Hoje Koki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Betina
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 12 lut 2010, o 10:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Hoje Koki

Post »

Przyszła moja nowa Hoja Australis Lisa jest piękna nie tak duża jak twoja ale po prostu zakochałam się w tej odmianie.Austalis mają piękne okrągłę listeczki.Doradź mi jak podlewać aby ją nie utopić. ;:109
Pozdrawiam wszystkich Betina!
KOKI77
200p
200p
Od: 18 kwie 2009, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Da się uciąć australijkę :) a Liska,to obok mnie kobieta życia mojego Pana Męża ;:224 TYLKO on ją może podlać i tak wg.instrukcji w.w zimą aby aby,teraz jak zaczęła rosnąć lubi więcej wody,ale bez przesady ,on maca doniczkę na wagę,jak lekka leje :lol: codziennie ją zrasza.
Dziewczyny & chłopaki,jak co komu obiecałam piszcie na priv co i gdzie przede wszystkim wysłać,bo mnie się już wszystko myli :oops: Nie zawsze mogę odpowiedzieć,bo mi się poczta forumowa foczy raz na dzień na odpisywanie :roll:
KOKI77
200p
200p

Post »

No pobożne życzenie wyraziłaś,a gdzie adreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees,w kosmos mam wysłać,poczta niezawodna jak zawsze "wysyłasz wiadomość do zbyt dużej ilości użytkowników" PROSZĘ ADMINA ,KILKU MODÓW MI POMAGAŁO CHYBA Z 5 RAZY,NA CHWILĘ,JAK JESTEM PERSONA NON GRATA,POWIEDZCIE ,NIE BOJKOTUJCIE,dam sobie spokój,żebram po znajomych o interwencję,to not fair
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Marzenko nadal masz pocztę do bani?, może napisz osobny post gdzieś w technicznym ?
cinarus

Post »

A czy ktoś z was zna hoye o prostokątnych lisćiach :roll:
Awatar użytkownika
AGA Z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2009, o 11:20

Post »

Chodzi Ci chyba o hoję Square, ona ma takie listki.
Bardzo ładna, Moje ciche marzenie. :D
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
cinarus

Post »

Tak właśnie o te hoję Square mi chodzi fajna jest też mi się taka marzy :roll: z bardzo nietypowymi listkami,jak ktoś ma fotkę to poproszę żeby wstawił,myślę że koki77 się nie pogniewa że w jej wątku o tej hoyi napisałem :wink: nie znałem jej nazwy ale teraz znam to tez będe o niej po cichu marzył.
Reva
500p
500p
Od: 11 gru 2009, o 15:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marzenka ma ode mnie square -to niech wstawi fotkę,ja do swojej się nie dopcham z aparatem.
KOKI77
200p
200p

Post »

Jest zdjęcie skwarka wstawione :) za mała jeszcze ,żeby się dzielić,ale to rzeczywiście niezwykłej urody pannica :)
Pisałam w dziale technicznym,Krysia,Wiesio interweniują,modzi pomagają ;:196 rano sobie zaczynam epistołę odpowiadającą pisać,nabazgrzę się,namędrkuję ,chcę wysłać a tu znowu ulubiony tekst :( czasem wiem do kogo ,gdzie indziej odpisać to sobie skopiuję i puszczę inną drogą,ale czasem to ,to moje pisanie mogę sobie w d...wsadzić,z lekka frustrujące :( i wychodzi,ze ja nie wychowana jestem i na listy nie odpisuję :twisted:
Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29

Post »

Witaj koki ależ ty masz tych hoi,niezła kolekcja kwiatków,widze że chodujesz też storczyki i inne kwiatuszki.wszystkie ładne. ;:138
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
KOKI77
200p
200p

Post »

Beatko,to Ci chciałam wysłać w odpowiedzi na maila,poczta niezawodnie zawodna :evil:
cyt.sama siebie :roll:
Beatko,przepraszam,zakręt jestem,nadrabiam zaległości w pracy i nie bardzo pojmuję prywatną rzeczywistość.Dzisiaj wysyłam obie trzy sztuki,keyssi jeden liść,ale nie dało się uciąć inaczej

Daka ;:3 dziękuję w imieniu swoim i zieleniny za miłe słowa ;:196
Kermit40
ZBANOWANY
Od: 19 wrz 2009, o 22:01

Post »

To odpowiedź Administratora Forum odnośnie problemów z Twoim PW
Administrator pisze:Jeśli ma jakiś problem techniczny proszę niech dokładnie mi go opisze w mailu
Z tak pobieżnych szczątkowych informacji nic nie mogę wywnioskować
Pozdrawiam
KOKI77
200p
200p

Post »

No dobrze,ale jak mam wysłać maila jak nie mogę ;:224
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

No to masz problem..może opisz to tu w nowym wątku http://www.forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=14 może coś to da :idea:
KOKI77
200p
200p

Post »

Już napisałam sobie nowy post :) dzięki ,jak zawsze można liczyć tutaj na odzew i pomoc ;:180
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”