Nasze kwiaty domowe
- drozd
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze kwiaty domowe
Kasiu . Rzecz gustu. Luczek95 pisze,że bez uroku. Dla mnie wszystkie są ładne. Nawet są chwasty co mi się podobają.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
Januszu
Crossandra bardzo mi sie spodoabała... jeszcze tak obficie kwitnącej nie widziałem .
A i hibiskusy nie ustępują jej w urodzie - piękne kolory

A i hibiskusy nie ustępują jej w urodzie - piękne kolory

-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Janusz!
Nie wiem czy jeszcze jest ktoś z tego gremium z takim zestawem domowych kwiatów a do tego przepięknych.Nie znam większości Twojego kwiecia, u mnie w domu jest kwitnących bardzo mało natomiast tych zielonych jest kilka .Córki za to mają ogromną ilość różnych kwiatów.
Powodzenia w uprawie Edward
Nie wiem czy jeszcze jest ktoś z tego gremium z takim zestawem domowych kwiatów a do tego przepięknych.Nie znam większości Twojego kwiecia, u mnie w domu jest kwitnących bardzo mało natomiast tych zielonych jest kilka .Córki za to mają ogromną ilość różnych kwiatów.
Powodzenia w uprawie Edward

- drozd
Andrzejku. Pozdrawiam również. Hibiskusy to ostatni zakup. Jak wpadnie coś w oko trudno się oprzeć.
Adasiu. Crossandrę kupiła żona w ub. roku. To jej drugie kwitnienie. Ładnie przez zimę urosła a teraz kwitnie już lepiej jak miesiąc.
Edwardzie. Dziękuję bardzo. To bardziej domena żony ja nie wyrabiam się z ogrodem a teraz doniczkowce trochę wypierają sadzonki ogrodowe. Zimno nadal nie można wynieść pod folię i tak to wszystko dusi się.
Adasiu. Crossandrę kupiła żona w ub. roku. To jej drugie kwitnienie. Ładnie przez zimę urosła a teraz kwitnie już lepiej jak miesiąc.
Edwardzie. Dziękuję bardzo. To bardziej domena żony ja nie wyrabiam się z ogrodem a teraz doniczkowce trochę wypierają sadzonki ogrodowe. Zimno nadal nie można wynieść pod folię i tak to wszystko dusi się.
oj rety pieknie tu u was,,,, coś niesamowitego tyle zieleni.... CUDNIE!!!! gratuluję i chylę czoło!!!

-
- 200p
- Od: 5 wrz 2008, o 23:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I wszystko jasne
Hmmm.......... dla mnie każda roślinka jest wyjątkowa. Pięknie wyglądają.
Januszku a jak tam goryczka?

Hmmm.......... dla mnie każda roślinka jest wyjątkowa. Pięknie wyglądają.
Januszku a jak tam goryczka?
"Kwiaty są pięknymi słowami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha"
Każdy dzień jest piękny !
Pozdrawiam Beata.
Każdy dzień jest piękny !
Pozdrawiam Beata.
- drozd
Edytko, Beatko Pięknie dziękuję za ocenę. Niestety nie wszystko udaje się w dalszej uprawie. '
Kupiona goryczka mimo wszelkich starań 'padła'. Mieszkanka holenderskich cieplarni nie zaakceptowała polskiego parapetu
Kupiona goryczka mimo wszelkich starań 'padła'. Mieszkanka holenderskich cieplarni nie zaakceptowała polskiego parapetu

- gggabulka
- 200p
- Od: 22 mar 2011, o 12:43
Postanowilam odwiedzic Twój ogródek i okazy robia wrażenie!!!
jestem od mega wrażeniem
Pozdrawiam Lubelaka
mozna by rzec sąsiada
)

Pozdrawiam Lubelaka

Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03

Przejrzałam cały wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem, większość roślin kwitnących i to jak

-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Januszku!
Dziękujemy za wizytę w naszym leśnym ogrodzie.Cieszy mnie ocena naszych poczynań
bo wyszły z ust znawcy z dużym doświadczeniem.Jest prawdą,że miejscowa gleba jest licha i nie wszystkie rośliny mimo starań są zmizerowane ale jednak rosną.Nie wychodzą nam warzywa,nawet te w folii nie są takie jakie chcielibyśmy mieć.W przyszłym roku zrezygnujemy z warzyw.Jeśli będziecie w Krasnobrodzie to Daj znać bo my teraz nie mieszkamy w Hutkowie lecz dojeżdżamy kiedy jest potrzeba,ostatnio aura nas nie rozpieszcza dlatego tylko wpadamy aby podlać kwiaty pod dachem i pomidory w folii.Telefon kontaktowy podam Ci na PW.
Pozdrowienia dla małżonki Edward
Dziękujemy za wizytę w naszym leśnym ogrodzie.Cieszy mnie ocena naszych poczynań
bo wyszły z ust znawcy z dużym doświadczeniem.Jest prawdą,że miejscowa gleba jest licha i nie wszystkie rośliny mimo starań są zmizerowane ale jednak rosną.Nie wychodzą nam warzywa,nawet te w folii nie są takie jakie chcielibyśmy mieć.W przyszłym roku zrezygnujemy z warzyw.Jeśli będziecie w Krasnobrodzie to Daj znać bo my teraz nie mieszkamy w Hutkowie lecz dojeżdżamy kiedy jest potrzeba,ostatnio aura nas nie rozpieszcza dlatego tylko wpadamy aby podlać kwiaty pod dachem i pomidory w folii.Telefon kontaktowy podam Ci na PW.
Pozdrowienia dla małżonki Edward