Moi zieloni domownicy cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fotki odrazu zrobiła moja córcia
Tylko gorzej ze wstawieniem...Ciężko mi się tylko zmobilizować do ich wstawienia
Muszę też upewnić się co do kilku co to jest ... begonie oczywiście nie pozostawiają wątpliwości ,ale to największe ? Czy to jest fikus ?
A i jeszcze z pileą trafiłaś w 10 . Już od dłuższego czasu rozglądałam się ,żeby ją zdobyć ... Miałam kiedyś bardzo dawno temu a teraz znowu na nią zachorowałam ... I nagle taka niespodzianka ...dostaję ją od ciebie .No i paprotka ...nigdy jeszcze nie miałam paprotki ...mam nadzieję ,że jej nie uśmiercę

A i jeszcze z pileą trafiłaś w 10 . Już od dłuższego czasu rozglądałam się ,żeby ją zdobyć ... Miałam kiedyś bardzo dawno temu a teraz znowu na nią zachorowałam ... I nagle taka niespodzianka ...dostaję ją od ciebie .No i paprotka ...nigdy jeszcze nie miałam paprotki ...mam nadzieję ,że jej nie uśmiercę

- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Ewo, pobudziłaś jeszcze moją ciekawość, ale będę czekać cierpliwie na mobilizację i chwilę czasu z Twojej strony. Łypiąc od czasu do czasu 

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Andziax007
- Kontakt:
Tak to fikus, wystarczy że wsadzisz go do ziemi i za jakiś czas zacznie rosnąć.....bynajmniej ja tak swojego ukorzeniałam. Cieszę się, że z pileą tak trafiłam u mnie się strasznie wyciąga i już drugi raz ją obcinam, chyba będę musiała ukorzenić sobie i tą starszą zamienić na młodszą
Paprotkę wystarczy spryskiwać i myślę że nic jej nie będzie i jeśli dobrze pamiętam to jeszcze fuksję i grubosza Ci dorzuciłam
Wysyłałam trzy paczki i troszkę mi się poplątało co ja komu wkładałam do pudełka 

- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu pilea już zaczęła wypuszczać korzonki ,a i u fikusa już zaczęły pojawiać się białe kropeczki ! Normalnie szok ,że tak szybko
Mirku Fitonie też mi się baaardzo podobają .Muszę im zmienić doniczki bo rosną w maciupeńkich.Chyba posadzę je do jednej ,chyba się nie pogryzą
a słonecznikami sama jestem zdumiona.Bardzo późno je wysiałam . A teraz tak fajnie jak się wyjdzie na taras i widzi się takie wesołe kwiatuszki
W przyszłym roku zrobię tak samo
A i jeszcze mam zamiar zostawić kilka na zimę ,to może ptaki będą nas odwiedzać ?

Mirku Fitonie też mi się baaardzo podobają .Muszę im zmienić doniczki bo rosną w maciupeńkich.Chyba posadzę je do jednej ,chyba się nie pogryzą

a słonecznikami sama jestem zdumiona.Bardzo późno je wysiałam . A teraz tak fajnie jak się wyjdzie na taras i widzi się takie wesołe kwiatuszki

A i jeszcze mam zamiar zostawić kilka na zimę ,to może ptaki będą nas odwiedzać ?
- Andziax007
- Kontakt:
- Mama Aguni
- 1000p
- Od: 31 mar 2009, o 11:48