Widoki na działkę ;) i nie tylko

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Widoki na działkę ;) i nie tylko

Post »

Podglądam Twoje parapety :D Ja nie mam jeszcze nic zielonego, posiałam co nieco i czekam dopiero.
Wspaniały szkółking, zwłaszcza że towarzystwie raźniej, można pewnie trochę bardziej zmiękczać sprzedawców :;230
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Pamelko :wit czy możesz podać do jakiej wysokości dorasta Brodiaea...chyba mam jedną kępkę. Rośnie już w prawdzie kilka lat ale zawsze podczas plewieni, liście myliłam z trawą i wygracowałam. W tamtym roku przeoczyłam i zakwitła...oznaczyłam i przesadziłam do wiaderka, teraz nareszcie nie wytnę. Wydaje mi się że to ta sama roślina :P
Pełna lilia śliczna ;:108
Awatar użytkownika
Justka
500p
500p
Od: 26 lip 2010, o 18:24

Post »

Wpadłam, żeby pochwalić Cie za siewki pnących które prezentujesz w wątkach tematycznych a tu jeszcze takie zakupy :shock:
Jolu oj Twój ogród będzie pieknie dopieszczony...
A czy oprócz tunbergii i kobei siejsz jeszcze jakieś pnące jednoroczne? ja zasiałam minę poraz pierwszy i zastanawiam się, że może lepiej było kobee bo to ulubione pnącze forumowe... ;:224
Każdy ma taki świat, jaki widzą jego oczy.
Jose Saramago
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

vita pisze: Nie zdążyłaś zapewne spojrzeć na oczar? (oczary) U mnie jednak jeszcze nic.
Rozmawiałam z Zośką, twierdzi, że kordylinę trzeba było kupić...
Sadzisz?
Trzeba było kupić ;:108 nawet, jak odchodziłam myślałam, że weźmiesz, przeciez to, jak darmo. Jutro rankiem wpadnij może jeszcze będą.
A mi szkoda dzwonków, których nie kupiłyśmy, no i może powinnam była kupić nasionka jednorocznej miny lobaty???
Do oczarów nie chodziłam, bo taki wiatr, że pędem do domu.
Dziękuję Łukaszu ;:108
Mireczko tak, sprawdziłam to Queen Fabiola.
Aguś, zobaczyłabyś jaką jarzmiankę kupiła Vita ;:224 cudo prawdziwe. Dzięki za miłe słowa, a to pierwsze to śniedek, pamiętasz innego kuzyna z mojego wątku ... bialego.
Anetko na ogródkową ziemię póki co sie nie zanosi :( więc muszę szykować kolejne donice.
To prawda Aniu, towarzystwo wyborowe :uszy choć targów w dniu dzisiejszym nie było :uszy Znalazłam nasionka, w poniedziałek wyślę ;:215 U mnie zieleninki pod dostatkiem, zapraszam do odwiedzin.
Aniu11 z tego co wyczytałam rośnie do 25 cm. Lilia Magic Star wygląda przecudnie, byla jeszcze podobna biala, ale cena ;:224
Witaj Justko, miło że zawitałaś do mojego ogródka, napisłam na pw.
Awatar użytkownika
katik
1000p
1000p
Od: 2 sty 2011, o 16:14

Post »

Pamelko fajne te jarzmianki kupiłaś , muszę poczytać o nich bo nawet nie wiem co to jest , jeszcze chyba nie spotkałam nigdzie
vita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2009, o 20:08

Post »

:;230 Właśnie postanowiłam jutro po nie skoczyć. Nasiona miny mam i chętnie Ci je odstąpię :lol:
Pozdrawiam, Wiktoria

Tak to się plecie...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wow ! Istne szaleństwo zakupowe ;:138
Piękne roślinki kupiłaś ;:138
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03

Post »

Fajne zakupy! Śniedka nigdy nie miałam, fajnie wygląda. Ale niektóre z cebulek też sobie kupiłam takie same... :D
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Kasiu mnie zachwycają ich misterne kwiatuszki, mam nadzieje, że sie pochwalę.
Vituś, jak tam byłaś już LM, nabytki w domu? Dziękluję, albo nie ;:224 nie dziękuje :;230 za nasionka (może ładnie wzejdą)
Aguś :uszy pierwszy szkółking :tan trzeba było bardzo się ograniczać, bo człowiek spragniony po zimie, a tu jeszcze tyle punktów na naszej trasie. Mistrzem powściągliwości została jednak Marta :uszy
Za to muszę ogłosić na forum, że wczoraj Marta miala zacząć wysiewy, mam nadzieję, że wkrótce pochwali się w swoim wątku ;:108 Martuś, jak tam ;:224
Agatko, znaczy zrobilaś udane zakupy :uszy ale to dopiero początek, niech no tylko szkolki otworzą, to sie znów zachwycimy ;:136

Dzisiaj u nas piękne słoneczko od rana, więc moje różyczki na tarasie, Mam nadzieje, ze im nie zaszkodzi. Zastanawialam się nad cannami, ale dla nich chyba jednak za zimno jeszcze. jakby nie porywisty wiatr, mogłoby się wydawać, że wiosna puka do drzwi. Śnieg pomału wycofuje się, odsłaniając szarości, które w niczym nie przypominają tego, co czeka nas już wkrótce, wiosny.
Mam zamiar wybrac się do ogródka w poszukiwaniu wiosny. Jak coś znajdę, to fotki będą wieczorem.
Wczoraj przy jednym z lubelskich centrów widziałam kwitnące przebiśniegi, jest dobrze :D
życzę miłej niedzieli :uszy
Awatar użytkownika
katik
1000p
1000p
Od: 2 sty 2011, o 16:14

Post »

Pamelko wróciłam z obi i widziałam ten czekoladowy Cosmos za 15 zł , czy ty też tyle zapłaciłaś :?: czy to moje obi takie drogie
Awatar użytkownika
dkny
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 wrz 2009, o 18:55

Post »

OBI z reguły jest drogie, chyba że jest promocja (w piątek kupiam okazałe begonie za 8,99) lub sezonowa przecena ;:108
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

zakupy cudne.......tylko czekac jak bedziesz pokazywała te slicznoty w ogródku :uszy
czekoladowy kosmos jest po bodajze 8,19 na allegro ;:108
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Czyżby w Lublinie szybciej wiosna przyszła niż w Poznaniu? U mnie śnieg leży i ziemia we workach mi pozamarzała i chyba muszę kupić nowy wór, zeby canny posadzić :-)
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

pamelka pisze:Mam zamiar wybrac się do ogródka w poszukiwaniu wiosny. Jak coś znajdę, to fotki będą wieczorem.
Fotek nie ma...Znaczy wiosny nie ma? :( Cała wiosna na parapetach jedynie...U mnie też niebawem się pojawi, bo rzeczywiście, jak już wniosłam ten wór ziemi do domu, to reszta poszła jak z płatka...Zasiane, posadzone, ma rosnąć! Ale w stosunku do Twoich wysiewów i wysadzeń to mam spoore opóźnienia...
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

:wit

Też fotek wyczekuję :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”