Przepiękne roślinki no i storczyk juz Ci kwitnie

Wiesiu, to się cieszę...abeille pisze:Gabi, no nie pokazywałaś apiekne są,ten na trzecim zdjęciu to jest chyba storczyk?
Krysiu, dzisiaj ten storczyk jest już o wiele większy... deszcz dobrze mu zrobił,goryczka143 pisze:Witaj GABRYSIU!
Przepiękne roślinki no i storczyk już Ci kwitnie
Witaj Edyś...Edyś pisze:Gabrysiu, cuuuuuda nie roślinkiJestem pod wielkim wrażeniem. Marzę o takim skrawku ziemi.
Ale mam też pytanko. Czym robisz takie piękne ramki na zdjęciach?
Haneczko...Hanka 1 pisze:Nie pokazywałaś-ale dobrze,że teraz wstawiłaś.Storczyk już w rozkwicie?.U mnie dopiero wyłazi.Kolor pierwiosnka piękny.Na temat kunsztu robienia zdjęć już wyśpiewałam wszystkie peany. więc teraz nic już nie powiem ale sobie jeszcze raz i jeszcze raz popatrzę
kogra pisze:A mojego storczyka nie ma......![]()
I chyba już nie wyjdzie a szkoda, bo tak liczyłam na niego.
No cóż, powypadało mi co nieco w tym roku jak u wszystkich.
Ty masz storczyka a ja kokoryczkę.![]()
I dobrze, bo mam gdzie napatrzeć oczy.![]()
Grzesiu, fakt że pierwiosnek jest ładny, tylko szkoda że się wolno rozrasta.Grzesiu pisze:Piękne zdjęcia.....a takiego Pierwiosnka..
to muszę upolować....bo już mi do fioletowej rabaty pasuje...na przodek.....
Marto, tak... to z tego roku.artam pisze:Gabrysiu, a zdjęcia incarwilli z tego roku? Tak szybko?A bergenia dziwna
, wyglądało mi to na jakiś rabarbar albo roślinę, której nie znam, a tu proszę...Bergenia!
an-ka pisze:To zdjęcie floksów goryczki i tulipanów(czy one sa różowe?) przepiękne .
Bardzo sie uśmiałam jak porównywałyście zapachy z Bogusią a najbardziej ubawiło mnie stwierdzenie,że rzygowiny cuchną mniej niż kupa.No ja nie wiem