rośnie w donicy na działce a nazimę zabieram do domu.W tym roku zakwitła miała 4 kwiaty.