A u mnie zima wygląda w ten sposób

Moje nie kwity jak dotądhen_s pisze:Aloesy ładne. Ładnie też kwitną. Niestety w ogromnej większości to są duże krzaki. Do BARDZO duże.
Stąd u mnie ich już prawie nie ma.
A było sporo. Kiedyś...
Ja lubię śnieg, ale... tylko podziwiać z dalekahen_s pisze:Zimę masz fajną.
U nas też. Wczoraj rano -22 stopnie.![]()
Jeśli ktoś taką lubi...
To się lubi co się ma.22 na minusie, to nie dla mnie
jeju uwielbiam takie cierniste kaktusiki superFiolimena pisze:MartaBardzo się cieszę z tej zmianymaribat pisze:Bywam znacznie częściej jak.. karramba..- z ukrycia ale od dziś to się zmieni.
Przyznam się bez bicia, że ja również dosyć często pojawiam się i znikam nie zostawiając śladu w wątkach.
W Twoim również![]()
.
Następny nowy dzisiejszy nabytek.
Boże ja to tam bym się chyba przewrócił z wrażeniaFiolimena pisze:A tutaj kilka zdjęć miejsca, gdzie kupuję zazwyczaj moje rośliny.
(Jakość zdjęć nie jest niestety najlepsza, bo nie mogłam się skoncentrować na ich robieniu. Zazwyczaj mam rozbiegane oczka, gdy tam jadę
.)
Tym razem zrobiłam zdjęcia tylko kaktusom. Może następnym razem zrobię sukulentom.
Sami widzicie, że trudno się powstrzymać, gdy ma się taki wybór. Chciałoby się mieć je wszystkie po jednym, choć najmniejszym![]()
![]()
A u nas jak w kwiaciarni znajdziesz jednego to już jest dobrze.julita20 pisze:Fiolimena pisze:A tutaj kilka zdjęć miejsca, gdzie kupuję zazwyczaj moje rośliny.
Panie i panowie, tniemy zbędne cytaty!!! Nalewka
Boże ja to tam bym się chyba przewrócił z wrażeniaSebek87 pisze:Fiolimena pisze:A tutaj kilka zdjęć miejsca, gdzie kupuję zazwyczaj moje rośliny.
(Jakość zdjęć nie jest niestety najlepsza, bo nie mogłam się skoncentrować na ich robieniu. Zazwyczaj mam rozbiegane oczka, gdy tam jadę
.)
Tym razem zrobiłam zdjęcia tylko kaktusom. Może następnym razem zrobię sukulentom.
Sami widzicie, że trudno się powstrzymać, gdy ma się taki wybór. Chciałoby się mieć je wszystkie po jednym, choć najmniejszym![]()
![]()