Mały skromny ogródek
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mały skromny ogródek
Adam czy Ty też nie znasz nazw swoich róż? Ale pokazuj je bo masz piękne 

Witam Niedzielnie
-Aniu, Geniu , Krzysztof, Gosiu- dziękuję za odwiedziny już po obiadku , więc wpadłem na chwilkę przywitać się i życzyć Wszystkim miłego
niedzielnego popołudnia . Ja wybieram się na Targi rolnicze i otwatre dni do Boguchwały , jak będzie co oglądać i coś ciekawego do pokazania to się pochwalę
zdjęciami . Jeszczy nigdy tam nie byłem , więc nie wiem czego mam się spodziewać .
Gosiu nie znam nazw swoich róż , bo były kupowane na targu u ogrodników .

niedzielnego popołudnia . Ja wybieram się na Targi rolnicze i otwatre dni do Boguchwały , jak będzie co oglądać i coś ciekawego do pokazania to się pochwalę
zdjęciami . Jeszczy nigdy tam nie byłem , więc nie wiem czego mam się spodziewać .
Gosiu nie znam nazw swoich róż , bo były kupowane na targu u ogrodników .

Adamie
ja też już z pełnym brzuszkiem, więc i zaległości można troszkę nadrobić.
Śliczne Twoje różyczki, ja właśnie posadziłam pierwszą, miniaturową Józefinkę

Śliczne Twoje różyczki, ja właśnie posadziłam pierwszą, miniaturową Józefinkę

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Adam u mnie też o obiadku zaraz biegnę do ogrodu , ale muszę pochwalić Twoje róże .
Jak tam ukorzenia się moja begonia .
Genia
Jak tam ukorzenia się moja begonia .
Genia

Martynko - dziękuję w imieniu róz , Twoja Józefinka również śliczna .
Geniu dziękuję za pochwały dla róż , Ale moje Twoim nie dorównują do" pięt" Begonia jak już będzie dobrze ukorzeniona to wyślę
Teraz foto - relacja z Targów rolniczych w Boguchwale , było bardzo ciekawie , wesoło .... kapela przygrywała
dziewczyny śpiewały , były też i tańce .No i przede wszystkim to co mnie najbardziej interesowało czyli - duuuużo roślin .
A zresztą popatrzcie sami , było warto tam być .

Geniu dziękuję za pochwały dla róż , Ale moje Twoim nie dorównują do" pięt" Begonia jak już będzie dobrze ukorzeniona to wyślę

Teraz foto - relacja z Targów rolniczych w Boguchwale , było bardzo ciekawie , wesoło .... kapela przygrywała
dziewczyny śpiewały , były też i tańce .No i przede wszystkim to co mnie najbardziej interesowało czyli - duuuużo roślin .
A zresztą popatrzcie sami , było warto tam być .

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Adasiu, a co tam ciekawego nabyłeś, napisz proszę 

Gosiu , Jolu
same cudeńka były i dużo roślin mnie interesowało , ale kupiłem tylko 2 roślinki :
Odętkę wirgijską variegata i margerytkę pełną żółtą , podobały mi się jeszcze przetaczniki , róże ,
szałwie , wiązówka wariegata i jeszcze wiele innych , ale wypłaty by mi zabrakło na te wszystkie moje chciejstwa,
a poza tym rodzina bez przerwy mi gdzieś uciekała i nie mogłem się skupić na przyglądaniu i wybieraniu roślin

Odętkę wirgijską variegata i margerytkę pełną żółtą , podobały mi się jeszcze przetaczniki , róże ,
szałwie , wiązówka wariegata i jeszcze wiele innych , ale wypłaty by mi zabrakło na te wszystkie moje chciejstwa,
a poza tym rodzina bez przerwy mi gdzieś uciekała i nie mogłem się skupić na przyglądaniu i wybieraniu roślin

- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Świetna relacja
Widać że nie tylko ogrodnicy się postarali, te stragany pszczelarzy i piekarzy też piękne. Łupy do ogrodu zdobyte bardzo ciekawe - miałeś miłą niedzielę
Róże masz piękne
nie szkodzi że bezimienne.

Róże masz piękne

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witaj Adamie...fotorelacja super...ja tez dzisiaj byłam na targach,szaleństwo,kasy za mało na to co by się chciało... 

Aniu rzeczywiście miło spędziłem tam niedzielę były różne ciekawostki jak również
zwierzęta hodowlane między innymi takie ,które ciebie interesowałyby czyli różne gatunki drobiu
kury , koguty , indyki , bażanty , ale ich nazw nie pamiętam .

Marylko oj tak , oj tak było dużo cudeniek , ale kasy za mało , aby choć trochę spełnić swoje zachcianki .
zwierzęta hodowlane między innymi takie ,które ciebie interesowałyby czyli różne gatunki drobiu
kury , koguty , indyki , bażanty , ale ich nazw nie pamiętam .

Marylko oj tak , oj tak było dużo cudeniek , ale kasy za mało , aby choć trochę spełnić swoje zachcianki .
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Adam jak ja żałuję że mnie tam nie było hortensje po 15 zł jak za darmo i to do wyboru do koloru .
Adam ja ostatnio na zwykłym targowisku zgubiłam się z koleżanką a nie wzięłyśmy komórek ponad pół godziny szukałyśmy się.
Genia
Adam ja ostatnio na zwykłym targowisku zgubiłam się z koleżanką a nie wzięłyśmy komórek ponad pół godziny szukałyśmy się.
Genia

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Adamie fajna relacja z Targów.
Przetaczniki różowe nie chcą u mnie rosnąć, a są takie śliczne.
Ale ten Złocień pełny żółty, to musi być cudowna nowość, nie dziwię się, że kupiłeś.
Czy to jest zimująca bylina?
Ani- Zielonej zrobiłeś gratkę, tymi zdjęciami zwierzaków.
Pozdrawiam.
Przetaczniki różowe nie chcą u mnie rosnąć, a są takie śliczne.
Ale ten Złocień pełny żółty, to musi być cudowna nowość, nie dziwię się, że kupiłeś.
Czy to jest zimująca bylina?
Ani- Zielonej zrobiłeś gratkę, tymi zdjęciami zwierzaków.
Pozdrawiam.

- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Zastanawiałam się co to za różowe kwiecie,ale doczytałam,że przetaczniki.Ciekawy kiermasz nie tylko rośliny ale i zwierzęta.Dla każdego coś się znalazło.Ja chyba nie odeszłabym od niebieskiej hortensji ale chyba widzę i miody pitne,to też dobre
.

Adam - świetna relacja z Targów
, faktycznie trzeba jeździć na takie imprezy z niezłą kasą, żeby zaspokoić zachcianki
Pozdrawiam

Pozdrawiam

"Większą mądrość znajduje się w przyrodzie aniżeli w książkach"