bardzo wam dziękuję za cieple słowa zwłaszcza ze jestem po drugim zastrzyku z olfenu i nie ruszam głową ale postaram się coś jeszcze umieścić z nowych kwitnień
MARTUSIUmoja miła witam cie w moich progach u ciebie tez miło spędzam czas więc Wice wers a te krzyżaki to kupione listewki w sklepie z galanterią drewnianą i pozbijane w miarę możliwości małymi gwóżdkami . a maluje zawsze duluksem -lakierobejcą na zewnątrz .ten odcień to TEK a jest jeszcze ciemniejszy palisander sa super bo dobrze impregnują drewno
TAJKOoj marny w tym roku ten trawnik wyobraź sobie że z braku czasu a potem słońca nie wertykulowałam w tym roku i teraz po tych powodziach jest lekko zżółknięty ale mam jeszcze szanse że w czasie urlopu dam sobie czadu.żarnowca też jednego wykopałam po zimie a właściwie po październikowych śniegach .przegiął się i już nie dałam rady po zimie go postawić ale był kolos i to jeszcze pod tarasem więc nie żałuję teraz na jego miejsce wsadziłam róże okrywową i jest zmiana ....to co lubię najbardziej
JOLU no tak ciebie ten widok oczarował a mnie ten
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/857 ... 22526.html
a tak w ogóle to jak mam kwiat o którym nie wiem nic to jestem u ciebie i tam się dowiaduję co to i kto to gratuluję pięknej kolekcji host ,żurawek,języczek a najbardziej zachwycił mnie taki osobliwy irysek koloru cegły
MICHAŁprzestań czadzić bo się rozpłacze