Historia jednego ogrodu (by Soulcatcher ;) )

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Historia jednego ogrodu (by Soulcatcher ;) )

Post »

Cześć Kasiu! witaj wśród żywych :;230 Faktycznie przerwa była niezła... już myślałam, że zrezygnowałaś z forum.
Plany masz ciekawe, a to co widziałam wcześniej zachęca niezmiennie do odwiedzin u Ciebie. Pozdrawiam cieplutko i buziaczki dla dzieciaczków!
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
Soulcatcher
200p
200p
Od: 16 cze 2009, o 11:05

Post »

Przemku jeśli chodzi o dalie - to taka odmiana. Dorasta do 30 cm wysokości. Jeśli chodzi o jej nazwę - nie znam - kupiona w ogrodniczym, w którym takimi szczegółami się nie przejmują... Ciekawa jestem czy w tym roku też będzie tak ładnie kwitła - zimowała w garażu. Szkółki, o którą się pytałeś nie znam. A w jakiej ona jest miejscowości -może się tam wybiorę ;)

Andziu - dzięki, że wpadłaś. Buziaki przekazane ;)

Zapomniałam jeszcze dodać, że w planach jest mały ogródek warzywny. W końcu do niego dorosłam ;) Na początek będą w nim rosły zioła - bazylia, tymianek, cząber - sałata, pomidorki koktajlowe, dynia, cukinia. Zobaczymy co z tego wzejdzie.
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pytałem bo jest właśnie w Wołominie http://www.sienicki.pl/index.php?option ... 1&Itemid=2
A dalie tej wiosny kupiłem, napisane że niskie, ciekawe czy tez tak geste będą :)
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
Awatar użytkownika
Soulcatcher
200p
200p
Od: 16 cze 2009, o 11:05

Post »

Przemku nawet nie wiedziałam, że tak blisko mnie jest jeszcze jedna szkółka - muszę się tam wybrać. Wiem, że w tej samej miejscowości - przy ul. Niepodległości są szklarnie z roślinami kwitnącymi - tam byłam - spory wybór. A jeśli chodzi o szkółkę godną polecenia, to tuż obok mnie w Majdanie, jest szkółka pani Chacińskiej - http://www.chacinskamajdan.republika.pl ... cennik.htm
Wszystkie iglaki (i część innych roślin) mam stąd. Są naprawdę dobrej jakości.

PS. A jak już przyjedziesz do szkółki Pani Chacińskiej to po drugiej stronie ulicy, dwa domy wcześniej możesz zajrzeć do mojego ogrodu ;)
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Puk, puk... jest tam kto???
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj, Kasiu. Namierzyłam cię w którymś wątku, ponieważ mieszkamy po sąsiedzku. Niestety, widzę, że już tu do siebie nie zaglądasz. W każdym razie pozdrawiam świątecznie :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”