Śliczne maluszki i nowe roślinki super Gloksynka mnie rozłożyła... cudo to zamało powiedziane. Ciesze się, że fiołeczek rozkwitł i mam nadzieję, że to nie koniec jego poczynań.
Przyznam się szczerze, iż podejrzewam, że facet pomylił się na moją korzyść bo ta gloksynka mocno odstawała wzrostem od tych innych z tej samej "kategorii" raczej pasowała do tych za 8zl. Drapnęłam i dałam nogę
A kupowałaś na tej drugiej hali gdzie jest bardzo mało doniczkowych?Tam bywa ten facet,tak zaraz przy przejściu,i ma tanie,sama tam kupiłam swoją za 5 zł a nie była taka mała.Niestety,nie dość,że już mi przekwita to jeszcze listki brązowieją.
Nie do drugiej hali nie wchodzę w ogóle zauważyłam, że tam same cięte. Zaopatruje się u takiej rodziny (chyba) w 1szej hali, po prawej stronie tak pod koniec tuż przed zakrętem sprzedają
Tak,chyba wiem u kogo,u nich przynajmniej można luzem kupić.Jak będziesz to zajrzyj na tą drugą halę bo bywają też doniczkowe.Jak zechce mi się wstać to jutro jadę ale to zależy,do której dziś będę TV oglądać.
U ja na razie nie jadę, nie mam z czym mówisz, że w poniedziałki najlepiej jeździć?? Bo byłam raz w środę i była bida, zdecydowanie lepiej w piątek i tak rozumując w pon powinno być najlepiej