Ewuś dzięki... fiołeczki tak jak grudniki to moje oczka w głowie. Uwielbiam małe i w dodatku kwitnące. Anaczko, Celinko, Asiu i Aguś dzięki za odwiedzinki i pozdrowienia.
Na ogródku skończyłam ....mam posadzone róże i wszystko na zimę okryte więc teraz mam nadzieję cześciej tu zagladać.
Na parpetach nic szczególnego się nie dzieje....żadnych nowości nie ma ale za to fiołki ładnie kwitną...ku mojej radości.
A morelowy grudnik ma pączka...ale nie chce się otworzyć....martwię się żeby czasem nie opadł.
Elu fiołeczki ślicznie kwitną
Po pąkach u grudnika widzę że chyba mamy taki sam kolorek
Może spróbuj go zraszać to zaczną się szybciej pąki rozwijać
Trzymam mocno kciuki żeby nie opadły a sprawiły Ci radość kwiatuszkami
Asieńko witaj u mnie....bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin i dziękuję za miłe słowa. Edytko trzymaj kciuki proszę żeby ten grudniczek się rozwinął. Aniu zaraz go zroszę wodą...może nie zrzuci pączka....właśnie tak mi się jakoś zdawało, że mamy podobne kolory. Asiu bardzo bym chciała bo mam go od lata i to jego pierwsze kwitnienie.
Dzięki kobietki za odwiedzinki i miłe słowa. Miłego wieczorka życzę.
Ładne fiołaski
Trzymam kciuki za grudnika, żeby pięknie zakwitł
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Witaj Elu
Cudne fiołki na parapecie.
W niedzielę byłam w Obi i mieli fiołki miniaturki. Niebieskie i różowe. Były po 7 zł. wydawało Mi się, ze dużo i nie kupiłam. A szkoda, bo były śliczne