Hoje Koki
- Betina
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 12 lut 2010, o 10:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Hoje Koki
Przyszła moja nowa Hoja Australis Lisa jest piękna nie tak duża jak twoja ale po prostu zakochałam się w tej odmianie.Austalis mają piękne okrągłę listeczki.Doradź mi jak podlewać aby ją nie utopić. 

Pozdrawiam wszystkich Betina!
Da się uciąć australijkę
a Liska,to obok mnie kobieta życia mojego Pana Męża
TYLKO on ją może podlać i tak wg.instrukcji w.w zimą aby aby,teraz jak zaczęła rosnąć lubi więcej wody,ale bez przesady ,on maca doniczkę na wagę,jak lekka leje
codziennie ją zrasza.
Dziewczyny & chłopaki,jak co komu obiecałam piszcie na priv co i gdzie przede wszystkim wysłać,bo mnie się już wszystko myli
Nie zawsze mogę odpowiedzieć,bo mi się poczta forumowa foczy raz na dzień na odpisywanie 

Dziewczyny & chłopaki,jak co komu obiecałam piszcie na priv co i gdzie przede wszystkim wysłać,bo mnie się już wszystko myli

No pobożne życzenie wyraziłaś,a gdzie adreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees,w kosmos mam wysłać,poczta niezawodna jak zawsze "wysyłasz wiadomość do zbyt dużej ilości użytkowników" PROSZĘ ADMINA ,KILKU MODÓW MI POMAGAŁO CHYBA Z 5 RAZY,NA CHWILĘ,JAK JESTEM PERSONA NON GRATA,POWIEDZCIE ,NIE BOJKOTUJCIE,dam sobie spokój,żebram po znajomych o interwencję,to not fair
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenko nadal masz pocztę do bani?, może napisz osobny post gdzieś w technicznym ?
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Chodzi Ci chyba o hoję Square, ona ma takie listki.
Bardzo ładna, Moje ciche marzenie.
Bardzo ładna, Moje ciche marzenie.

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
Tak właśnie o te hoję Square mi chodzi fajna jest też mi się taka marzy
z bardzo nietypowymi listkami,jak ktoś ma fotkę to poproszę żeby wstawił,myślę że koki77 się nie pogniewa że w jej wątku o tej hoyi napisałem
nie znałem jej nazwy ale teraz znam to tez będe o niej po cichu marzył.

Marzenka ma ode mnie square -to niech wstawi fotkę,ja do swojej się nie dopcham z aparatem.
Jest zdjęcie skwarka wstawione
za mała jeszcze ,żeby się dzielić,ale to rzeczywiście niezwykłej urody pannica
Pisałam w dziale technicznym,Krysia,Wiesio interweniują,modzi pomagają
rano sobie zaczynam epistołę odpowiadającą pisać,nabazgrzę się,namędrkuję ,chcę wysłać a tu znowu ulubiony tekst
czasem wiem do kogo ,gdzie indziej odpisać to sobie skopiuję i puszczę inną drogą,ale czasem to ,to moje pisanie mogę sobie w d...wsadzić,z lekka frustrujące
i wychodzi,ze ja nie wychowana jestem i na listy nie odpisuję 

Pisałam w dziale technicznym,Krysia,Wiesio interweniują,modzi pomagają

- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj koki ależ ty masz tych hoi,niezła kolekcja kwiatków,widze że chodujesz też storczyki i inne kwiatuszki.wszystkie ładne. 

Beatko,to Ci chciałam wysłać w odpowiedzi na maila,poczta niezawodnie zawodna
cyt.sama siebie
Beatko,przepraszam,zakręt jestem,nadrabiam zaległości w pracy i nie bardzo pojmuję prywatną rzeczywistość.Dzisiaj wysyłam obie trzy sztuki,keyssi jeden liść,ale nie dało się uciąć inaczej
Daka
dziękuję w imieniu swoim i zieleniny za miłe słowa 

cyt.sama siebie

Beatko,przepraszam,zakręt jestem,nadrabiam zaległości w pracy i nie bardzo pojmuję prywatną rzeczywistość.Dzisiaj wysyłam obie trzy sztuki,keyssi jeden liść,ale nie dało się uciąć inaczej
Daka

To odpowiedź Administratora Forum odnośnie problemów z Twoim PW
Administrator pisze:Jeśli ma jakiś problem techniczny proszę niech dokładnie mi go opisze w mailu
Z tak pobieżnych szczątkowych informacji nic nie mogę wywnioskować
Pozdrawiam
No dobrze,ale jak mam wysłać maila jak nie mogę 

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
No to masz problem..może opisz to tu w nowym wątku http://www.forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=14 może coś to da 

Już napisałam sobie nowy post
dzięki ,jak zawsze można liczyć tutaj na odzew i pomoc