Witajcie Kochani
Rabata hostowa już wczoraj została zakończona, dzisiaj zrobiłam zdjęcie ale padły mi baterie , więc na pewno pokażę ale jutro
Olu 
dzieci wczoraj 5 godzin się kąpały, zadowolone jak nie wiem......ale mąż planuje staw opalować czy jak to się mówi aby brzeg się nie obsypywał.......
Witaj
Anulko 
swoja hortensje pnąca już posadziłam koło wejścia do domu, będzie się pięła po daszku nad gankiem

w ubiegłym roku też miałam podobna hortensje ale szybko uschła, jakaś licha była sadzonka....ta jest piękna i dorodna więc mam nadzieję że będę się zachwycać i podziwiać ją.....
Witaj
Igorku 
mam nadzieję że moja hortensja jednak do jesieni urośnie choć 11 cm
Magnolia hmmm.....ciągle się wstrzymywałam z jej zakupem, możne dlatego że niedaleko mnie rośnie ogromniaste drzewo i wystraszyłam się trochę, no ta odmiana jest o wiele niższa...no przynajmniej mam taką nadzieję
Eluniu 
kiedyś przed domem miałam trzy różne pnące...wszystkie jednakowe, pięły się po murze no i jedna uschła więc dokupiłam niby taką sama....... co się potem okazało jak się domyślasz była całkiem inna......ale za to jest najbardziej ulubiona moją różą w ogrodzie