Ja muszę umeblować dwa pomieszczenia i taka półeczka byłaby w sam raz do mniejszego pokoju

M już zapowiedziałam i powiedział że mi zrobi tylko prędzej pod koniec wakacji

Poszło....wiesz co mam namyśli

Czytam... i jak bym o sobie czytała.trzynastka pisze:No perypetie samochodowe niezłetroszkę się uśmiałam
ja mam prawko przeszło 6 lat
i kocham jeździć miasto czy trasa dla mnie nie ma problemu jak jechaliśmy nad morze a mamy 650 km, to po 320 km syczałam na mojego że ma złazić bo teraz ja jadę
i powiem Wam że kiedyś mówiłam ze prawko mi niepotrzebne, bzdura
jedynie lubię ruszać z piskiem hahaha i wszyscy się gapią ze stara baba z piskiem opon rusza
![]()
Aniu ja też się nie mogę doczekać ale M pracuje fizycznie a do tego niedawno skończył remont więc nie chcę go za bardzo męczyć, niech sobie troszkę odpocznie w końcu do końca wakacji nie tak długo i zapewne szybko minie mi ten czaschan-dzia pisze:Aniu,nie wytrzymałabym do wakacji.Ja jak coś chcę ,to chodze za nim marudze mu za uchem... ;:94 Mdla świętego spokoju woli zrobić niz słuchać baby-marudy .I oto mi chodzi .
![]()
Wczoraj mi powiedział,że już powinnam wracać do pracy,bo zabardzo wszystkich się czepiam,stresa mają
Jeszcze sie ich poczepiam nim,wrócę .
![]()
Jak pracuję,to prawie w domu mnie nie ma ,mają luz na całego,dlatego ta sytuacja im jest nie na ręke,że mamusia jest w domu
![]()
![]()
a ja myślałam że tylko ja tak mamchan-dzia pisze:a nie cierpie różowego