Stasiu nie mogą mieć cholesterolu ,bo mają dużo ruchu na świezym powietrzu Marzanko u mnie sikorki już sobie partnerów dzisiaj szukały tak się z nich uśmiałam na ogródku jak samczyk i samiczka sobie rozmawiali . One podobno na całe życie z jednym partnerem . Teraz dopiero będą szamały jak będą składać jajka . Kurcze przecież to nie wątek ornitologiczny Tylko nie bij Marzanko najlepiej wystaw mnie za drzwi
31 dni!!!!! Mało!!!
Ja zauważyłam,że mam mniej sikorek na balkonie po słonecznik.Będąc na działce było ich sporo, ale nie tak dużo jak w styczniu. Jest to jakaś zmiana i chyba na dobre. Jamniczka też to pokazuje. Nawet jak bedzie mróz, to nie taki wielki, przynajmniej na naszym terenie. U nas zawsze wiosna jest szybciej. Poczekamy! Już niedługo. Wybierz się z nami na wycieczkę do Basinego lasu! Może coś upolujemy?
Stasiu masz rację jak będziemy ją wiecznie chwalić to dostanie skrzydeł i odleci od nas a tego byśmy nie chcieli . Ciekwe czym nas teraz zaskoczysz Marzanko
No , niech spróbuje tych skrzydełek dostać ,
poobrywam , lub choć lotki dokładnie przytnę!
Nie ma mowy o opuszczeniu , takiego zacnego grona jak nasze!
Marzanka tworzy nową kreację dla WIOSNY Marzanko tylko proszę w kwiatowy deseń w słonecznym kolorze Mamy już dość tej szaro-burej codzienności ,mrozu,wiatru i innych niedogodności